2009 Ekim Anneleri

kıs dogurmayasın töbe töbe:))))

kıslar 15 günde bi agdaya gidiom nerdeyse sonra normale döneriz demi yaa hep böle kalmayız demiiiiii ben çok tüysüz bi insandım yaaaaaaaaa bögüüüüüüü

darısı başına pançiimmmm

ooyy kuzuumm geçmiş olsuunnn

zuzuum çok sevindim gözün aydın canım :1hug:

mersii pempeemmmm

zuzucum gözün aydın kızımız gelicekmiş hihoyyyt
böyle duydukça öğrenemk için dahda bi can atıyoz vallaa

saol cücüümm..hadi sis de öğrenin artıkınnn

ZUZUCUM CANIM ÇOK SEVİNDİM KIZLAR YAA BİZDE GÖBİŞLERİMİZİ RESMİNİ ÇEKİP KOYALIMM :CüvCüv:

saol mawisimmm...
nennn noluyoo nenn ağlıcamm haaa, bi düşenede siz vuruyonusss (((
zuzumm kurtarsana beniii ...........

elalım datlum kıymatlım accık boş bıraktım hemen üstüne mi çullandılar yawrum..arkidişler yapmayın o garipp o zawallı o çaresiz ...daha sayimmii :jeyyar: :jeyyar:

elalım datlum kıymatlım accık boş bıraktım hemen üstüne mi çullandılar yawrum..arkidişler yapmayın o garipp o zawallı o çaresiz ...daha sayimmii :jeyyar: :jeyyar:[/QUOTE]

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ayyy ben senii zilli kızının cinsiyeti belli oldu diye daha insaflı olursun sandıydım:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

çok sevindim handancımm, sağlıklı haberlerle dönmüşsün çok şükür. bi de paşamız oldu ne güzelhihoyyyt

ayyy ben senii zilli kızının cinsiyeti belli oldu diye daha insaflı olursun sandıydım:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

hihoyyyt hihoyyyt ağlamaa elaam ağlamaa..19 gün kaldı bayramaaahihoyyytkaydirigubbakcemile3

handancım zuzuucum tebrik ediyom ikinizide artık darısı bizim başımıza gerçi çoook var daha ama neyyyseeeeee.
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır demi ama hehehe

maşallah iyi kaynatmışsınız yine arada kaçıyorum kusura bakmayın işyerinde işler yogun

dertlendiniz herhal ne o artık kocalarınızı sulamıyorusunuz buduyosunuz

kızlar yaa benim de minnoşum 12 cmmiş..cinsiyet telaşına daldık ama çok şükür ense kalınlığı da iyiymiş..incecik ensesi dedi doktor:)) zilli yaa nası hoplıyıp zıplıyo..bi durmadı..anasına çekmiş:)))çıkınca da bööle olursa işim zor..parmaklarını gördük kocamandı..soora diğer parmaklarını kıwırıp baş parmağını gösterdi bize..orda çok tuhaf oldum ağlıyodum..sanki ona baktığımızı onu seyrettiğimizi biliyo da oyun yapıyodu bize..ooyy kuzum benim yaaa

handancım zuzuucum tebrik ediyom ikinizide artık darısı bizim başımıza gerçi çoook var daha ama neyyyseeeeee.
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır demi ama hehehe

çok saol papatyamm darısı başınızaa

masallahhhh

dimee ölee kıss çok duygulanıyom ben böle yazıları okurkene:çok üzgünüm:
maşallah zilli kızına

kıs fatoş haftasonu sınavlarım var ordan oraya dolaşcam büyük ihtimal alışverişte yapabilirim hem kendime hem bebişe bakcaz belki sadece kendime:)))

handannn zuzüüümm alisverise gidersiniz artikin

şimdilik biraz daha almıyabilirm hayatım..kesin demedi ya doktor..şimdi alırım pembeleri lilaları hoopp kulplu çıkar benim zilli..ziyan olur bisürü cici..accık daha beklerim kanımca

Şeniz
dimee ölee kıss çok duygulanıyom ben böle yazıları okurkene:çok üzgünüm:
maşallah zilli kızına

Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…