2009 Ekim Anneleri

:roflol::roflol::roflol:ben anlayamadım elacım nelerine sahip olacaklarrrrr:roflol::roflol::roflol:

öhömm öhöömm şeyy hani bizim 3 aydır unuttuğumuz şey varyaa, bu gacı tam gaz devam ediyoduda, onu şeyettiydim:roflol:
kapişşkaydirigubbakcemile2

canım benım gecmıs olsun allah yastamaısn ınsallah..neysekı hersye yolundaymıs. senın yerıne kendımı koydumda bende senın gıbı olurdum...neyse bebekle bakısmısınız ya ne guzel

insallah temız cıkar canım sonucların...kaydirigubbakcemile2

Fatoscum canım çok geçmiş olsun yaa kimbilir ne kadar korkmuşsundur Allah bir daha böytle bişey yaşatmasın bak ne güzel sağlıklıymış bebeğin inşallah hiç bişey olmucak sağ salim alacaksın kucağına mis kokusunu içine çekeceksin çok çok geçmiş olsun

öhömm öhöömm şeyy hani bizim 3 aydır unuttuğumuz şey varyaa, bu gacı tam gaz devam ediyoduda, onu şeyettiydim:roflol:
kapişşkaydirigubbakcemile2

tadlum böle üstü kapalıda anlatılmazki ama demi yaniiiii:roflol::roflol::roflol:sen bence bayrağı fatoşa devretmeye kararlısınnn....tabii 3 ayda fatoşummm dişini sıksınnnn:roflol::roflol::roflol:

nurefsancım senin le aynı gündeyiz ya bak kontrollerimizde aynı güne denk gelmiş bende bugün 18:00 de gideceğim bişey demedi doktor ama sanırım ikili testi de yapar ,çok merak ediyorum bende yaaa.:CüvCüv:

Son düzenleme:
merhaba kızlar...en son bıraktıgımdada aynı muahbettı yapmayın yaw.size ben acım siz toksunuz aklıma düşürmeyın dıyorum:)
nasın herkes gecmısı okuyacagım elımden geldıgınce bugun kusmadım mutluyum..:))))))))))) darısı kusanların basına ama gün bitmiş sayılmaz..
kızlar ben zayıfım bacagımda selülit gördüm cok korktum ... sımdıden boyel olursa kat kat olurum heral 9 ay sonra ne dersınız?

amin tatlim aminn rabbim kimseye yasatmasin öldüm öldüm dirildim. resmen kapkaranlikti dünyam kalbini görünce aydinlandi cok sükür.

tadlum böle üstü kapalıda anlatılmazki ama demi yaniiiii:roflol::roflol::roflol:sen bence bayrağı fatoşa devretmeye kararlısınnn....tabii 3 ayda fatoşummm dişini sıksınnnn:roflol::roflol::roflol:

olmaz o bayragi almam. disim kirilir hem benim SIKMAM. hehehehe

nisasummm gebelikte heran herşeyle karşılaşabilirsin...bende göbüşümdeki tüylere gıjık oluom yaa..offf...nereden çıktı bunlar anlamıyorumm....(

amin tatlim aminn rabbim kimseye yasatmasin öldüm öldüm dirildim. resmen kapkaranlikti dünyam kalbini görünce aydinlandi cok sükür.

olmaz o bayragi almam. disim kirilir hem benim SIKMAM. hehehehe

duyun gacılar duyun bu dirayetsiz karuyuu:roflol:
3 ay dayanamam diyoo:roflol:

nisasummm gebelikte heran herşeyle karşılaşabilirsin...bende göbüşümdeki tüylere gıjık oluom yaa..offf...nereden çıktı bunlar anlamıyorumm....(

aynen bide ben bugday tenliyim tüylerim pek gözükmezdide, simdi baya bi tüylendim gözüküyor elimi gezince karnimda baya bi hissediyom tüyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…