2009 Ekim Anneleri

delüü ilkayy ben abaza oldum bile aklıma heçç gelmiyodaa sağolsun zuzumla fatoşum bize bayram ilan ettiler 21 nisanı,
onlar diyo kuzum bende naçizane cevap veriyom napim:roflol:

yawrum sen bize malzemeyi weriyosun..nası bişe sölemiyelim bis şimcik fatoşnan demi:)) mecbuuureenn yaniii:)))))

kizlar bosverin doktorlari ben size izin veriyorum birsey olmaz kaydirigubbakcemile3...burdaki doktorlar birsey olursa saten olur yani o isle ilgili kesinlikle degil diyorlar...

Şeniz

:roflol: kiz durrrrrrrrr ben korkmaya basladim :)))))))))))) lezbiyen falan olursunda ALLAH korusun adama yaklasamiyorsun hamilelikte hormonlar ters teper falan :sm_cool::roflol::sm_cool::sm_cool:

töbee haşaaa:roflol: kızım bunu bitek ben değil 2009 ekim topiğinin %70i sölüyorsırnaşık şey

nasıl cıbıldak nerde hani?

sorma nazyazcım ilkay göstermem KK da dedi dedi, sonra akşam koymuş resmini, bide cıbıldak resmini koymuş karnının:roflol::roflol::roflol:

:))) çatlaklar sizi öldüm gülmekten oku oku bitmiyo :) cmts bende sorcam yasak kalkarmı acep :))))))

ahandaa bi tane dahaaa:roflol: oyyyyy çatlıcam şimdi yaa gülmektenn:roflol::roflol::roflol:

bende bakıcam nerdeeeeee?cıbıldak göbek göreceğimmmmm.nerde nerde?

ben sizi dusunemiyorum yasaklar kalkinca delikafadulden:sm_cool: alev alevvvvvvvv yanacak ortalik desenize ALLAH sabir versin komsulariniza o zaman , simdi melul melul evde birbirinize bakiyorsunuzdur hiiii miiii offfffffff puffffffffff diyerek :sm_cool:

su SIK konusunu doktoruma soracam cünkü biraz fazla SIK oluyor gerci esim bugün ise basladi heheee ama ondanda degil ben biraz seyy nasil diyim benimhormonlar ters tepti biraz fazla oynuyorlar

amaaaan boş ver cicim devam et sen.....

bak bak bize sapık diyene bak alevv alevvvvvv miş:roflol::roflol::roflol:

:)))))) Benim eşimde hayatta yaklaşmıyo arkasını dönüp uyuyor uyus :mymeka: dr senin yanında sorcam cmts görürsün diyom :)

beni zuzu provoke etti tahrik etti ilkay sen yapamazssin dedi bende cektim aninda al sana dedim :))))))))))) kizlar gaza gelmiyorum gelirsem bir dahakine ciplak resim koyarim ondan sonra tum sitelerde yayinlanirsa suc sizindir sapik hamile diye baslik atarlarsa :sm_cool:

hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha hele elali hahahahahahahahhaha

hangi sayfada göbiş?

zuzum gene göstermiş tecrübesini:lepi:
zaten bi yemem bide yapamam diyenden korkacann:roflol:

kedinin ciğere baktığı gibi bakıolardır birbirlerine ilkayımm
bak bak bize sapık diyene bak alevv alevvvvvv miş:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol:
zuzum gene göstermiş tecrübesini:lepi:
zaten bi yemem bide yapamam diyenden korkacann:roflol:

:lepi: :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…