2009 Ekim Anneleri

al işte kanıma giriyolar ilkay ben napim:roflol: söle benim bi suçum varmıı:sm_cool:

buda cıbıldak göbiş faşisti:roflol:

faşisti mi :roflol: :roflol: :roflol: fetişiiisssttttt olmasın oooo:roflol:

hehehehe haklisin zuzuuuuuuuuuuuuu kesin kedinin cigere baktigi gibi bakiyorlardir birbirlerine ustelik ilk bahardayiz :))))))))))))))) bunlarin atesini söndürebilene ask olsun :))))))

zuzu bana dedi de kendi koymadi uyanik ama o gorur sonra ben onu gaza getirecegim hic ummadigi anda :))))))))

yok kıs koycam zati ben büyük ihtimall..baştan beri sıcağım da olaya...kocim saçmalamaa demesse tabüü:)))

nazyazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz catlattin beniiiiiiiiiiiiiiii gözlerimi acamiyorum gülmektennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn göccücük oldularrrr

faşisti mi :roflol: :roflol: :roflol: fetişiiisssttttt olmasın oooo:roflol:

nen zuzum nen zuzumklava: bişeyede müdahale etmee beeeklava:
azımdan ne çıkarsa yazıyom işte, töbe töbe:1closedeyes:
hem belki ben kemal sunalın etkisinden hala kurtulamamışımdır ne biliyon:roflol: (kibar feyzo)

taaamm yaaa bidaa da düzeltmiyceemmm...:dilcikar: :dilcikar:

ay kizlar görüsürük benim mesai bitti hadin öpüldünüz ayy iyi güldüm bugün haa valla öptümmmmmmmmmmmmm hepinizii tekerrr tekerrrr elalim seni özel öptüm :jeyyar:yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…