2009 Ekim Anneleri

esmacım en son 2 hafta önce gittim 5 cm di büyümüştür heralde inş söler doktor yaa:))

pançita bende cumartesi bi temizlik yaptımm allah camları sildim perdeleri yıkadım astım evi sil süpür rahatladım artık daha enerjikiz bencede havalarda güselll:))

evet pançitam çok rahatsız hıssedıyodum kendımı bende dun oturdugum odamın pencerelerını sildım wc_banyo yıkadım kapılarımı sıldım ütü yaptım içim acıldı evımde valla temızlık gıbısı yok

herkese günaydın sayfalar çok çabuk ilerliyor herşeyi kaçırıyorum zaten yazdığım mesajlarada cevap gelmyo dün başımdan geçen olayı anlattım ama bı geçmiş olsun bıle dememiş kimse çok üzüldüm:çok üzgünüm:sayfa 1200 de anlatmıştım neyse sorun değil...

kızlar böyle herşeyi bir güne sığdırmayın bebeklerinizi düşünün biraz

elalım yok canım yorulmadım sonrasında yorgun düştüm tabi ama kendime gelmişken bi heves yaptım işte evde misafirim var eşimin akrabası memlektten geldi bugün o olmasa bu akşamada ne planlarım vardı :))

handancım evet ya havaların düzelmeside çok etkiledi beni kendimi çok daha iyi ve dinamik hissediyorum yeter artık ısınsın havalar

ben her haftasonu temizlik yapıyorum kıslar ya dayanamıyorum elimde degil , şimdi halıları yıkamaya vericem koltuk yüzleri yıkacanacak gümüşlükler silinecek boşaltılcak büyük işlerim bunlar kaldı :))

kesinlikle nisacım sabah bi uyandım perdeler mis gibi koku yaymış eve halıdan da mis gibi sabun kokusu geliyo heryer mis mis kokuyo

keremım gecmış olsun cnm ben geriler okumamıstım hıc dur sımdı okuyayım kotu bisey yoktur umarım cnm

keremim bende şimdi okudum sayfalar o kadr hızla ilerliyorki geçmişe bakamıyoruz
geçmiş osun canım

Cnm akşam yazmışsın, ben sabah okuyamadım geçmişi...
geçmiş olsun cnm doktora gitmekle çok iyi yapmışsın, böle bu durumla karşılaşmadım ben bi fikir veremeyeceğim cnm...
Dr. bebeğine bakmış endişe etme, ilaçlarını düzenli kullan, kendini yorma sakın...
Allah bebeğini korusun:Saruboceq:

çok tşk ederim kızlar....şimdilik bi sorun yok sadece ağrılarım var mide bulantım geri geldi sanki sırtımı çekiyorlar....

dıkkat et cnm benım ya bende zaten normalde düşük tansıyonluyum işte kendıme bıseyler alayım derken denedım ve magazada spot ışıklar vardı anında oldugum yere oturdum kaldı elim ayagım zzangır zangır tıtredı dudaklarım falan morardı cok korktum kendımıze dıkkat etmemız lazım benım doktorum hem hastahanede hem ozelde calısıyo hep özele gıdıyodum cok iyi ilğilenıyodu oğün sebebını sormak için hastahaneye gıttım aclıktandır dedı hayır tokum dedeım o zaman tokluktandır dedı cok sinir oldum hatta doktorumu degıstırmeyı bile düşünüyorum ama özelde çok güzel ilgilenıyo ne yapacagımı bilmıyorum bende cnm

nisanurr sanada geçmiş olsun arkadaşıum yaaa bı atlatsak şu zor günleri...

kızlar bana vitamın elev..t ve ferr..mm f..rt verdı sızler ne kullanıyorsunuz..

bıde 2li tsti bana ayrıntılı anlatrmısnız..

ferrum fort demır eksıklıgı için galıba benım esım ezc doktorla konustular esım bana santafer fort basladı ve folık plusa devam dedı

öksürügüm içinde levopront verdı ama ben içemedım tadı cok kötu midesı bulanmayanın bıle bulandırcak canım kendımıze cok dıkkat etmemız lazım

santaferle folık plus aynı sey deıl hayatım santafer demır eksıklıgı için folık plus bebek gelışımı için galıba cnlam benım bildiğim kadarıy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…