duyun gacılar duyun bu dirayetsiz karuyuu:roflol:
3 ay dayanamam diyoo:roflol:
aynen bide ben bugday tenliyim tüylerim pek gözükmezdide, simdi baya bi tüylendim gözüküyor elimi gezince karnimda baya bi hissediyom tüyleri
duramam :jeyyar: ama sen alistin nasilsa naniknanik:roflol::roflol: sende kalsin o bayrak muahahhaa
selam kizlar..
zuzumm dadlum cok sevindim hayirli olsun rabbim saglikla dogmasini nasip etsin canimmm bugün güzel haberler aliyoruz hayirlisiii
ben bu sabah aniden cikmak zorunda kaldim.. cünkü lavoboya gittigimde ic camasirim oldugu gibi islakti kokusuz suydu resmen.. ve migdem cok kötü agridi.. migdemi yedigime verdim ama su neyin nesiydi cok korktum.. cünkü aileden birisininde suyu gelmisti ve ... aklima bile getirmek istemiyorum. gittim hemen. agliya agliya. gözlerim resmen sisti. migdem fena oldu. oraya gittigim yatirdilar beni sele verdiler kustum durdum. migdem gecti. sanirim yedigim yaramadi. zaten migdeyide düsünmüyordum ama su.. ultrasona aldi beni doktor hemen artik sinirlerim öyle bi bozulmus ki bebegi görür görmez kalbini göster bana dedim bak dedi iyi dedi kalbi dedim göster lütfen dedim agliyarak hickira hickira inanin artik konusacak gücüm kalmamisti. kalbini gördüm ve duydum RABBIME sükürler olsun. sinirlerim nasil bosaldi ama. doktorum dediki cocuktan gelmiyor su dedi. ama dedi vajinayla ilgili olabilir dedi. cünkü doktorda gördü baya resmen suydu. idrarimi kontrol ettiler altdan bisi aldi tertemiz dedi hic bisey yok dedi cocuktanda gelmiyor dedi. icini rahat tut dedi hicbisey yok dedi bebekte saglikli gözüküyor zaten kocaman olmus baksana dedi. kizlar inanirmisiniz elleri ayaklari oynuyordu ve basini bi cevirdi bana bakti sanki cok duygulandim sonra hemen gene cevirdi... ama öldüm öldüm dirildim zaten panik atagim :S
bende recep ivedik gibi oldum kıslar sizindemi paşalar gelio acabaadelikafadulden
canım benim buyuk gecmiş olsun Allahım bidaha yasatmasın bak cok şukur kotu bişi yokmuş
Rabbim korusun
nennn noluyoo nenn ağlıcamm haaa, bi düşenede siz vuruyonusss(((
zuzumm kurtarsana beniii ...........
oyy oyy kıyamam kıyamam tamam bizde yapmıcaz artık sana destek kampanyası bizde greve gidioz demi kızlarkaydirigubbakcemile5laelaelaelaelae
oyy oyy kıyamam kıyamam tamam bizde yapmıcaz artık sana destek kampanyası bizde greve gidioz demi kızlarkaydirigubbakcemile5laelaelaelaelae
:roflol::roflol::roflol::roflol: evet bak sirf senin icin artik günde bikere yapacam
vayy öküss vayyyylaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?