2009 Ekim Anneleri

ela alisti nasilsa hahahahahahahahaha. ne oldugunu bile unuttu ahahahahahhahaha ela bi erkek bi kadin evliyken ne yaparlar hahahahahahahahahahahahhahahaha

çocu nası yaptını anlatsın yeterrrrr hahahaha ay kızcagızın çok üsütnede gitmeyekim zaten zor durumda anammmmmmmmmm

nennn noluyoo nenn ağlıcamm haaa, bi düşenede siz vuruyonusss (((
zuzumm kurtarsana beniii ...........

canım benim buyuk gecmiş olsun Allahım bidaha yasatmasın bak cok şukur kotu bişi yokmuş
Rabbim korusun

oyy oyy kıyamam kıyamam tamam bizde yapmıcaz artık sana destek kampanyası bizde greve gidioz demi kızlarkaydirigubbakcemile5laelaelaelaelae

canım benim buyuk gecmiş olsun Allahım bidaha yasatmasın bak cok şukur kotu bişi yokmuş
Rabbim korusun

amin canim cok sagol rabbim kimseye yasatmasin

nennn noluyoo nenn ağlıcamm haaa, bi düşenede siz vuruyonusss (((
zuzumm kurtarsana beniii ...........

kiz yavrummm canim benimmmmmm oyy kiyamammm. kiz sen simdiden süper bi annesin

oyy oyy kıyamam kıyamam tamam bizde yapmıcaz artık sana destek kampanyası bizde greve gidioz demi kızlarkaydirigubbakcemile5laelaelaelaelae

iştee şölee bee yağmasada gürler insan, sağol datlumsositosositokaydirigubbakcemile5

ay vallahi kötü oldum ay gözlerim kücüldü ahahahaha allah razi olsun sizden valla ahahahha moralim sifirdi sayenizde yine gülüyorum ayy catlicam oyyy iyiki varsinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…