2009 Ekim Anneleri

O buyuk igne yapilirken hic hissetmediklerini soylediler hatta igneyi gormemisler bile bana anlattiklari bu yoksa korkutmamak icinmi soylediler :))

evet aynen banada oyle soylediler ama iste insan emin olamiyor. bi arkadasimda dogum sanicisi icin cok siddetli adet agrisi gibi demisti. oyleyse iyiyiz :içelim:

Kizlar ben online gozukecem ama bir sure yokum sitede yemek tarifleri bolumunde bor puaca tarifi almistimda hamuru yaptim kabarmis gidip onlari yapacagim.

gorusuruz gelirseniz beklerim :))

lllallcim hosgeldin buarada. gunduz pek giremiyorum ben. saat farkindan dolayi. insallah iyisindir canim.

Kizlar ben online gozukecem ama bir sure yokum sitede yemek tarifleri bolumunde bor puaca tarifi almistimda hamuru yaptim kabarmis gidip onlari yapacagim.

gorusuruz gelirseniz beklerim :))

bende yaptim gecen gun ablamin tarifiyle yumusacik oldu. sen bunu yap bakalim nasil olacak. yazarsin ogreniriz. begenmezsen benimkinin tarifini veririm.

evet aynen banada oyle soylediler ama iste insan emin olamiyor. bi arkadasimda dogum sanicisi icin cok siddetli adet agrisi gibi demisti. oyleyse iyiyiz :içelim:

Eger cok siddetli adet agrisiysa cok cok iyi ama doktorun dedigi gibi bobrek tasi dusurmekle dogum sancisi esitse o aciyi tarif edemem kizlar allah dusmanimin basina vermesin zaten hep dua ettim bu aciyi cektikten sonra allah kimseye bunu yasatmasin diye tarifsiz ama dogumdan sonra bir guzel meyve var tadina doyulmaz :))) o yuzden eger dogum sancisi cekeceksem sonucuda guzel olacagi icin feda olsun :))

Hosgeldin lal nasilsin canim.2 li test sonucuna gore doktorun bir tahminde bulundumu kiz erkek diye

cnm iyiyimm ama günler nasıl geçio anlamıyorum..çok yoğunum son bi kaç gündür....:bbo:
risk 10000/1 dr. çok güzel dedii...cinsiyet için bi yorum yapmadı...hatta 20 haftadan önce sölemem dediiii:dilcikar:

ayy o bobrek tasini esim ve annemde dusurdu. off cok kotuydu gercekten. Ya aslinda benim az cok bi fikrim var nasil olacagina dair. boyle siddetli kasik ve karin agrisi gaz sancisi gibi oyle kuruyorum kafamda :CüvCüv:

lllallcim hosgeldin buarada. gunduz pek giremiyorum ben. saat farkindan dolayi. insallah iyisindir canim.

cnm iimde çok yoğunum tek sıkıntım o...gündüzleri bende giremiiom artık..şu yoğunluk bi bitseydi süper olacak....sen nslsın cnm...bebişin nsl?:asigim:

cnm iimde çok yoğunum tek sıkıntım o...gündüzleri bende giremiiom artık..şu yoğunluk bi bitseydi süper olacak....sen nslsın cnm...bebişin nsl?:asigim:

Ben de guya butun gun evdeyim ama inanki saatler yetmiyor. zaten evin isi malum. sil, supur aksam oldumu yemek telasi sonra bulasik hadi makineden cikar yerlestir, camasir, utu :bbo: Yarin birazcik arkadasimla cikayim dedim degisiklik. bi turk restorani var burda oraya gidelimde soyle ozledigimiz yemekleri yiyelim. boyle iste sekerim.

teşekkür ederim lalcim sağol canım

güldencim valla konuşmam gerek doktorla beterim bugn ben bi sıcak duş yapıp geleyim bakayım ii gelecek mi beter oldum yaa yamuldum çok fena .........

kızlar inş. hiçbirinizin başına gelmez bu çok beter bişi ya:çok üzgünüm:

gerçekten öle cnm saatler yetmiyorr...:bbo:
cnm temizlik deme bana ya...hergün yap akşama yine aynı anlamıyorummmkötükedihüso...
yarın için iyi eğlenceler cnm...hemde afiyet olsunn şimdidennyerimseniben

teşekkür ederim lalcim sağol canım

güldencim valla konuşmam gerek doktorla beterim bugn ben bi sıcak duş yapıp geleyim bakayım ii gelecek mi beter oldum yaa yamuldum çok fena .........

cnm çok geçmiş olsun...dr.la biranönce konuşşş bence..belki ilaç verir...:teselli:

gerçekten öle cnm saatler yetmiyorr...:bbo:
cnm temizlik deme bana ya...hergün yap akşama yine aynı anlamıyorummmkötükedihüso...
yarın için iyi eğlenceler cnm...hemde afiyet olsunn şimdidennyerimseniben

aynen lllalllcim yap yap yine ayni. esim cok duzenli olmasina ragmen yinede ev dagiliyor. bide bende tik var her dakika her saat sanki cat kapi birisi gelecekmis gibi birakiyorum evi :))) ama cocuk bi dogsun heryer heryerde kalacak kesin bizim evin mutfak ve banyo haric heryer hali kapli. isin yoksa hergun supurge

ya cnm benim birde kızım var...allahdan dağıttığı herşeyi kendi topluyor....ama eşimmm gelince heryer heryerde...klava:evde rahat edemiyecekse nerede rahat edecekmiş..savunma hemen hazır ....bebiş gelince bilmiyorum artık ne olur...zaten oda konusunda hala kararsızımm...ayrı odamı kızımla aynı odadamı...off..düşündükce bunalıo insan....:bbo:

hazanyagmuru gecmis olsun canim. Insallah en kisa zamanda anneler kervanina tekrar katilirsin. Biliyorum soylemesi kolay ama hayirlisi neyse o olsun diyoruz hep canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…