tecrubeli olan doktor anliyordur acemiler anlamiyor..bence anlar dedigin gibiyse ama soylermi bilmiyorum hollandada yasak erken soylemek bahsetmistim kurtaj durumlarindan dolayi...
mehay dualarim seninle canim yaa Allah sifa versin yaa ins. sende toparlanirsin.doktora soyledinmi bilmiyorum ama serum vermeleri gerekmiyormu ben 1hafta surekli kustum suda icemedim diye 4gun serum yedim sana niye serum vermiyorlar anlamiyorum sonucta vucudumuz kuruyor
canim senin hastaneye yatman lazim mide surekli kustugu icin bozuluyormus bak beni hastenye aldiklarinda mide kendine gelsin diye 1 gun boyunca ne yemek ne su verdiler sadece serum sonra yavas yavas gidaya gectiler mideyi yemege alistirmak icin ....
kac haftadir boylesin nasil doktorun kayitsiz kaliyor anlamiyorum!! sen ozele mi gidiyorsun devlet hastanesinemi ...
kiz senmi verdin cevap. ben burdakilerden ve bu topikten bahsetmemistim. üstüne alinma yani. bambaska insanlar ve cok eski konular
ya canim burdaki doktorlar bir garip gunde 10 sefer kustugum bir donemde bulanti hapini bile yalvararark yazdirdim doktora nerde kaldi serum vericekler gecen acile gittim ultrasonla bakip muayene edip evime gonderdiler ozelide ayni normalide....sen bir hafta kustun diye 4 gun yatmissin hastanede benim heralde 15 gun falan yatmam lazim tam 8 haftadir bu haldeyim cunku....surekli kilo kaybediyorum kendimi zorluyorum yemek icin bu yuzden bu ara kilo vermem durdu ama yedigim herseyi tiksinerek yiyorum(
yok biliyorum bu topiktekilerden bahsetmedigini :)) yazdigin sey bana biseyi hatirlatti o yuzden yazdim...mesela burda senelerce cocuk sahibi olamayip binbir zorlukla defalarca tup bebek denemeleriyle hamile kalanlar var...ve o anda insanin tek dusundugu bebeginin sagligi iken israrla kizmi istersin erkekmi diye soranlar varya onlara cok uyuz oluyorum bende....
burdada bi kizin hamile kaldigindan beri kanamasi oldu. hicbir doktor hicbirsey yapmadii!!! kanamada bile! ve gözünü seveyim memleketimin. bir düsük yapmisti kiz. bu ikinci bebegi rabbim ona bagislasin tr ye gitmeseydi igne yemeseydi düsük önlemesi diye buda gidecekti
ahahahaah kiz aynenn. yaw cinsiyet merak edilmezmi?? hani cinsiyet ile ilgili bi konu aciyor arkadaslar baska topiklerde hemen yaziyorlar oraya girenelr "saglikli olsunda ne farkeder cinsiyeti" ne alakasi var simdi??? ANA olan SAGLIGI zaten düsünmekten dile bile getirmezki. cinsiyetde tabiiki bir merak. icimde neyim var neyim olacak kiz erkek farketmez ama ne?? alisveris yapmak?? heves etmek?? bazi insanlar bunu ögrenmenin suc gibi bisey gibi algiliyorlar. cok sacma. saglikli olmasini hangi ANA istemezki?? dimi?
Saglik zaten hep aklimizda. cinsiyet bir merak. hem millete ne. töböee töbee dün okudumda o aklima geldi sinirlendim
tabii orasi öyle tabiiki. her ikisinide anlamak lazim iste. en kücük biseyde mesela hafif düstügümde bile agliyarak doktora gitmistim. diyorumya saglik zaten hep akilda. RABBIM bebeklerimizi korusun hayirli evlatlar nasip etsin hepimize
FatoŞcuım nasılsınız senİn randevun ne zaman kuŞumm
iyiyimmm tatlimm cok sükür simdi. dünden sonra baya bi toparladim kendimi. cok korktum valla. cok sükür bebegim iyi. dün dedi doktorum hic merak etme su bebekten gelmiyor ve saglikli gözüküyor diye. bu p.tesi bebegimi uzunuzun görecem 2 li test yapilacak. kameramanda aliyom yanima muahahah 6 yasindaki kiz kardesim :)))
senden naber nasilsin canim?
burdada bi kizin hamile kaldigindan beri kanamasi oldu. hicbir doktor hicbirsey yapmadii!!! kanamada bile! ve gözünü seveyim memleketimin. bir düsük yapmisti kiz. bu ikinci bebegi rabbim ona bagislasin tr ye gitmeseydi igne yemeseydi düsük önlemesi diye buda gidecekti
ohh karnımızı doyurduk geldikkk :))
fatoşcum soruna cvp verim anacım yok kıs her gidişimde hareketli diildi hep doktor hareketlendirdi zıplattı ben çikolata yedim öksürdüm benimki pek bi uykucu hep uyuyo sonradan bi canlanıo ama kıpır kıpır oluo::)) nie sordun kıs??
evet canım öksürünce acaip sinirlenio el kol hareketlri yapıo tekme atıo:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?