cnm benim başın sağolsun......senağlamasenağlamane yazacağımı bilmiyorummm acaip üzüldümmmm offfffsenağlama
ya cnm benim birde kızım var...allahdan dağıttığı herşeyi kendi topluyor....ama eşimmm gelince heryer heryerde... klava:evde rahat edemiyecekse nerede rahat edecekmiş..savunma hemen hazır ....bebiş gelince bilmiyorum artık ne olur...zaten oda konusunda hala kararsızımm...ayrı odamı kızımla aynı odadamı...off..düşündükce bunalıo insan....:bbo:
hazanyagmuru gecmis olsun canim. Insallah en kisa zamanda anneler kervanina tekrar katilirsin. Biliyorum soylemesi kolay ama hayirlisi neyse o olsun diyoruz hep canim.
hazan yağmurum noldu hayırıdr noşdu meleğine
sağol canım. benim artık pek ümidim yok. bu ikinci gebeliğimdi ve ikisinide kaybettim. bi sorun olup olmadığını öğreninceye kadar ara verdik.
anladim canim. digeride ayni haftalardami olmustu? allah allah. boyle arka arkaya olunca mutlaka arastiriyor doktorlar. hamile kalmanda basli basina cok guzel bisey insallah 9 ay tasirsin karninda birdahaki bebisinde canim. a.s.
diğeri daha büyüktğ 4,5 aylıktı. bunu 2 aylık kaybettim. ilki normal yolla olmuştu ama ikincisi için uzun bi tedavi süreci atlattık. ve aşılama neticesinde hamile kaldım. dualarınızı eksik etmeyin.
Rabbim hepinizin bebeklerini sizlere bağışlasın.
güldencim böle oldumu öle çok üzülüyorum ki aklımdan hiç çıkmıyor tatlım bütün gün onun tesirinde kalıyorum herkese ondan sonra arkadaşımın meleği öldü diye ağlıyorum bu üçüncü melek allahım hayırlısı ile kucağımıza almak nasip etsin inş.
ıı geceler kızlar allah rahatlık versın
günaydın bizim anneler daha uyanmamış hadi uyanın uykucular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?