2009 Ekim Anneleri

nurefsan,pembeinci tesekkur ederimkaydirigubbakcemile53haftadır gormuyodum bebısımı bı gordum tam gordum superdi:dance::dance:

aleykum selam fatos iyilik saglik var bende sen nasilsin?
pazartesiye az kalmis gozun aydin ins. guzel sonuclar alirsin...
saglikli olsun lar onemli degil diyoruz ama ben kiz bebeklerede ozenmiyor degilim hani bebek magazalarina gittigimde renkli renkli elbiseleri gorunce icim gidiyor
benim icime ilk gunden beri erkek olacak diye doguyor ama kiz olmasini daha cok istiyorum:)

canım çok sağol .yani 12. haftadan sonra normal hayataımıza devam edebiliyoruz demekki....çok sevindim..........

kizlar ya 12. haftada 2 li testlerde doktorlar öyle uzuun uzuuun bakiyorlar anlamiyorlarmi gercekten ne oldugunu? benim doktorum arkadasimda bakti bakti ama bacak arasina degil bebegin bu kiz dedi tabi oo 13. haftasindaydi. 90 nin äüzerinde kiz dedi. o nasil anladi peki? süper bi doktor burada hastane sirriymis buranin en iyi doktoruymus o. cok tecrübeli adam. bugün iste baska bi doktora gittik adam diyoki pek belli olmaz dedi ama ki 15. haftasinda simdidee kiza benziyor dedi.
acaba benim doktorum gercekten cok tecrübeli 12. haftamda anlarmi hehee

kizlar bende hala bulanti ve kusma cok siddetli tiksinmedigim sey kalmadi (( hergun birkac defa istifar ediyorum yediklerim ictigim su da dahil midemde kalmiyor ne yapicam ben yaa ((( ilaclarda faydasiz.....

evet canım 3 aydan sonra hafif kasık ağrısı dışında bir şikayet kalmıyor. Ne yap yap ilaç içmemeye çalış, sadece doktorunun hamilelik ilaçlarını iç, sağlıkla kucağına al inşallah.

ahahahaah kiz aynenn. yaw cinsiyet merak edilmezmi?? hani cinsiyet ile ilgili bi konu aciyor arkadaslar baska topiklerde hemen yaziyorlar oraya girenelr "saglikli olsunda ne farkeder cinsiyeti" ne alakasi var simdi??? ANA olan SAGLIGI zaten düsünmekten dile bile getirmezki. cinsiyetde tabiiki bir merak. icimde neyim var neyim olacak kiz erkek farketmez ama ne?? alisveris yapmak?? heves etmek?? bazi insanlar bunu ögrenmenin suc gibi bisey gibi algiliyorlar. cok sacma. saglikli olmasini hangi ANA istemezki?? dimi?
Saglik zaten hep aklimizda. cinsiyet bir merak. hem millete ne. töböee töbee dün okudumda o aklima geldi sinirlendim

kiz varya yeminle söyle elbiseler varya bide omuzlara kadar. yani omuz düz gidiyor iki tarafida omuzlara dogru ayyy o elbiseler harikaaaa bayiliyorum onlaraa. kiz kiyafetleri gercekten cok tatlilarr

mehay allah yardımcın olun canım benim bulantı problemim pek olamadı açıkçası pek bilemiyorum ilaçlarda iyi gelmiyormu 4 .ayda miğde bulantısı geçer diyorlar inş. biter canım

fatoscum senin okudugun sey kizmi istersin erkekmi sorusuna karsilik verilmis bir cevaptir bence yoksa tabiki herkes saglikli olmasini ister bebeginin ve cinsiyetini merak eder...

mehay allah yardımcın olun canım benim bulantı problemim pek olamadı açıkçası pek bilemiyorum ilaçlarda iyi gelmiyormu 4 .ayda miğde bulantısı geçer diyorlar inş. biter canım

insallah canim ama inan 1 ay daha surer diye korkuyorum artik 5. haftada bir basladi hala aynen devam ne azalma var ne bisey...herkes kurtuldu nerdeyse bulantilardan bende hala var....sen cok sanslisin bu konuda...

ben burda okumadimki mehaycim. ve hayir kizmi istersin erkekmi diye biseyde okumadim. ya o olsa bile insanlqarin merakini insanlarin düsüncelerini nasil yargilanabilirki. mesela bi oglu olan ikinciye ay bide kizim olsa güzel olurdu der. yada kizi olan oglum olsa der. herkesde farkli tabi. sadece benim sevmedigim sey insanlarin kalkipta baskalarinin düsüncelerini yargilamaya calistiklari.

tecrubeli olan doktor anliyordur acemiler anlamiyor..bence anlar dedigin gibiyse ama soylermi bilmiyorum hollandada yasak erken soylemek bahsetmistim kurtaj durumlarindan dolayi...

mehay dualarim seninle canim yaa Allah sifa versin yaa ins. sende toparlanirsin.doktora soyledinmi bilmiyorum ama serum vermeleri gerekmiyormu ben 1hafta surekli kustum suda icemedim diye 4gun serum yedim sana niye serum vermiyorlar anlamiyorum sonucta vucudumuz kuruyor
canim senin hastaneye yatman lazim mide surekli kustugu icin bozuluyormus bak beni hastenye aldiklarinda mide kendine gelsin diye 1 gun boyunca ne yemek ne su verdiler sadece serum sonra yavas yavas gidaya gectiler mideyi yemege alistirmak icin ....
kac haftadir boylesin nasil doktorun kayitsiz kaliyor anlamiyorum!! sen ozele mi gidiyorsun devlet hastanesinemi ...

kizlar bende hala bulanti ve kusma cok siddetli tiksinmedigim sey kalmadi (( hergun birkac defa istifar ediyorum yediklerim ictigim su da dahil midemde kalmiyor ne yapicam ben yaa ((( ilaclarda faydasiz.....

fatoscum senin okudugun sey kizmi istersin erkekmi sorusuna karsilik verilmis bir cevaptir bence yoksa tabiki herkes saglikli olmasini ister bebeginin ve cinsiyetini merak eder...

kiz senmi verdin cevap. ben burdakilerden ve bu topikten bahsetmemistim. üstüne alinma yani. bambaska insanlar ve cok eski konular

ben kimsenin verdigi cevaplarida yargilamiyorum yanlis anlasilmasin. sadece fikrimi söylüyorum kaydirigubbakcemile5
mesela bi kiz acmis bi konu. sizce bu belirtler ne cinset diye. e merak etmis kiz. anam biri girmis agzina ne geliyorsa saymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…