keremim bende görmemişim canım geçmiş olsun
nisannur canım kan şekerin düşmüş olabilir canım açken ve tokken düşüyor benim bu problemim var bunun için yanımda kesme şeker bulundduruyorum çok iyi geliyor ama keşke doktorun güzel bir açıklama yapsaymış sana.
bende çok kötü hastaydım öksürükten ölüyordum dr öksürük şurubu olarak asist verdi birde largopen antibiyotik 4 gün kullandım ve şimdi çok şükür iyiyim
aman dikkat edin havaların ısınmasını birazda bundan istiyorum yazın hasta olma olasılığıu daha az nede olsa eşimde diyo sen koskoca kış hiç hasta olma gel şimdi bu halde hasta ol napim dedim sanki benim elimde
keremim ikilki testte 30-45 dk arası bebeğe 2. düzey ultrasonda gayet net ve ayrıntılı bakılıyor dr her şekilde her poziyonda inceliyor ve kan testi yapıyorlar onun sonucunuda en erken 3 günde alıyosun sanırım yani ben öyle aldım ama bir çok klişi 1 hafta 10 günde almış başka bişi yapılmıyo
alla bazı kadınların canının sigara çektigini duymuştum aman kendine hakim ol bi tane içim dersin sonra hep canın ister çerez felan ye ne bilim bi şekilde tiksindir kendini canım ya
kızlar ya bebeklerımızın boyu usg fotosunun altında yazan cm mi ben 12+6 iken gıttım usg fotosunda 6.52 cm yazıyo sizlerde bakarmısınız ve gırdıgınız tarıhle beraber bakalım bızım sıpalar uzun mu kısamı kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
benim usgler yanımda degil cnım ya en son 2li test için gitmiştim 12+0 dı 52mm idi yanı 5,2cm oluo ama tam ölçemiolar bana mantıklı gelmio yani bebiş kalçası aşagıda ayatıo mesela böle gergin dik durmuo öle kafasından poposuna kadar ölçüo doktor ama bebiş gerilse daha uzun çıkar yani bide baş popo ölçülüo bacaklar katılmıo