kizlar epidural derken neden bahsediyorsunuz? yani epidural igne olup normal dogum degil mi? Bende oyle istiyorum. Bazilarinda bel agrisi oldugunu duymustum ama sezeryandada ayni sey degil mi? ondada belden igne vuruyorlar.
güldencim kocişin kaçta gelcek şekerim dışardasın bugün yani benimde hafta sonu sınavlarım var ondan stres yaptım gene sölemesi ayıptır hemoroidlerim çok beter ağrım var yaa acayip fenayım normalde böle yamuldummu atardın fitili rahatlardım şimdi fitilde yok çıldırıyom ağrısından utanmasam doktoru arıcam bu saatte
zelldacim sonucta dogum bu aciyacak illakin ama iste aciyi minimuma indirmeye calisiyor tip simdi. Bence bebek normal pozisyondaysa ve doktor bi sorun gormuyorsa kesinlikle epiduralli normal dogum olmali. bile bile sezeryan bana sicak gelmiyor. iyilesme suresi cok uzun surer.
Bu arada bazi kizlar bebislerine esyalar almis ne guzel ama ben daha 2 tane penye battaniye aldim onuda yan evde garage sell vardi annem bunlar cok lazim oluyor al dedi iyi aliyim dedi ama sonradan dank etti pembe cicekli falan :)) ya oglum olacaksa dedim sanki kesin kiz dogacakmis gibi dusunmeden aldim.
esim herhalde yarim saate gelir canim. Sinavlarinda basarilar canim. off bilirim o gunleri. bende ne stres yapardim. Hemoroid bende de var canim. Kibris sehitlerinde ara sokakta benim bi aktar var ondan ozel karisim yag aliyorum. burayada getirdim hatta. onu suruyorum cok rahatlatiyor. Sen dogumu nasil istiyorsun bilmiyorum ama normal dogumda firliyormus falan diyorlar korkutuyorlar. insallah bisey olmaz.
Evet zaten epiduralde dogum sancisi baslamadan yapilmiyor azcik aci cekeriz benim aci cekmekle ilgili bir problemim yok aslinda canim tatli degildir ama bu isin acisizi varken neden bosuna aci cekeyim diye dusunuyorum.
Ayrica ben bobrek tasi dusurmus biri olarak dogum sancisini yasamis bulundum sirami savdim :)) Doktor bana bobrek tasi dusurmek dogum sancisina esit demisti hatta daha fazla.
canım geçmiş olsun...dsikkat et kendineee:teselli:Herkese selam
Ben sabah bi kaldım şarıl şarıl su geldi wc ye gittim idrarımı yaparken baya uzun sürdü bıtmek bilmedi sanki...
o sırada sağlık ocağından kadınlar geldi allahın işi hemen dr git ayakta durma dediler hemen dr gitiim.dr sinir etti benı ben panik o sakin. ama bu arada belim müthiş kitlendı geceden beri vuruyodu zaten..neyse dr bi kağıt verdi bordo renkli şerit gibi onu koy bakalım sumu dedı morarırsa suymuşl neyse hafif morarmış dedi..usgden baktı herşey normal dedi düşük hapı verdi her ihtimale karşı elevit verdi ferrum fort verdi bide testlerini yaptır gel dedi...istirahat verdi öyle yani...
çok korktum ama...hemen aklıma bişey olduysa ya alırlarsa dedım allah kımseye yaşatmasın...
gizemcim geçmişe takılı kaldım..ne çok şey yazmışsınız....yerimsenibenben seni gördüm maşalllah canım çok tatlı güzel bir hamişsinnnii akşamlar kızlarrrr napıyorsunuz benşm hamiş halimi gördünüzmü ben resmimim koymuştum nasılım baktınızmı ???
ben daha bi igne almadim dogrusu. Bekliyorum cinsiyeti. diger buyuk esyalarida 7. aydan sonra siparis ederiz. gamyoncuiremsu belkide kiz olacaktir icine dogmustur canim. erkek olursada annene verirsin hediye goturur birilerine turkiyede yerimseniben
hamilleiktede
kullanılırmı okarışım deli gibi yaa gene beter çıktı çok fena oldum yaa
benim ticker kafayi yedi tekrar yapiyorum kilo takibe yapistiriyorum carpi cikiyor nedense sitesinde mi sorun var acaba
evet biraz acilma oluyor sonra yapiyorlar. ya aslinda ben acisinda da degilim ama sadece igne vurulurken aciyormu onu merak ediyorum. arkadaslara soruyorum burda o buyuk igneyi vurmadan once baska kucuk bi igneyle uyusturuyorlarmis once yerimseniben sonrasinda acisin yeri onu problem etmiyorum. Bide bazen gec gidersen hastaneye vakit kalmiyormus epidurale yani normal oluyormus bazende erken verirlerse dogum yapana kadar geciyormus etkisi. birkac arkadas soyledi burda. ah artik napalim doguracaz nasilsa kaydirigubbakcemile5
cnm benimkide kafayı yemişti ...başka bir siteden yaptım artık..bir daha yerse bir daha ticker filan yapmıcam gıjık oldumm yaaaklava:
Ya canim ben kizim olsun o kadar istiyorumki :)) bizim ailede erkek kardesim yok 2 kizkardesimin de kizi oldu yani biz hic erkek cocuk yetistirmedikte kardeslerimle aramda 1er yas var arkadas gibi buyuduk birbirimizi buyuttuk simdi erkek cocugu nasil buyutulur cok tecrubesizim bu konuda acikcasi oyle hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?