2009 Ekim Anneleri

gacılar mesai bitti çıkıyorum benhihoyyyt
hepinizi öptüm fazla laklak yapmayın bensizyerimseniben
iyi akşamlarrrsositosositosositosositosositososito

ılkay bır yazıtura daha atsana...ne olacaĞı ÇıkamamıŞtı 2 gÜn sonra gel demıŞtın...atsana hadııı.

fatoscum cokmu guldun tatlim :)))))))) ama wc ye gidiyorum demedin yoksa donuna mi ettin kiz gulecem diye :))))))))))))))))))))))))):roflol::sm_cool:

ay kizlar görüsürük benim mesai bitti hadin öpüldünüz ayy iyi güldüm bugün haa valla öptümmmmmmmmmmmmm hepinizii tekerrr tekerrrr elalim seni özel öptüm :jeyyar:yerimseniben

töbee töbeee kız ilkay kim lezoşmuş gör sen:roflol::roflol::roflol:

neyse benim daha yemek yapip disari cikmam lazim opuyorum sizi kizlar kendinize bebeklerinize iyi bakin aksama kalanlar olursa bne yine girerim bir ara ALLAH A EMANETSINIZ a.s.

catlaklar için bişiycikler sürmeye baslayan varmı? göbekler çıkmaya basladı.bende kuruluk var cok fazla.

bebe yağı sür cnmm bende başlıcam sürmeye bana iyi gelmişti hiç çatlağım yok ama vucut yapısına göre değişiyormuş zaten

canım bende göğüslerim çok şişti büyüdü bunun için johass baby parfümlü vazelini aldım 2 gün önce sürdüm hala nemli hem çok güzel kokuyo hem nemli tutuyo ama cmts dr gidincede sorcam karnım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…