kıs zuzu abowww ne fsenasın kıs sen hahahah onunda torunu ama hem kocişin nası desin anne gel ama az kal git felan die ayıp olmasmı kıs:) ben hiçbişi sölemedim ne zaman gelirler ne zaman giderler bilmiom zaten benim annem burda onunda annesinin babasının hakkı torunlarını görmek bi yorum yapamam yani ama helal olsun sanakaydirigubbakcemile3
gözünaydın zeynepcimmmmmmm bende senni zilin olacakkkkkk:))
fatoşş cinsiyet die die dogurcaz anam biz hahaha
amin canım benim Rabbim size hiç bıraktırmasın senin zilli biraz tembel sanırım heheh ne kadar sevindim anlatamam demek eşinle birlikte kılıyorsun benimde eşimle kılmak hep hayalim ama simdiye kadar hiç olmadı
kalemiti bende bi kaç sene önce kayseride kalmıştım 1 ay her gece sabah namazında uyanıyodum kuzenlere diyodum inanmıyolardı ezan bitince yeniden uyuyodum hatta inanmıyolar diye bi gece kalktım ikisinide uyandırdım :)) o zaman namaz aklıma gelmedi ama neden acaba diyip duruyodum 1 ay böyle devam etmişti
merhaba kızlar kaç gündür yoğundum giremedim...ikili test sonucumu aldım çok şükür temiz çıktı...dr 3 lü test için 16. haftamda çağırdı...freee betamda 48 çıktı dr kıza benziyor demişti hatırlarsanız...bakalım hangisi doğru çıkacak...
valla haa bide benimki 7. aya kadar göstermiyormus ayy deli olurum ay düsünemiyorum kendimi artik
amin canım inşallah..ewet şükür kocim de kılıyo..ben küçüklükten beri kılardım da o üniwersitede başladı..arada unutuyo dürtüyorum zibidiyi:)))
kalemiti canım devamlı olmasada bikaç kez kıl bari , bende gün içinde sürekli dua okuyup karnıma üflüyorum inş bebişim hissediyordur:)
gözünaydın zeynepcimmmmmmm bende senni zilin olacakkkkkk:))
fatoşş cinsiyet die die dogurcaz anam biz hahaha
aynen bende de oyle oluyor canımm dinliyorum sonra uyuyorumm bende sabah ezanını dinlemek bir baska ama yaa
gozun aydın canım benim cok sevindim fb 48 olunca erkek miydi hayırlısı olsun canım hakkında ama hersey hurafee :))) umarım melegin kızdırrr hayırlı evlattır inş. :asigim:
zeynepcimmm gözün aydin canimmm darisi basimizaaa
fatoşcum sivilce normal tatlım benimde biden çıkmaya başladı bu haftada yüzümde 4-5 tane çıktı uuyus oluom ama geçermiş öle dedi doktor takma canım
ayyy söylemeyi unuttum kizlarrr ahahahhaahah hatirliyan varmi bilmem ama hani ben gecen gece rüyamda bi sivilce görmüstüm hatta anlamini felan yazmistim buraya da? sabah kalktigimda felan bisi yoktu dün. aksam eve gittim dusa girdim direk anam o nee ahahahahah kocaman bir sivilceee karnimin alt bölgesindee anlayin istee anam bi sasirdimm sok oldum valla. ayriyetten kulaklarimin yakinlarinda sivilceler cikmaya basladi manyak olacam cildim bozulmaya basladi
kızlar ben geldimmmmmmm.........
zeynepcim gözün aydınnnnn.....allah gönlüne göre versin bitanem...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?