2009 Ekim Anneleri

Kızlar bebıŞıme aldıklarımı ve gÖbıŞımı cıcıler topıĞıne koydum :)))

cnm benim kan tahlılı sonucumu esım almıstı galıba onun yanında ben gıdememiştım dktr hersey cok normal ilacalara devan demiş

elalım nerde cnm o topic misafir gitsin bende çekip koycam

nisacım çok sevindim cnm cumartesi bende gitcem belli olur inş.

zuzum günaydın cnm nasılsın

elalım neler aldın bebişine bende almak istıyorum bugün esımle kayınvalıdem olmaz cokk erken dıyolar ama olsun bende alcam işte ya :utangaç

elalım nerde cnm o topic misafir gitsin bende çekip koycam

nisacım çok sevindim cnm cumartesi bende gitcem belli olur inş.

zuzum günaydın cnm nasılsın

iimmm cicimmm..hawa süper..gesdim gesdim geldimm..wee heycannıyımm yarın doktora gidoorusss

kıslar göbişleri buraya koyalım ya giysi yerine nie koyuyonuz:))yada göbiş sayfası açarız daha güsel olmazmı

kızlaarr geçmişi okudunuzmu bilmiyorum ama ilkay zillisi dün göbüş resmi koyalım dediğimizde kızlarr şaşırdınız galiba demişti ya..çatlak koydu akşam resmi gaza gelip..hemde kıyafetini sıyırıp çıplak göbüşünü koydukaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aaa nerde kıss zuzu kaçıncı sayfa bakım hahahaha

sildi akşam geri kocisi görmesin diye:))) soora yine koyarmış:))))

walla şimdi bi de göbüş topici açıym dicem size ama topic sahibi olarak ilk göbeği dekoymam gerekcek..ondan açmıyorum:)))

elelım ne guzel şeyler almışşın güle güle giydırırsın inş çok gaza geldım bende alıcam bugün göbüşün cok güel sıvrı erkek mı gelıyokı benım oğluşuma arkadasmı gelıyo hı

öylelerinde korkcan zuzum bak hemen koymuş :))) şaka bi yana nolur sanki göbişi koyunca ben bi sakıncasını görmüyorum açıkcası

ayy nisan ciddi sivrimi kız, ben henüz o ayrımı yapamıyorum :)))

ayy gördüm gördüm kıs maşallah benimki minik kalır valla ehhheheh pançitada koymuş çok tatlı musyasınkide kocaman maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…