zuzu ne güzelde demişsin :) onlar gelmesin diye :roflol:
kıslar ne kadar giderseniz gidin doguma nası olsa gelcekler ama :))
benimde kayınvalidemler adanada ama doguma gelirler ne kadar kalırlar allah bilir :S
pancita canim yatak havalansin diyemi :jeyyar:
kalemiti canım ya ne güsel bi kere bile olsa sabah namazını kılsan demekki rabbim kıl die uyandırıo bebişin için kıl bi kere he
he şöle sevindim valla benim bile temizlik yapasım geldi hahahahah kolay gelsin canımmm
la fatoş şu mübarek günde ayıp ayıp kaydirigubbakcemile3
kıslar hamile kaldıgımdan beri hoca sabah ezanı okurken uyanıyorum.. ilginc geldi bana hemde uykulu olarak degil.. cok dinc bir sekilde uyanmıs oluyorumm. hergun aklıma namaza baslasam die geciyorr bende bu konuda tembellik yapıyorumm cok mutiş ama hamile kaldıgımdan beri sabah ezanına uyanıyorum hergun :))))))
kalemiti canım ya ne güsel bi kere bile olsa sabah namazını kılsan demekki rabbim kıl die uyandırıo bebişin için kıl bi kere he
ayip nerde olur elalim :jeyyar::jeyyar::jeyyar: hatirliyormusun :jeyyar:
nurefsan ne pis karısın sen be püüüüüü bi hamilesin die evini pok götürüo bende hamileyim ama evim pırıl pırıl hemde çalıştıgım halde herişimi yapıyorum tıkır tıkır kalk çabuk enerjik ol evin mis gibi olsun görenler aa bak desin hamile ama evi tertemiz hadi kalk çabikkkkkkkkk öle tembel anne olmazzzzzzzklava:
ne güsel hayatım ya hazır uyanmışken bi başlasan..meleğinle birlikte kılsanız ne güzel..benim de kocim sürüye sürüye uyandırıyo namaza kaydirigubbakcemile3 bi ayılamıyorum..eskiden ben uyanırdım onu kaldırırken zorlanırdım söylenirdim..şimdi dewir tersine döndü her sabah dalga geçiyo zor kalkıyorum diye..minik sıpa şebek etti beni:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?