2009 Ekim Anneleri

canım kokulu ama alkolsüz zararsız bebe yağını süremem ya yağlı yağlı çamaşırın yapışır kalır hele birde yaz geliyo atlet falanda giyilmez badiler t-shirtler yapışır

yok yaw ben tam 25 kg aldım vucutla alakalı dedi dr çatlağı ben bübchen bebe yağını sürüyorum ama johnsan da iyidir ama dr sor belki önermez sana nisasum

selam kızlarr bugün giremedim baya kaynatmışız cumartesi pazar benim sınavlarım varya biraz sıkılıyom pek nete giremiyom bu saatte anca girdim ondada kimse yok zati:)))

Gunaydin kizlar, ama siz ben bunu yazarken uykudasiniz :)). Bizim buraya gore sabah 8de 2li test icin randevum var size gore persembe ikindi 3 gibi oluyor cok heyecanliyim gelince yazarim olup bitenleri. Bakalim ilk defa gorecegiz bebegimizi insallah iyidir durumu cok endiseliyim. Bebege alinan esyalara gelince, annem daha ben evlenmeden baslamisti birseyler almaya ne olur ne olmaz diye kocaman bir bavul içinde bebe kiyafetleri, zibinlari, örgüden çeketler, patikler, eldivenler, sapkalar vesaire. Turkiyede olan kayinvalidemde dugunden sonra baslamisti o neler hazirladi daha bilmiyorum. Kendime gelince, 3lü zibin, 3lü biberon aldim. Ama yarin cinsiyetini ögrenirsem heralde baslarim yavas yava biseyler almaya. Simdilik size iyi ruyalar ve iyi gunler ayni anda cok garip ama dimi kaydirigubbakcemile5

günaydın papatyalım inş. test sonucun ii geçer tatlım meleğini de sağlıkla görürsün

benide bugün akşam 18:00 de randevum var , belki 2 li testte yapar dıktorumuz çok merak ediyorum kuzuşum napıyor acaba?

canım inş. uyanık olurda görürdsün nasıl dans ettiğini çikolata yemeyi unutma giderken kesin verie 2li zaten hemn yaptırırsın sonucuda çıkar yarın haberdar et bizi tatlişkom olurmu

günaydın güzel ekim anneleri.......yerimseniben
papatyalım haberdar et bizi test sonuçlarından inşlah iyi çıkarr...
kayamelcim bebişin nslda hareketlidir şimdiiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…