delüü ilkayy ben abaza oldum bile aklıma heçç gelmiyodaasağolsun zuzumla fatoşum bize bayram ilan ettiler 21 nisanı,
onlar diyo kuzum bende naçizane cevap veriyom napim:roflol:
Şeniz
:roflol: kiz durrrrrrrrr ben korkmaya basladim :)))))))))))) lezbiyen falan olursunda ALLAH korusun adama yaklasamiyorsun hamilelikte hormonlar ters teper falan :sm_cool::roflol::sm_cool::sm_cool:
nasıl cıbıldak nerde hani?
:))) çatlaklar sizi öldüm gülmekten oku oku bitmiyo :) cmts bende sorcam yasak kalkarmı acep :))))))
yaaa tabii nacizane veriyo cevaplarii :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
yawrum sen bize malzemeyi weriyosun..nası bişe sölemiyelim bis şimcik fatoşnan demi:)) mecbuuureenn yaniii:)))))
benim doktorum ilk 1 ay dışında yasaklamadı vallahi...ama sık olmuyor tabiiiki..:)
su SIK konusunu doktoruma soracam cünkü biraz fazla SIK oluyor gerci esim bugün ise basladi heheee ama ondanda degil ben biraz seyynasil diyim benimhormonlar ters tepti biraz fazla oynuyorlar
ben sizi dusunemiyorum yasaklar kalkinca delikafadulden:sm_cool: alev alevvvvvvvv yanacak ortalik desenize ALLAH sabir versin komsulariniza o zaman , simdi melul melul evde birbirinize bakiyorsunuzdur hiiii miiii offfffffff puffffffffff diyerek :sm_cool:
amaaaan boş ver cicim devam et sen.....
ben sizi dusunemiyorum yasaklar kalkinca delikafadulden:sm_cool: alev alevvvvvvvv yanacak ortalik desenize ALLAH sabir versin komsulariniza o zaman , simdi melul melul evde birbirinize bakiyorsunuzdur hiiii miiii offfffffff puffffffffff diyerek :sm_cool:
beni zuzu provoke etti tahrik etti ilkay sen yapamazssin dedi bende cektim aninda al sana dedim :))))))))))) kizlar gaza gelmiyorum gelirsem bir dahakine ciplak resim koyarim ondan sonra tum sitelerde yayinlanirsa suc sizindir sapik hamile diye baslik atarlarsa :sm_cool:
beni zuzu provoke etti tahrik etti ilkay sen yapamazssin dedi bende cektim aninda al sana dedim :))))))))))) kizlar gaza gelmiyorum gelirsem bir dahakine ciplak resim koyarim ondan sonra tum sitelerde yayinlanirsa suc sizindir sapik hamile diye baslik atarlarsa :sm_cool:
hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha hele elali hahahahahahahahhaha
hangi sayfada göbiş?
:roflol: :roflol:bak bak bize sapık diyene bak alevv alevvvvvv miş:roflol::roflol::roflol:
zuzum gene göstermiş tecrübesini:lepi:
zaten bi yemem bide yapamam diyenden korkacann:roflol:
al işte kanıma giriyolar ilkay ben napim:roflol: söle benim bi suçum varmıı:sm_cool:
buda cıbıldak göbiş faşisti:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?