O buyuk igne yapilirken hic hissetmediklerini soylediler hatta igneyi gormemisler bile bana anlattiklari bu yoksa korkutmamak icinmi soylediler :))
Kizlar ben online gozukecem ama bir sure yokum sitede yemek tarifleri bolumunde bor puaca tarifi almistimda hamuru yaptim kabarmis gidip onlari yapacagim.
gorusuruz gelirseniz beklerim :))
evet aynen banada oyle soylediler ama iste insan emin olamiyor. bi arkadasimda dogum sanicisi icin cok siddetli adet agrisi gibi demisti. oyleyse iyiyiz :içelim:
bende yaptim gecen gun ablamin tarifiyle yumusacik oldu. sen bunu yap bakalim nasil olacak. yazarsin ogreniriz. begenmezsen benimkinin tarifini veririm.
Hosgeldin lal nasilsin canim.2 li test sonucuna gore doktorun bir tahminde bulundumu kiz erkek diye
Eger cok siddetli adet agrisiysa cok cok iyi ama doktorun dedigi gibi bobrek tasi dusurmekle dogum sancisi esitse o aciyi tarif edemem kizlar allah dusmanimin basina vermesin zaten hep dua ettim bu aciyi cektikten sonra allah kimseye bunu yasatmasin diye tarifsiz ama dogumdan sonra bir guzel meyve var tadina doyulmaz :))) o yuzden eger dogum sancisi cekeceksem sonucuda guzel olacagi icin feda olsun :))
lllallcim hosgeldin buarada. gunduz pek giremiyorum ben. saat farkindan dolayi. insallah iyisindir canim.
cnm iimde çok yoğunum tek sıkıntım o...gündüzleri bende giremiiom artık..şu yoğunluk bi bitseydi süper olacak....sen nslsın cnm...bebişin nsl?:asigim:
Ben de guya butun gun evdeyim ama inanki saatler yetmiyor. zaten evin isi malum. sil, supur aksam oldumu yemek telasi sonra bulasik hadi makineden cikar yerlestir, camasir, utu :bbo: Yarin birazcik arkadasimla cikayim dedim degisiklik. bi turk restorani var burda oraya gidelimde soyle ozledigimiz yemekleri yiyelim. boyle iste sekerim.
teşekkür ederim lalcim sağol canım
güldencim valla konuşmam gerek doktorla beterim bugn ben bi sıcak duş yapıp geleyim bakayım ii gelecek mi beter oldum yaa yamuldum çok fena .........
gerçekten öle cnm saatler yetmiyorr...:bbo:
cnm temizlik deme bana ya...hergün yap akşama yine aynı anlamıyorummmkötükedihüso...
yarın için iyi eğlenceler cnm...hemde afiyet olsunn şimdidennyerimseniben
aynen lllalllcim yap yap yine ayni. esim cok duzenli olmasina ragmen yinede ev dagiliyor. bide bende tik var her dakika her saat sanki cat kapi birisi gelecekmis gibi birakiyorum evi :))) ama cocuk bi dogsun heryer heryerde kalacak kesinbizim evin mutfak ve banyo haric heryer hali kapli. isin yoksa hergun supurge
kızlar hepinize sağlıklı bi hamişlik diliyorum. artık ekim anneleri arasında yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?