2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlar; geçmişi okumadan hemen yazim.
dün doktora gittik. muayenemizi olduk bizim velettt nasıl zıplıyorr anlatamam yaa:))) doktorda baya güldü dönüyofalan Allaha şükür sağlığı yerindeymiş. sonra ikili test için tekrar ultrasona girdik. ordada renkli gördük doktorumuz cd hazırladı. herşey yolunda dedi ense kalınlığı 1,8 çıktı. labarotuarda kan verdim sonucu haftaya alıcam. cinsiyet konusuna gelincee malesef bende doktorumu kandırmayı başaramadım. cinsiyeti bellimi diyorum evet belli diyo ya kız ya erkek :))) daha erken dedi ama bi aya kalmaz öğrenirsin dedi boyu 5 cm olmuş 7 cm den sonra ve yukarısında cinsiyet daha net oluyomuş.
yanlız yaptırdığım idrar testlerinde enfeksiyon çıkmış onun için ilaç yazdı. Dün güzel ve hareketli bi gün geçirdim anlayacağınız. sonraa vurdum kendimi alışverişe hamilelik pantolonu bluzlar aldım kendimee onları giyince daha bi hamişş olunuyoo yaa iyice belli oluyomuş... çok güzel çok Allah herkeziin bebişlerini korusun kızlarrrr. kendim için ve sizin içi hep dua ediyorum....
amma yazdım haa umarım sıkılmazsınız :)))

günaydın esmacım çok sevindim bebeğin bayağı hareketliymiş maşallah cinsiyete 1 ay sonra belli olur diyolar demesi kolay gelde bekle bir ay

canım çok sevindim hadi gözün aydın:teytey::teytey::teytey:
bu ekim bebeleride yerlerinde duramıyo hepsine maşallah
idrardaki enfeksiyonu problem yapma, bol bol su iç geçer kısa zamanda...
ense kalınlığınızda güzel çıkmış, bak sendende kan almışlar yaaa benden almadılardı:çok üzgünüm:
bende dün bebek için bişeyler aldım tutamadım kendimihihoyyyt
en kısa zamanda kendim içinde alışverişe gidicem:sm_cool:

günaydın kıslarr

esmacım çok sevindim tatlım yaaa maşallah bebişinineee hangi hastaneye gidiodun canım sen anadoludaydın demi ? inş sonuçların temiz çıkacak canım bende bu akşam gidicem sonuçlarımı göstericem 2litest inş güzel çıkmıştır belki cinsiyetide ögreniriz yaaaaaaaa çok heyecanlı

esmacım canım çok sevindim gözün aydın canım
handanım inş. testlerden güzel sonuçlar çıkar cinsiyetide belli olursa süper olur. :ecrin_bebek:

Benımkıdeee yarın geÇecekk oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy

günaydın kızlar kac gun aradan snra aranızda olmak çok güzel özlemişim sizi bizde oğluşumla gezıyoruz yuruyus yapıyoruz annesıne cici aldık boyle gömlek tarzında ama düğmeli deil tam baharlık 3_4 aylıkken gıyebılecegın sekılde ben cok begendim insan hamile oldugunu daha cok hissedıyor benım göbüşüm var artık dktora gore 13+ 4 günlüğüz zaten büyüyoruz çok güzel ya sizler nasılsınız

hepinize çok teşekkür ederim kızlar
elacım valla bi ccinsiyeti belli olsun ben öyle almayı düşünüyorum.
handancım inş. sen öğrenirsin senin kaç cm di bebiş.medipole gittim bide ben bu sefer

kızlar yaa çok mutluyum ilk aylardaki uykusuzluğumu halsizliğimi atlattım hatta dün akşsam mutfağın camını salonun camını sildim girişteki büyük halıyı sildim wc-banyo yıkadım toz aldım perdelerimi yıkadım eşime astırdım :) ayy çok muyluyum evime bakamıyodum içim içimi yiyodu kendime geldim çok şükür :))))

kızlar merhaba bir süredir giremiyordum nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik
esmacığım sonuçların güzel çıkmasına çok sevindim inşallah hep böyle güzel haberlerle dönersin
handancım inşallah sendende güzel haberler bekliyoruz
sevgili hazanyağmuru çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin isteyen herkesin kucağının doldursun allahım canım hatırladığım kadarıyla sen aspirin kullanıyordun daha öncede yazmıştım sana hatırlarsan bir genetik bölümüne başvur ve kanda pıhtılaşmayla ilgili tüm testlerini yaptır bu üniversite hastanesi olursa daha iyi olur benimde karnımda ölmüştü bebeklerim daha sonra doktorlar iki üç kayıptan sonra yaptıklarını söylemişlerdi ben kendi çabalarımla buldum şimdi aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum allaha şükür şu ana kadar iyi ihmal etme lütfen çünkü patolojide hiçbirşey çıkmıyor hatta kromozom testini bile isteyebilirsin allah en kısa sürede hamile kalırsın ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini sakın ümitsizliğe kapılma tekrar geçmiş olsun

esmacım bende çoğu şeyini öyle yapacam...
aldığım renkler sarı, yeşil, turuncu gibi renkler ortak yani :)))
turuncuyu eşim diyoki benim oğlum olcak giydirmem bunu delü nolcek :)))

kıss pançita niye kendini o kadar yoruyon bee, yapacaksanda hepsini 1 güne sıkıştırma cicim, yorma bebeni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…