zuzuuu ayy çok sevindim ya kızın olcakmış darısı başıma diyim :))) allah analı babalı büyütsün canım sağlıkla alın kucağınıza cidden çok sevindim inş bende cumartesi öğrenebilirim heyecan yaptım şimdi siz öğrenince :)
selam kizlar..
zuzumm dadlum cok sevindim hayirli olsun rabbim saglikla dogmasini nasip etsin canimmm bugün güzel haberler aliyoruz hayirlisiii
ben bu sabah aniden cikmak zorunda kaldim.. cünkü lavoboya gittigimde ic camasirim oldugu gibi islakti kokusuz suydu resmen.. ve migdem cok kötü agridi.. migdemi yedigime verdim ama su neyin nesiydi cok korktum.. cünkü aileden birisininde suyu gelmisti ve ... aklima bile getirmek istemiyorum. gittim hemen. agliya agliya. gözlerim resmen sisti. migdem fena oldu. oraya gittigim yatirdilar beni sele verdiler kustum durdum. migdem gecti. sanirim yedigim yaramadi. zaten migdeyide düsünmüyordum ama su.. ultrasona aldi beni doktor hemen artik sinirlerim öyle bi bozulmus ki bebegi görür görmez kalbini göster bana dedim bak dedi iyi dedi kalbi dedim göster lütfen dedim agliyarak hickira hickira inanin artik konusacak gücüm kalmamisti. kalbini gördüm ve duydum RABBIME sükürler olsun. sinirlerim nasil bosaldi ama. doktorum dediki cocuktan gelmiyor su dedi. ama dedi vajinayla ilgili olabilir dedi. cünkü doktorda gördü baya resmen suydu. idrarimi kontrol ettiler altdan bisi aldi tertemiz dedi hic bisey yok dedi cocuktanda gelmiyor dedi. icini rahat tut dedi hicbisey yok dedi bebekte saglikli gözüküyor zaten kocaman olmus baksana dedi. kizlar inanirmisiniz elleri ayaklari oynuyordu ve basini bi cevirdi bana bakti sanki cok duygulandim sonra hemen gene cevirdi... ama öldüm öldüm dirildim zaten panik atagim :S
zuzuum çok sevindim gözün aydın canım :1hug:
zuzucum gözün aydın kızımız gelicekmiş hihoyyyt
böyle duydukça öğrenemk için dahda bi can atıyoz vallaa
ZUZUCUM CANIM ÇOK SEVİNDİM KIZLAR YAA BİZDE GÖBİŞLERİMİZİ RESMİNİ ÇEKİP KOYALIMM :CüvCüv:
nennn noluyoo nenn ağlıcamm haaa, bi düşenede siz vuruyonusss(((
zuzumm kurtarsana beniii ...........
darısı başına pançiimmmm
ooyy kuzuumm geçmiş olsuunnn
mersii pempeemmmm
saol cücüümm..hadi sis de öğrenin artıkınnn
saol mawisimmm...
elalım datlum kıymatlım accık boş bıraktım hemen üstüne mi çullandılar yawrum..arkidişler yapmayın o garipp o zawallı o çaresiz ...daha sayimmii :jeyyar: :jeyyar:
he valla tuttu ela ya çok şaşırdık biz kocişle kız bekliyorduk önce açmadı bacak arasını biraz gördü sanırım doktor %60 erkek gibi dedi hıh dedim çok az o deger dedim du açalım bacagını dedi ben öksürdüm o zıplattı bizimki bagdaç kurmuş oturuo içerde sıra gecesi yapıo hahahaha sonra açtırdık zorla ohooooo erkek bu erkek dedi doktorum hala şaşkınım kızlar çok güsel bi duyguymuş içinde ne taşıdıgını bilmek iice büyümüş maşallah 12 cm olmuş 82 gr olmuş el parmaklarını bile saydık o kadar büyümüş çok mutluyummmmmmmmm darısı başınıza canlarım
ayyy ben senii zilli kızının cinsiyeti belli oldu diye daha insaflı olursun sandıydım:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
handancım zuzuucum tebrik ediyom ikinizide artık darısı bizim başımıza gerçi çoook var daha ama neyyyseeeeee.
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır demi ama hehehe
kızlar yaa benim de minnoşum 12 cmmiş..cinsiyet telaşına daldık ama çok şükür ense kalınlığı da iyiymiş..incecik ensesi dedi doktor:)) zilli yaa nası hoplıyıp zıplıyo..bi durmadı..anasına çekmiş:)))çıkınca da bööle olursa işim zor..parmaklarını gördük kocamandı..soora diğer parmaklarını kıwırıp baş parmağını gösterdi bize..orda çok tuhaf oldum ağlıyodum..sanki ona baktığımızı onu seyrettiğimizi biliyo da oyun yapıyodu bize..ooyy kuzum benim yaaa
kızlar yaa benim de minnoşum 12 cmmiş..cinsiyet telaşına daldık ama çok şükür ense kalınlığı da iyiymiş..incecik ensesi dedi doktor:)) zilli yaa nası hoplıyıp zıplıyo..bi durmadı..anasına çekmiş:)))çıkınca da bööle olursa işim zor..parmaklarını gördük kocamandı..soora diğer parmaklarını kıwırıp baş parmağını gösterdi bize..orda çok tuhaf oldum ağlıyodum..sanki ona baktığımızı onu seyrettiğimizi biliyo da oyun yapıyodu bize..ooyy kuzum benim yaaa
handannn zuzüüümm alisverise gidersiniz artikin
masallahhhh
dimee ölee kıss çok duygulanıyom ben böle yazıları okurkene:çok üzgünüm:
maşallah zilli kızına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?