2009 Ekim Anneleri

lllallcim kizlar hep daha derli toplu oluyorlar. Vallahi burdaki arkadaslara baktigima gore egerki iki cocukta ayni cinsiyetse ayni odayi yapiyorlar ama bir kiz bir erkekse ayri oda yapiyorlar. Ayri cinsiyetler ayni odada yetismesin diyorlar. evin 3 oda 1 salonmu canim? Benim 2 oda bi salon. Bi odam yani bu oda bilgisayar odasi gibi ama kaldiracam bazi seyleri ve bebis odasi olacak insallah.

hazan yağmurum noldu hayırıdr noşdu meleğine yoksa meleğin melek olarak kalmaya mı karar verdi allah en kısa zamanda tekrar bi melek gönderir sana ttalım başın sağolsun ne diyeceğimi bilmiyorum...

hazanyagmuru gecmis olsun canim. Insallah en kisa zamanda anneler kervanina tekrar katilirsin. Biliyorum soylemesi kolay ama hayirlisi neyse o olsun diyoruz hep canim.

sağol canım. benim artık pek ümidim yok. bu ikinci gebeliğimdi ve ikisinide kaybettim. bi sorun olup olmadığını öğreninceye kadar ara verdik.

sağol canım. benim artık pek ümidim yok. bu ikinci gebeliğimdi ve ikisinide kaybettim. bi sorun olup olmadığını öğreninceye kadar ara verdik.

anladim canim. digeride ayni haftalardami olmustu? allah allah. boyle arka arkaya olunca mutlaka arastiriyor doktorlar. hamile kalmanda basli basina cok guzel bisey insallah 9 ay tasirsin karninda birdahaki bebisinde canim. a.s.

anladim canim. digeride ayni haftalardami olmustu? allah allah. boyle arka arkaya olunca mutlaka arastiriyor doktorlar. hamile kalmanda basli basina cok guzel bisey insallah 9 ay tasirsin karninda birdahaki bebisinde canim. a.s.

diğeri daha büyüktğ 4,5 aylıktı. bunu 2 aylık kaybettim. ilki normal yolla olmuştu ama ikincisi için uzun bi tedavi süreci atlattık. ve aşılama neticesinde hamile kaldım. dualarınızı eksik etmeyin.
Rabbim hepinizin bebeklerini sizlere bağışlasın.

canım acın sonsuz biliyoruz fakat sakın ümitsizliğe kapılma illaki meleğin olacak seninde bi şekilde inş. allah en kısa zamanda kucağını doldurur pataloji sonucunu banda bildir merak ederim kıyamam yaa

anladim canim ilki baya buyukmus. insallah guzel bir doktor esliginde bir neticeye ulasirsiniz canim. Dualarimiz seninle canim. :Saruboceq:

canım kendine ii bak tatlım inş. en kısa zamanda tekrar hamiş olursun ve allah bebiğini sağlıkla kucağına almak nasip eder kendine dikkat et tatlım

güldencim böle oldumu öle çok üzülüyorum ki aklımdan hiç çıkmıyor tatlım bütün gün onun tesirinde kalıyorum herkese ondan sonra arkadaşımın meleği öldü diye ağlıyorum bu üçüncü melek allahım hayırlısı ile kucağımıza almak nasip etsin inş.

evet canim aynen bende. sadece dua edebiliriz birbirimiz icin :Saruboceq: yani hamile kalmaklada bitmiyor is. hatta dogurduktan sonra bile. Allahtan hep hayirlisini istiyoruz canim benim :teselli:

evet tatlım allah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle büyütmeği nasip etsin ben çok korkuyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun yaa

ıı geceler kızlar allah rahatlık versın

Kizlar internette hamile kiyafetlerine bakarken gezdigim sitede bebegin anne karninda kalp seslerini dinleyen bir alet varmis onu gordum siparis verecegim fiyatida cok uygun burda en azindan kafam rahat edecek diye dusundum eger turkiyede de varsa bence fiyatida uygunsa pimpirikli anne adaylarina oneririm.Benim girdigim adres asagida.
Ben zaten ruyamda birinden kucuk bir ultrason cihazi aliyodum 10 dolar 2. el :))) demekki buna dalaletmis :)))

firstsounds(r) prenatal heart listener > Motherhood Maternity

Son düzenleme:
günaydın kızlaaarr
hala gribim devam ediyor kafamçokkarıştı
hazanyağmuru canım çok üzüldüm Allah sabırlar versinn
en kısa zamanda sağlıklı hamilelik yaşarsın işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…