kıslar biz kaç aylık oluoz şimdi ben 14.haftamı bitiriom nerdeyse soranlara 3,5 aylık diom dogrumu acaba
selamün aleykümmm kizlarrr ne var ne yok nabersiniz nasilsiniz iyimisiniz vs :)). valla demin geldim ama sifremi anca hatirladim hehee. arkadsala doktora gittik arkadsasin kizi olacakmissss ama sirti dönüktü büyük ihtimal kiz dedi baska bi doktorda kiz demisti. hayirlisi prensesei oluyor. ayy benim nolcak manyak oldum artikin meraktan. habu p.tesi randevüm var testler yapilacakkk sevincten ucuyorum zaman hic gecmicek sandim ama bitti bilemmmm siziler nasilsinizz???
mide bulantisini cok cektim 7,8,9 haftalar ozellikle ama suan 11.hafta bitmek uzere ve mide bulantisindan kurtuldum cokkk sukurr.biraz daha sabret canim seni cok iyi anliyorum zor ama ins. gecer..su an mide bulantim yok ama bas donmelerim oluyor doktor normal dedi arada karin ve bel agrisi,gogus uclarinda kasinti oluyor bende...
hosbuldukkk canimm sagoll a.s.
naber nasislin
arkadaşlar bişey sormak istiyorum size ben kasım annesi olacağım allahın izni ile ama size bişey sormak istedim şu mide bulantısı ve baş ağrısı beni çok bunalttı dr kusma olmadığı için ilaç vermiyo.ama hiç tadım yok..merak ettiğim şey şu 3 ayı bitirince bu sıkıntılardan kurtuluyormusunuz..yada başka nasıl şikayetleriniz oluyor yardımcı olurmusunuz....................
aleykum selam fatos iyilik saglik var bende sen nasilsin?
pazartesiye az kalmis gozun aydin ins. guzel sonuclar alirsin...
saglikli olsun lar onemli degil diyoruz ama ben kiz bebeklerede ozenmiyor degilim hani bebek magazalarina gittigimde renkli renkli elbiseleri gorunce icim gidiyor
benim icime ilk gunden beri erkek olacak diye doguyor ama kiz olmasini daha cok istiyorum:)
Çok iyiyim çünkü yarın bebişimi göreceğim 1 aydır görmedi o yüzden çok mutluyum inş. bende sizin gibi mutlu mutlu gelirim doktordan .
ahahahaah kiz aynenn. yaw cinsiyet merak edilmezmi?? hani cinsiyet ile ilgili bi konu aciyor arkadaslar baska topiklerde hemen yaziyorlar oraya girenelr "saglikli olsunda ne farkeder cinsiyeti" ne alakasi var simdi??? ANA olan SAGLIGI zaten düsünmekten dile bile getirmezki. cinsiyetde tabiiki bir merak. icimde neyim var neyim olacak kiz erkek farketmez ama ne?? alisveris yapmak?? heves etmek?? bazi insanlar bunu ögrenmenin suc gibi bisey gibi algiliyorlar. cok sacma. saglikli olmasini hangi ANA istemezki?? dimi?
Saglik zaten hep aklimizda. cinsiyet bir merak. hem millete ne. töböee töbee dün okudumda o aklima geldi sinirlendim
kiz varya yeminle söyle elbiseler varya bide omuzlara kadar. yani omuz düz gidiyor iki tarafida omuzlara dogru ayyy o elbiseler harikaaaa bayiliyorum onlaraa. kiz kiyafetleri gercekten cok tatlilarr
mehay allah yardımcın olun canım benim bulantı problemim pek olamadı açıkçası pek bilemiyorum ilaçlarda iyi gelmiyormu 4 .ayda miğde bulantısı geçer diyorlar inş. biter canım
oyyy kusummm insallahhh ki öyle geleceksin hic merak etme. uyy bide kkocaman olmustur simdiii :CüvCüv: hayirli haberlerle gel gülümm
kizlar ya 12. haftada 2 li testlerde doktorlar öyle uzuun uzuuun bakiyorlar anlamiyorlarmi gercekten ne oldugunu? benim doktorum arkadasimda bakti bakti ama bacak arasina degil bebegin bu kiz dedi tabi oo 13. haftasindaydi. 90 nin äüzerinde kiz dedi. o nasil anladi peki? süper bi doktor burada hastane sirriymis buranin en iyi doktoruymus o. cok tecrübeli adam. bugün iste baska bi doktora gittik adam diyoki pek belli olmaz dedi ama ki 15. haftasinda simdidee kiza benziyor dedi.
acaba benim doktorum gercekten cok tecrübeli 12. haftamda anlarmi hehee
kizlar bende hala bulanti ve kusma cok siddetli tiksinmedigim sey kalmadi(( hergun birkac defa istifar ediyorum yediklerim ictigim su da dahil midemde kalmiyor ne yapicam ben yaa ((( ilaclarda faydasiz.....
fatoscum senin okudugun sey kizmi istersin erkekmi sorusuna karsilik verilmis bir cevaptir bence yoksa tabiki herkes saglikli olmasini ister bebeginin ve cinsiyetini merak eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?