2009 Ekim Anneleri

ya canim burdaki doktorlar bir garip gunde 10 sefer kustugum bir donemde bulanti hapini bile yalvararark yazdirdim doktora nerde kaldi serum vericekler gecen acile gittim ultrasonla bakip muayene edip evime gonderdiler ozelide ayni normalide....sen bir hafta kustun diye 4 gun yatmissin hastanede benim heralde 15 gun falan yatmam lazim tam 8 haftadir bu haldeyim cunku....surekli kilo kaybediyorum kendimi zorluyorum yemek icin bu yuzden bu ara kilo vermem durdu ama yedigim herseyi tiksinerek yiyorum (

hersey heycan. herseyin tadini cikarmali.. hava cok güzel tam yaz havasi keske cikabilsem (. hava gec karariyor ne güzel en azindan aksamlari gezebiliyoz böyle hava olunca canim cok donduyma istiyo :icecream:

kiz senmi verdin cevap. ben burdakilerden ve bu topikten bahsetmemistim. üstüne alinma yani. bambaska insanlar ve cok eski konular

yok biliyorum bu topiktekilerden bahsetmedigini :)) yazdigin sey bana biseyi hatirlatti o yuzden yazdim...mesela burda senelerce cocuk sahibi olamayip binbir zorlukla defalarca tup bebek denemeleriyle hamile kalanlar var...ve o anda insanin tek dusundugu bebeginin sagligi iken israrla kizmi istersin erkekmi diye soranlar varya onlara cok uyuz oluyorum bende....

burdada bi kizin hamile kaldigindan beri kanamasi oldu. hicbir doktor hicbirsey yapmadii!!! kanamada bile! ve gözünü seveyim memleketimin. bir düsük yapmisti kiz. bu ikinci bebegi rabbim ona bagislasin tr ye gitmeseydi igne yemeseydi düsük önlemesi diye buda gidecekti

tabii orasi öyle tabiiki. her ikisinide anlamak lazim iste. en kücük biseyde mesela hafif düstügümde bile agliyarak doktora gitmistim. diyorumya saglik zaten hep akilda. RABBIM bebeklerimizi korusun hayirli evlatlar nasip etsin hepimize

:1shok: hadi yaaa....ya iste diyorumki ne varsa gozunu sevdigim memleketimin guzel insaninda var...Ataturk bosuna dememis beni Turk doktorlarina emanet edin diye....

fatos seni cok iyi anliyorum ayni seyi bende anlamiyorum
mesela diyorumki kizim olsa ne guzel olur dimi hemen :aman saglikli olsunda deyip lafi agzima tikiveriyorlar:) sanki cinsiyet belirtince sagligi hice sayiyormusum gibi ben illa kizim olsunda aman sagliksiz olsun demiyorum ki:) ama insanlarin icine boyle bir korku dusmus sanki...

amin insallah oncelikle istedigimiz tek sey bu...Rabbim korusun bebklerimizi onlari bize bagislasin..

FatoŞcuım nasılsınız senİn randevun ne zaman kuŞumm

iyiyimmm tatlimm cok sükür simdi. dünden sonra baya bi toparladim kendimi. cok korktum valla. cok sükür bebegim iyi. dün dedi doktorum hic merak etme su bebekten gelmiyor ve saglikli gözüküyor diye. bu p.tesi bebegimi uzunuzun görecem 2 li test yapilacak. kameramanda aliyom yanima muahahah 6 yasindaki kiz kardesim :)))

senden naber nasilsin canim?

GEÇMİŞ OLSUN CNM okuyamadım geçmişi yaa az kalmışşş inş. güzel çıkar sonuçlarında
bende aynı cnm ya haftaya bende kan sonucunu alıcam işte bakalım ondan sonra sıra cinsiyettee.ay sonuna doğru gitmeyi düşünüyorummm

Allah Allah ne ilginc doktorlar var yaa!!ben anlamiyorum her ulkede iyisi de kotusude var heralde doktorlarin..fatos yalniz biz vatandan uzaktayiz diye ulkemiz tozpembe gozukuyor bazen ama oyle de degil malesef.ben TR den buraya geleli 1yil olmadi ..yasadigim bir olayi anlatayayim ..bende burun tikanikligi vardi devlet hastanesine gittim doktor dedi ki senin burun kemigin yamuk o yuzden burnun tikaniyor ameliyat olmazsan omur boyunca cekersin sonra ozel hastaneye gittim gosterdim kadin bakti yooo hicc birseyin yok burnun normal dedi:)
yaaa adamlar ameliyat yaptikca dereceleri yukseliyormus diye onune gelene ameliyat diyorlar bu benim basima gelen cok basit birsey ....

ohh karnımızı doyurduk geldikkk :))

fatoşcum soruna cvp verim anacım yok kıs her gidişimde hareketli diildi hep doktor hareketlendirdi zıplattı ben çikolata yedim öksürdüm benimki pek bi uykucu hep uyuyo sonradan bi canlanıo ama kıpır kıpır oluo::)) nie sordun kıs??

doktor ultrasonla bakarkenmi oksurdun kimildasin diye?????bende cikalata yiyeyim diyorum gitmeden ama midem almiyorki ne yesem acaba kimildasin diye heheheheh:roflol:

kıslar bebeğimizi ne zaman hissedicez ya ben çok istiyorum hissetmeyi birde fatos benimde 6 yaşında kardeşim var bu sene okula başlıcak bizimki hiç ilgilenmiyomuş havasında kıskanıyo sizinki kıskanmıyormu

merhaba pancıta bende aynı dertten müzdarıbım 9 yasında kız kardesım var hiç takmıyo gıbı ama cok kıskanıyo ben dıyorum işte o sana teyze dıyecek sen onu markete götureceksın falan dıye ben teyze falan olmuycam nıye onu göturcekmışımkı markete kendım gıderım kendıme alırım dıyo felaketız yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…