2009 Ekim Anneleri

canim nerelerdesin seni merak etmistim cikmadan gormus oldum...ben ise gidiyorum gorusuruz kendine iyi bak...a.s.

mehaycım yetişemedim sana, kendine iyi bak tatlım...
görüşürüz:1hug:

kıslar benim hala mide bulantılarım devam ediyor sizin gectimi ??? -tatlicadiarzu-

cnm benim geçti yok denecek kadar az oluyo arada...
seninkide bikaç haftaya kadar geçer inşallah...

baktım bakmaz olaydım...çok korkuyorum handaaannlaelaelaelaelae

kokkk bendeeeeennkötükedihüso menn geliyommmmmmkötükedihüso

merhaba arkadaslar , ben geldim :)))))))) nasilsiniz ??? benim geceden beri surekli goguslerim kasiniyor off felaket kasidikca kasiyasim geliyor gogüs altlarim catlayacak sanki korkuyorum :))))

hoşgeldin ilkaycımm...
kaşıdıkça kaşınır dimi, ben kaşınıyom dedikçe kaşıyım diyen tayfada sende varmıydın aceppa.s

gun pek giremedim balkonumu duzenledim malum ilk bahar geldi masamizi sandalyemizi duzenledim :) gittim cicekler aldim balkon icin zamanim oyle gecti dun burayada pek gelemedim sonra :)

aaaaaaaaaaaaaaaa kizlar nerdesiniz sesiniz cikmiyor sekerler yoksa ben geldim diyemi yazmiyorsunuz ask olsun ask olsunnnnnnnnnnnnnsenağlama

kizlarr yaaaa pazar gunu misafirim gelecek ve ben 1 aydir evimi temizlemedim!
tembellige alistim kolumu kaldiramiyorum (((
su anda TEMIZLIK HASTALARI fan clubunu okuyorum belki okurda gaza gelirim diye :))

ama sana soru soruom cvp vermion banaaaaaaaaaaaaaaaaa ilkay bacııııııııııııı gelmim isviçreye bakkkk:)))

hehehe nihayet uyandilar :)))))))))

handan ilk bebegimi 4 aylikken hissetmeye baslamistim ustelik karnim daha buyuktu heheh ama aradan 6 yil gecti , simdikinde henuz hissetmiyorum gunduzleri ama geceleri sirt ustu yattigimda icimde birsey siyriliyormus gibi hissediyorum kipirdayisi degilde sanki boyle kayiyor gibi his sadece

zuzum fazla sevinmesedn diyorum şekerim, senede 2 kez kayınvalidelere ankaraya gidiyos

anaammmm cüddü müüü :1shok: elam ya bis ilerleyen aylarda ank buluşması yapces ya bebişlere şekeri bakmaya..sen yazın gelirsin nası olsa,haberleşelim sende gel kıss...

nurefsan bende az buçuk temizlik hastası sayılırım seni gaza getirim anacımmm ahahhah

ayyy ben geçen hafta bi temizlik yaptım ev mis gibi koktu bütünnn camlarımı sildim çamaşırsuyuylann mis gibi sonra bütünnn perdeleri söktüm yıkadım yıkadım astım ev mis gibi koktu evi süpürdüm sildimmmm toz aldımmmmm ohhhh tertemiz parladı ev baharda geldi nası içinden geldimi temilzlik hehehe

ilkay ciddimi 4 aylıkken hı?? ayy ben 5-6 filan sanıyodum heycan yaptım..belki bidahaki aya hissederissss

kizlarr yaaaa pazar gunu misafirim gelecek ve ben 1 aydir evimi temizlemedim!
tembellige alistim kolumu kaldiramiyorum (((
su anda TEMIZLIK HASTALARI fan clubunu okuyorum belki okurda gaza gelirim diye :))

:))))))))))) bas gaza nurefsannnn bazzzzzz gazaaaaaaaaa kim tutar seni bas gazaaaaaaaa temizlik imandan gelir , kalk isini yapppppppp tembel tembel oturmaaaaaaaaa :))))))) sende boyle de ben kendime hep boyle diyerek motive ediyorum artik her isimi yapabiliyorum bu ay daha iyiyim insallah sizde oyle olursunuz :)) bazen uyusukluk gelsede hemen disari cikiyorum geziyorum temiz hava aliyorum kendimi daha zinde daha dynamik hissediyorum hihoyyyt

bana hafta söle ilkayyyyyyyy aymay anlamam ben:))) ya bende pıtpıt bişiler hissediom ama gazdr diom 14 haftam biitio hissedermiyim sence yaaaaaaaaaaaa bögüüü

anaammmm cüddü müüü :1shok: elam ya bis ilerleyen aylarda ank buluşması yapces ya bebişlere şekeri bakmaya..sen yazın gelirsin nası olsa,haberleşelim sende gel kıss...

ayyy ne güzel olur kıssshihoyyyt
ama şimdi temmuz gibi 7 aylık olcazya allah nasip ederse, doktor yolculuk yasak derse biz gelemeyiz ankaraya onlar bize gelirler sanırım, zaten doğuma yakın kayınvalidem gelecekmiş-tatlicadiarzu-
malum bana herşey yasak oluyo, yolculukta olabülüüü:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…