2009 Ekim Anneleri

he ya sorma mehay çok düşkünler rahatlarına bu melekler:))

bende hissetmek isytiyorum pançita ya çok heyecanlanıom bazen dinliom öle belki bişi hissederim die ama hissettiklerim gaz sanırım daha erkenmiş ne bilim arkadaşımın eşi 19 haftalık aayagını bişle görüoz dio yaa ane güsellllllll 1 ay sonra hissedecez galiba

kıslar benim hala mide bulantılarım devam ediyor sizin gectimi ??? -tatlicadiarzu-

ciddimi diyonn kıss merakmı ettnizi, ulen artık ekim topine girince nevrim dönüyo sizdedki bu çene başka kimsede yoktur herhal :)))
topiklerde artınca nere yazcamı, nereyi okucamı şaşırdım kaldım walla :))))
benim kümler merak etti burmak kaldırın bakim :))))

ya geldi gene bişiler dedi dedi yok oldu anammmm bu hatun:))

arkadaşıyla doktora gitmiş bu arkidişininde kızı olcakmış :)

hnisacım aynen ben dayı olmucam babane abi olurum diyo hiç duymamazlıktan geliyo aldırış etmiyo birde tamaen el bebek gül bebekti bizim içinde öyle inş kıskanmazlar

handancım arada bende değişik şeyler hissediyom sonra aman gazmı beebk mi bende bilmiyom diyom gazdır diyom aldırmıyorum :) birde artoık büyüklerde sormaya başladı hissediyomusun falan sabırsızlanıyorum bende

sizin mide bulantılarınız bitti sanırım hiç kimse cevap vermedigine goree

merhaba arkadaslar , ben geldim :)))))))) nasilsiniz ??? benim geceden beri surekli goguslerim kasiniyor off felaket kasidikca kasiyasim geliyor gogüs altlarim catlayacak sanki korkuyorum :))))

hoşgeldin ilkaycımmm benimde gögüsler acaip kaşınıo deli oluyoru büyüyolar sanırım ben bebe yagı sürüyorum yatarken ii oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…