:roflol::roflol::roflol:ben anlayamadım elacım nelerine sahip olacaklarrrrr:roflol::roflol::roflol:
Selam kızlar nasılsınız dÜn doktoraa gİttİm meleĞİmİzİ gÖrdÜm doktorumuz maŞallah Çok hareketlİ dedİ hİÇ bİ sorun yok rabbİme ŞÜkÜr İkİlİ test yapıldı salı sonuÇları alıcaz İnŞ oda temİz Çıkar sİzlerde durumlar nasıl
öhömm öhöömm şeyy hani bizim 3 aydır unuttuğumuz şey varyaa, bu gacı tam gaz devam ediyoduda, onu şeyettiydim:roflol:
kapişşkaydirigubbakcemile2
canım benım gecmıs olsun allah yastamaısn ınsallah..neysekı hersye yolundaymıs. senın yerıne kendımı koydumda bende senın gıbı olurdum...neyse bebekle bakısmısınız ya ne guzelselam kizlar..
zuzumm dadlum cok sevindim hayirli olsun rabbim saglikla dogmasini nasip etsin canimmm bugün güzel haberler aliyoruz hayirlisiii
NE güzel zuzu hayırlı evlat olsun ınsalalh..benımkıde erkek olacak gibi gelıyor..doktorumun ayrıntılı ultrasonuyoksa baska yer gıdıp öğrenecegım...
ben bu sabah aniden cikmak zorunda kaldim.. cünkü lavoboya gittigimde ic camasirim oldugu gibi islakti kokusuz suydu resmen.. ve migdem cok kötü agridi.. migdemi yedigime verdim ama su neyin nesiydi cok korktum.. cünkü aileden birisininde suyu gelmisti ve ... aklima bile getirmek istemiyorum. gittim hemen. agliya agliya. gözlerim resmen sisti. migdem fena oldu. oraya gittigim yatirdilar beni sele verdiler kustum durdum. migdem gecti. sanirim yedigim yaramadi. zaten migdeyide düsünmüyordum ama su.. ultrasona aldi beni doktor hemen artik sinirlerim öyle bi bozulmus ki bebegi görür görmez kalbini göster bana dedim bak dedi iyi dedi kalbi dedim göster lütfen dedim agliyarak hickira hickira inanin artik konusacak gücüm kalmamisti. kalbini gördüm ve duydum RABBIME sükürler olsun. sinirlerim nasil bosaldi ama. doktorum dediki cocuktan gelmiyor su dedi. ama dedi vajinayla ilgili olabilir dedi. cünkü doktorda gördü baya resmen suydu. idrarimi kontrol ettiler altdan bisi aldi tertemiz dedi hic bisey yok dedi cocuktanda gelmiyor dedi. icini rahat tut dedi hicbisey yok dedi bebekte saglikli gözüküyor zaten kocaman olmus baksana dedi. kizlar inanirmisiniz elleri ayaklari oynuyordu ve basini bi cevirdi bana bakti sanki cok duygulandim sonra hemen gene cevirdi... ama öldüm öldüm dirildim zaten panik atagim :S
Selam kızlar nasılsınız dÜn doktoraa gİttİm meleĞİmİzİ gÖrdÜm doktorumuz maŞallah Çok hareketlİ dedİ hİÇ bİ sorun yok rabbİme ŞÜkÜr İkİlİ test yapıldı salı sonuÇları alıcaz İnŞ oda temİz Çıkar sİzlerde durumlar nasıl
öhömm öhöömm şeyy hani bizim 3 aydır unuttuğumuz şey varyaa, bu gacı tam gaz devam ediyoduda, onu şeyettiydim:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kimi neyi seyettin anlamadim ben
hqhahahahhahahah açıkla bize elaaaaaaaaaaaaaaaaaaa anlamayız biz öle zate kafa agır çalışıo hahaha
Fatoscum canım çok geçmiş olsun yaa kimbilir ne kadar korkmuşsundur Allah bir daha böytle bişey yaşatmasın bak ne güzel sağlıklıymış bebeğin inşallah hiç bişey olmucak sağ salim alacaksın kucağına mis kokusunu içine çekeceksin çok çok geçmiş olsun
tadlum böle üstü kapalıda anlatılmazki ama demi yaniiiii:roflol::roflol::roflol:sen bence bayrağı fatoşa devretmeye kararlısınnn....tabii 3 ayda fatoşummm dişini sıksınnnn:roflol::roflol::roflol:
amin tatlim aminn rabbim kimseye yasatmasin öldüm öldüm dirildim. resmen kapkaranlikti dünyam kalbini görünce aydinlandi cok sükür.
olmaz o bayragi almam. disim kirilir hem benim SIKMAM. hehehehe
nisasummm gebelikte heran herşeyle karşılaşabilirsin...bende göbüşümdeki tüylere gıjık oluom yaa..offf...nereden çıktı bunlar anlamıyorumm....(
olmaz o bayragi almam. disim kirilir hem benim SIKMAM. hehehehe
duyun gacılar duyun bu dirayetsiz karuyuu:roflol:
3 ay dayanamam diyoo:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?