bana hafta söle ilkayyyyyyyy aymay anlamam ben:))) ya bende pıtpıt bişiler hissediom ama gazdr diom 14 haftam biitio hissedermiyim sence yaaaaaaaaaaaa bögüüü
ayyy ne güzel olur kıssshihoyyyt
ama şimdi temmuz gibi 7 aylık olcazya allah nasip ederse, doktor yolculuk yasak derse biz gelemeyiz ankaraya onlar bize gelirler sanırım, zaten doğuma yakın kayınvalidem gelecekmiş-tatlicadiarzu-
malum bana herşey yasak oluyo, yolculukta olabülüüü:çok üzgünüm:
nurefsan bende az buçuk temizlik hastası sayılırım seni gaza getirim anacımmm ahahhah
ayyy ben geçen hafta bi temizlik yaptım ev mis gibi koktu bütünnn camlarımı sildim çamaşırsuyuylann mis gibi sonra bütünnn perdeleri söktüm yıkadım yıkadım astım ev mis gibi koktu evi süpürdüm sildimmmm toz aldımmmmm ohhhh tertemiz parladı ev baharda geldi nası içinden geldimi temilzlik hehehe
:))))))))))) bas gaza nurefsannnn bazzzzzz gazaaaaaaaaa kim tutar seni bas gazaaaaaaaa temizlik imandan gelir , kalk isini yapppppppp tembel tembel oturmaaaaaaaaa :))))))) sende boyle de ben kendime hep boyle diyerek motive ediyorum artik her isimi yapabiliyorum bu ay daha iyiyim insallah sizde oyle olursunuz :)) bazen uyusukluk gelsede hemen disari cikiyorum geziyorum temiz hava aliyorum kendimi daha zinde daha dynamik hissediyorum hihoyyyt
zuzumm siz ankaranın neresindensiniz, kayınvalidemler keçiörende oturuyolar...
seninki sana kesin yasaklar yassakçı doktor noolcek..walla ben mayısda 500 temmuzda da 300 kmlik yola gitmeyi planlıyorum..yasaklamasa ii olur..kaydirigubbakcemile ist ank arası otoban kızım kaymak gibi yol..bişe demesss geell..o halinle misafirmi ağırlıycan bide
kıslar bebeğimizi ne zaman hissedicez ya ben çok istiyorum hissetmeyi birde fatos benimde 6 yaşında kardeşim var bu sene okula başlıcak bizimki hiç ilgilenmiyomuş havasında kıskanıyo sizinki kıskanmıyormu
fatoş sapuğuu gelmedimi kıs handan?
desene hepten kudurmuştur bi ben örenemedim diye delüü
merhaba arkadaslar , ben geldim :)))))))) nasilsiniz ??? benim geceden beri surekli goguslerim kasiniyor off felaket kasidikca kasiyasim geliyor gogüs altlarim catlayacak sanki korkuyorum :))))
walla kuzum gelselerde ben ağırlamam onları, yemeğide yapar temizliğide yapar nolcek sanki...
kayınvalidemin yanında ben hiç yemek yapmadım şimdiye kadar, o yapıyo biz yiyosskaydirigubbakcemile2
inşallah yasak olmazda geliriz tatlım hemde değişiklik olur bizim içinde...
sen nerelere gitmeyi planlıyon bakem, anlatCADIARZU
zuzu sen kac haftaliksin tatlim ? 12 -2 misin ?
nurefsan ne pis karısın sen be püüüüüü bi hamilesin die evini pok götürüo bende hamileyim ama evim pırıl pırıl hemde çalıştıgım halde herişimi yapıyorum tıkır tıkır kalk çabuk enerjik ol evin mis gibi olsun görenler aa bak desin hamile ama evi tertemiz hadi kalk çabikkkkkkkkk öle tembel anne olmazzzzzzzklava:
nurefsan birazda ben dopingliyim :)
bak işten çıkıyorum eve gidiyorum yemek yiyorum sonra camlarımı siliyorum perdelerimi yıkıyorum sonra halımı siliyorum sonra toz alıyorum ooh hepsini bi gecede yaptım peşinede çay demledim oturdum keyif yaptım :) dün gecede yine perde yıkadım ama hava kapalıydı cam silemedim bu akşamda mutfağın halısını silcem sabah gelirkende yatak çarşaflarını öıkardım camı açtım yorganı havalndırdım camıda açık bıraktım yatak havalnsın
nasıl işe yaradımı biraz :)
nurefsan ne pis karısın sen be püüüüüü bi hamilesin die evini pok götürüo bende hamileyim ama evim pırıl pırıl hemde çalıştıgım halde herişimi yapıyorum tıkır tıkır kalk çabuk enerjik ol evin mis gibi olsun görenler aa bak desin hamile ama evi tertemiz hadi kalk çabikkkkkkkkk öle tembel anne olmazzzzzzzklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?