2009 Ekim Anneleri

kıslar hamile kaldıgımdan beri hoca sabah ezanı okurken uyanıyorum.. ilginc geldi bana hemde uykulu olarak degil.. cok dinc bir sekilde uyanmıs oluyorumm. hergun aklıma namaza baslasam die geciyorr bende bu konuda tembellik yapıyorumm cok mutiş ama hamile kaldıgımdan beri sabah ezanına uyanıyorum hergun :))))))

kalemiti canım ya ne güsel bi kere bile olsa sabah namazını kılsan demekki rabbim kıl die uyandırıo bebişin için kıl bi kere he

zuzu ne güzelde demişsin :) onlar gelmesin diye :roflol:

ööle ama cicim..kocime de söledim...walla hiiç misafir ağırlıyamam gidelim de anan ağırlasın bizi dedimm kaydirigubbakcemile3
kıslar ne kadar giderseniz gidin doguma nası olsa gelcekler ama :))

benimde kayınvalidemler adanada ama doguma gelirler ne kadar kalırlar allah bilir :S

doğuma annem gelicek cicim..kaynanam da bikaç gün sonra gelip bikaç gün kalıp gidicek..şimdiden pazarlığımı yaptım kocimnen..tek gelsin dedim kayınpeder filan gelmesin..onlar hiçbiyere ayrı gitmesler de..annem gelir doğururum,bikaç gün kalır..annemin gitmesinden bi gün önce annen gelir..bebek için bi mewlüt bi dua bişi okuturus hem de anneler bi görüşmüş olur..soora annen de bikaç gün kalır gider..bizi kendi halimize bi bıraksın dedimm

kalemiti canım ya ne güsel bi kere bile olsa sabah namazını kılsan demekki rabbim kıl die uyandırıo bebişin için kıl bi kere he

handan cinsyet tahmin etmek icin sorduydum :)))))))))))))))))))))))))))))))))) benimkide haraketsiz pek haraket etmiyordu. arkadasi^minki kipir kipirdii zorluk cekti ölcmede adam

ne güsel hayatım ya hazır uyanmışken bi başlasan..meleğinle birlikte kılsanız ne güzel..benim de kocim sürüye sürüye uyandırıyo namaza kaydirigubbakcemile3 bi ayılamıyorum..eskiden ben uyanırdım onu kaldırırken zorlanırdım söylenirdim..şimdi dewir tersine döndü her sabah dalga geçiyo zor kalkıyorum diye..minik sıpa şebek etti beni:)))

kıs zuzu abowww ne fsenasın kıs sen hahahah onunda torunu ama hem kocişin nası desin anne gel ama az kal git felan die ayıp olmasmı kıs:) ben hiçbişi sölemedim ne zaman gelirler ne zaman giderler bilmiom zaten benim annem burda onunda annesinin babasının hakkı torunlarını görmek bi yorum yapamam yani ama helal olsun sanakaydirigubbakcemile3

onceden kılıyordum canım bıraktım malesef :çok üzgünüm: bırakıp baslamak ben hiç istemiyorum inş. baslıcam onceden o kadar zor kalkardım ki sabah namazına ama simdi bebişimmi kaldırıyor beni acaba die :))))) dusunuyorum baslıcam inş. ya cok istiyorum kuran okumak cok yararlı olcak bebişlerimize

Handan ne biçim gaza getirdin yaw neredeyse işten izin alıp temizlik yapmaya gideceğim eve .. delikafadulden

merhaba kızlar kaç gündür yoğundum giremedim...ikili test sonucumu aldım çok şükür temiz çıktı...dr 3 lü test için 16. haftamda çağırdı...freee betamda 48 çıktı dr kıza benziyor demişti hatırlarsanız...bakalım hangisi doğru çıkacak...

kalemiti bende bi kaç sene önce kayseride kalmıştım 1 ay her gece sabah namazında uyanıyodum kuzenlere diyodum inanmıyolardı ezan bitince yeniden uyuyodum hatta inanmıyolar diye bi gece kalktım ikisinide uyandırdım :)) o zaman namaz aklıma gelmedi ama neden acaba diyip duruyodum 1 ay böyle devam etmişti

amin canım benim Rabbim size hiç bıraktırmasın senin zilli biraz tembel sanırım heheh ne kadar sevindim anlatamam demek eşinle birlikte kılıyorsun benimde eşimle kılmak hep hayalim ama simdiye kadar hiç olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…