ahhh canim nerde buradki doktorlari kandiramiyorsun oyle fazla gostermiyorlar bilemehay cnmm içini ferah tut cnmm sorunsuz bebişini göreceksin inşş , oyala dr fazlaca bak ben öyle yapıyorumm cnmm kaydirigubbakcemile3
gunayydinnn hamisler bende dun bebegimi gordummm down send.icin ultrason kontrolu vardi.bebegim bi harektliydi ki kollari ayaklari oynuyor ikide bir donuyordu kadin epey ugrasti ensesini olcebilmek icin:))
masaalah buyumus 5cm olmus doktor saglikli ,herseyi normal dedi ...
.27nisanda ayrintili ultrason olacak ins. ozaman cinsiyetini de ogrenecegiz .sabirsizlikla bekliyorum
ne guzel :)) kac haftalik canim??
aalaraa ne güzel sende görmüşsün benim gibi bebişinii hihoyyyt cnmm herşey yolunda gider inşş hayırlısıylaa
11haftalık canım:CüvCüv:bebişin hareketlerini gormek super bıseymıs esımde şoklarda cok guzel bı duygu allah herkese nasıp etsın
gözünaydın nurefsanncımm maşalalh bebişineeeeeee:))
11haftalık canım:CüvCüv:bebişin hareketlerini gormek super bıseymıs esımde şoklarda cok guzel bı duygu allah herkese nasıp etsın
kıs nerdeydin sen deli karııı du yemege gidiom gelim konuşuruz bekle beni :)
nurefsan wrose alara canlarım gözünüz aydınnn sıra cinsiyetlerine geldiiiii
arkadaşlar bişey sormak istiyorum size ben kasım annesi olacağım allahın izni ile ama size bişey sormak istedim şu mide bulantısı ve baş ağrısı beni çok bunalttı dr kusma olmadığı için ilaç vermiyo.ama hiç tadım yok..merak ettiğim şey şu 3 ayı bitirince bu sıkıntılardan kurtuluyormusunuz..yada başka nasıl şikayetleriniz oluyor yardımcı olurmusunuz....................
fatoş hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?