2009 Ekim Anneleri

aalaraa ne güzel sende görmüşsün benim gibi bebişinii hihoyyyt cnmm herşey yolunda gider inşş hayırlısıylaa

mehay cnmm içini ferah tut cnmm sorunsuz bebişini göreceksin inşş , oyala dr fazlaca bak ben öyle yapıyorumm cnmm kaydirigubbakcemile3
ahhh canim nerde buradki doktorlari kandiramiyorsun oyle fazla gostermiyorlar bile (

ayyy ne guzel insallah pazartesi bende boyle gorurum siz boyle anlattikca beni heyecan basiyor :))))

tesekur ederım cnm dualarınızı eksık etmeyın handanında benımde ihtıyacımız var pembecım

bebişlerde bizimle sınavlara girolar işe geliolar çok çalışkan olacak bu paşalar çokkk

sen çalışıonmu bilmiom ama nisancım:)

tesekkurler handan

bebegini ve bebeginin cinsiyetini ogrenen diger arkdaslari TEBRIK EDERIM Allah ins. saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin ...

gözünaydın nurefsanncımm maşalalh bebişineeeeeee:))

alara gercekten de cok guzel bir duygu yaaa icimizde bir canli var ve kipir kipir harek ediyor ne kadar muhtesem....her doktora gittigimizde biraz daha buyumus ve farkli bir sekilde goruyoruz ....ins. Allah bu duyguyu herkese yasatsin.

11haftalık canım:CüvCüv:bebişin hareketlerini gormek super bıseymıs esımde şoklarda cok guzel bı duygu allah herkese nasıp etsın

selamün aleykümmm kizlarrr ne var ne yok nabersiniz nasilsiniz iyimisiniz vs :)). valla demin geldim ama sifremi anca hatirladim hehee. arkadsala doktora gittik arkadsasin kizi olacakmissss ama sirti dönüktü büyük ihtimal kiz dedi baska bi doktorda kiz demisti. hayirlisi prensesei oluyor. ayy benim nolcak manyak oldum artikin meraktan. habu p.tesi randevüm var testler yapilacakkk sevincten ucuyorum zaman hic gecmicek sandim ama bitti bilemmmm siziler nasilsinizz???

arkadaşlar bişey sormak istiyorum size ben kasım annesi olacağım allahın izni ile ama size bişey sormak istedim şu mide bulantısı ve baş ağrısı beni çok bunalttı dr kusma olmadığı için ilaç vermiyo.ama hiç tadım yok..merak ettiğim şey şu 3 ayı bitirince bu sıkıntılardan kurtuluyormusunuz..yada başka nasıl şikayetleriniz oluyor yardımcı olurmusunuz....................

nurefsan wrose alara canlarım gözünüz aydınnn sıra cinsiyetlerine geldiiiii

saol canım:dance:simdide cinsiyet için merakla beklicezherkes bebişimin erkek olcagını soyluyo benım de içime öyle doguyo:CüvCüv:ama kızda olsa erkekde olsa hıc farketmez saglıklı olsun yeter

mide bulantisini cok cektim 7,8,9 haftalar ozellikle ama suan 11.hafta bitmek uzere ve mide bulantisindan kurtuldum cokkk sukurr.biraz daha sabret canim seni cok iyi anliyorum zor ama ins. gecer..su an mide bulantim yok ama bas donmelerim oluyor doktor normal dedi arada karin ve bel agrisi,gogus uclarinda kasinti oluyor bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…