2009 Ekim Anneleri

benim ticker kafayi yedi tekrar yapiyorum kilo takibe yapistiriyorum carpi cikiyor nedense sitesinde mi sorun var acaba

kizlar epidural derken neden bahsediyorsunuz? yani epidural igne olup normal dogum degil mi? Bende oyle istiyorum. Bazilarinda bel agrisi oldugunu duymustum ama sezeryandada ayni sey degil mi? ondada belden igne vuruyorlar.

kizlar epidural derken neden bahsediyorsunuz? yani epidural igne olup normal dogum degil mi? Bende oyle istiyorum. Bazilarinda bel agrisi oldugunu duymustum ama sezeryandada ayni sey degil mi? ondada belden igne vuruyorlar.

Evet epidural igne ama normal dogum sadece sancisiz ben o yuzden istiyorum eger kotu sonuclari varsa insanlar neden bu kadar israrla epidural dogum yapiyorki burda allah korusun kotu dusunmemek gerek.

zelldacim sonucta dogum bu aciyacak illakin ama iste aciyi minimuma indirmeye calisiyor tip simdi. Bence bebek normal pozisyondaysa ve doktor bi sorun gormuyorsa kesinlikle epiduralli normal dogum olmali. bile bile sezeryan bana sicak gelmiyor. iyilesme suresi cok uzun surer.

güldencim kocişin kaçta gelcek şekerim dışardasın bugün yani benimde hafta sonu sınavlarım var ondan stres yaptım gene sölemesi ayıptır hemoroidlerim çok beter ağrım var yaa acayip fenayım normalde böle yamuldummu atardın fitili rahatlardım şimdi fitilde yok çıldırıyom ağrısından utanmasam doktoru arıcam bu saatte

bende epiduralli normal doğum istiyorum ama hemoroidlerim için çok korkuyorum en ufak bi şeyde çok çıkıyorlar ...

Son düzenleme:
Bu arada bazi kizlar bebislerine esyalar almis ne guzel ama ben daha 2 tane penye battaniye aldim onuda yan evde garage sell vardi annem bunlar cok lazim oluyor al dedi iyi aliyim dedi ama sonradan dank etti pembe cicekli falan :)) ya oglum olacaksa dedim sanki kesin kiz dogacakmis gibi dusunmeden aldim.

esim herhalde yarim saate gelir canim. Sinavlarinda basarilar canim. off bilirim o gunleri. bende ne stres yapardim. Hemoroid bende de var canim. Kibris sehitlerinde ara sokakta benim bi aktar var ondan ozel karisim yag aliyorum. burayada getirdim hatta. onu suruyorum cok rahatlatiyor. Sen dogumu nasil istiyorsun bilmiyorum ama normal dogumda firliyormus falan diyorlar korkutuyorlar. insallah bisey olmaz.

Evet zaten epiduralde dogum sancisi baslamadan yapilmiyor azcik aci cekeriz benim aci cekmekle ilgili bir problemim yok aslinda canim tatli degildir ama bu isin acisizi varken neden bosuna aci cekeyim diye dusunuyorum.

Ayrica ben bobrek tasi dusurmus biri olarak dogum sancisini yasamis bulundum sirami savdim :)) Doktor bana bobrek tasi dusurmek dogum sancisina esit demisti hatta daha fazla.

ben daha bi igne almadim dogrusu. Bekliyorum cinsiyeti. diger buyuk esyalarida 7. aydan sonra siparis ederiz. gamyoncuiremsu belkide kiz olacaktir icine dogmustur canim. erkek olursada annene verirsin hediye goturur birilerine turkiyede yerimseniben

Bende de var o dertten ama daha baslangici hamile oldugumu ogrenmeden once merhem alip kullanmistim umarim bir zarari olmamistir.Hamilelikte de oluyormus hemoroid zaten ama ilerleyen donemlerde heralde.Ben masa basi is oldugu icin surekli oturmaktan oldu diye tahmin ediyorum,strestende olabilir cesit cesit nedenleri var.

Gecenlerde bir e-mail geldi zeytini yedikten sonra cekirdegini yutun diyordu ozellikle hemoroid hastalari icin cok faydasi oluyormus zaten mide cekirdegi eritip icindeki saf zeytinyagini ortaya cikarip mideyide ayrica rahatlatiyormus.

hamilleiktede
kullanılırmı okarışım deli gibi yaa gene beter çıktı çok fena oldum yaa

evet biraz acilma oluyor sonra yapiyorlar. ya aslinda ben acisinda da degilim ama sadece igne vurulurken aciyormu onu merak ediyorum. arkadaslara soruyorum burda o buyuk igneyi vurmadan once baska kucuk bi igneyle uyusturuyorlarmis once yerimseniben sonrasinda acisin yeri onu problem etmiyorum. Bide bazen gec gidersen hastaneye vakit kalmiyormus epidurale yani normal oluyormus bazende erken verirlerse dogum yapana kadar geciyormus etkisi. birkac arkadas soyledi burda. ah artik napalim doguracaz nasilsa kaydirigubbakcemile5

canım geçmiş olsun...dsikkat et kendineee:teselli:
ii akşamlar kızlarrrr napıyorsunuz benşm hamiş halimi gördünüzmü ben resmimim koymuştum nasılım baktınızmı ???
gizemcim geçmişe takılı kaldım..ne çok şey yazmışsınız....yerimsenibenben seni gördüm maşalllah canım çok tatlı güzel bir hamişsinnn:asigim:

Ya canim ben kizim olsun o kadar istiyorumki :)) bizim ailede erkek kardesim yok 2 kizkardesimin de kizi oldu yani biz hic erkek cocuk yetistirmedikte kardeslerimle aramda 1er yas var arkadas gibi buyuduk birbirimizi buyuttuk simdi erkek cocugu nasil buyutulur cok tecrubesizim bu konuda acikcasi oyle hissediyorum.

zelldacim demek senin basladi hemo :)) yediklerimize cok dikkat etmemiz lazim. domates, kizartma falan ozellikle mayonez acayip azdiriyor.

benim ticker kafayi yedi tekrar yapiyorum kilo takibe yapistiriyorum carpi cikiyor nedense sitesinde mi sorun var acaba

cnm benimkide kafayı yemişti ...başka bir siteden yaptım artık..bir daha yerse bir daha ticker filan yapmıcam gıjık oldumm yaaaklava:

O buyuk igne yapilirken hic hissetmediklerini soylediler hatta igneyi gormemisler bile bana anlattiklari bu yoksa korkutmamak icinmi soylediler :))

cnm benimkide kafayı yemişti ...başka bir siteden yaptım artık..bir daha yerse bir daha ticker filan yapmıcam gıjık oldumm yaaaklava:

Hosgeldin lal nasilsin canim.2 li test sonucuna gore doktorun bir tahminde bulundumu kiz erkek diye

her annenin gonlunden gecen bi cinsiyet muhakkak oluyor canim. erkek olursa da ona gore erkek anneleriyle temasa gecersin. tabi erkekler daha baska oluyor. sunnet falan var. yetistirilme tarzi daha baska. ogrenecegiz bakalim zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…