2009 Ekim Anneleri

kalemiti canım devamlı olmasada bikaç kez kıl bari , bende gün içinde sürekli dua okuyup karnıma üflüyorum inş bebişim hissediyordur:)

fenalık diil be yawrum..kolay mı lohusa psikolijisi..yeni bidüzen..uykusuzluk ağrı yorgunluk..bi de ewde 3. bi kişi..kalsın işte bikaç gün soora gitsin..yıllıycakmı aa..kocam da ben söliyemem diyo sen söyle diyo..ben de diyorum ki doğuma girerim çıkarım,ararsın anne zuzu doğurdu,sen şu gün gel zuzunun anası da burda soora o gitcek sen yardım edersin die..ikisinin aynı anda bi faydası olmaz bana..ew dandini heryerde yatak..yok uğraşamam inanki..ben de derim hem noolcak..anne aynı anda burda olmanızdansa ayrı ayrı gelin öyle daha çok yardımınız dokunur derim..

ben kayınvalidemle oturuyorum mecbur doğumda da yine o kalcak yanımda ama annemlede çok yakınız aynı sitedeyiz :) o da gelir gider hergün ben işe başlayıncada onlar bakcak bebeğe

amin canım inşallah..ewet şükür kocim de kılıyo..ben küçüklükten beri kılardım da o üniwersitede başladı..arada unutuyo dürtüyorum zibidiyi:)))

aynen bende de oyle oluyor canımm dinliyorum sonra uyuyorumm bende sabah ezanını dinlemek bir baska ama yaa

gozun aydın canım benim cok sevindim fb 48 olunca erkek miydi hayırlısı olsun canım hakkında ama hersey hurafee :))) umarım melegin kızdırrr hayırlı evlattır inş. :asigim:

ayyy söylemeyi unuttum kizlarrr ahahahhaahah hatirliyan varmi bilmem ama hani ben gecen gece rüyamda bi sivilce görmüstüm hatta anlamini felan yazmistim buraya da? sabah kalktigimda felan bisi yoktu dün. aksam eve gittim dusa girdim direk anam o nee ahahahahah kocaman bir sivilceee karnimin alt bölgesindee anlayin istee anam bi sasirdimm sok oldum valla. ayriyetten kulaklarimin yakinlarinda sivilceler cikmaya basladi manyak olacam cildim bozulmaya basladi

tabi zaten dogurduktan sonra gelirler gene bi kaç gün sürer gelmeleri yani bizimkilerinde öle olur kesin , sen bilirisin tabi datlum benim ablamda dogurcagı için annem hangimize bakcagını şaşırcak zaten hahahah o yüzden kaynanam bana ii gelir yani:))

amin canım inşallah..ewet şükür kocim de kılıyo..ben küçüklükten beri kılardım da o üniwersitede başladı..arada unutuyo dürtüyorum zibidiyi:)))

hehehe unutuyor demek :))) Allahım namazlarınızı kabul etsin inş. hep hayalim vallahi

kalemiti canım devamlı olmasada bikaç kez kıl bari , bende gün içinde sürekli dua okuyup karnıma üflüyorum inş bebişim hissediyordur:)

inş. cnmm ojelerimi sildim yavas yavas kendimi hazırlıyorum tırnaklarımıda kesicem bakalım baslıcam hayırlısı ile..

fatoşcum sivilce normal tatlım benimde biden çıkmaya başladı bu haftada yüzümde 4-5 tane çıktı uuyus oluom ama geçermiş öle dedi doktor takma canım

gözünaydın zeynepcimmmmmmm bende senni zilin olacakkkkkk:))

fatoşş cinsiyet die die dogurcaz anam biz hahaha

zeynepcimmm gözün aydin canimmm darisi basimizaaa

saolun kızlar allahım sizlerede iyi sonuçlar almayı nasip etsin...cinsiyetininde ne olduğunu 3 hafta sonra kesin öğreniriz hepimiz...kısmetimizde ne varsa o olsun ama yeterki hayırlı sağlıklı evlatlar olsun...

kızlar ben geldimmmmmmm.........
zeynepcim gözün aydınnnnn.....allah gönlüne göre versin bitanem...yerimseniben

fatoşcum sivilce normal tatlım benimde biden çıkmaya başladı bu haftada yüzümde 4-5 tane çıktı uuyus oluom ama geçermiş öle dedi doktor takma canım

evet bendede 4-5 tane oldu fazla yok ama bide aciyolr :bbo:
off kizlar nedendir bilmiyorum ama benim kalbim böylee piiir piiir atiyoo böyle bi heyeccan var icimdee. hava cok güzel ya. hamile elbiseleri var cici cici onlardan almak istiyorum havalar düzelmeye basladi ayy ne seker oluruzzz :CüvCüv:

ayy kızlar ben napayım kaynanamla evımın arası 10 dk görumcemle karsılıklı hadı gorumce calısıyo onu boşver annem dogumda gelır 1_2 hafta kalır kayınvalıdem hergun sbh gelır aksam gıder bide gorumcemın oğluna bakıyo ayy oda cok kıskanc onuda getırır annem kayınvalıdem ve benı hıc aynı ortamda dusunemıyorum annem cok alıngan hemen alınır kayınvalıdemde herseye kahkaha atar aldırmaz herseyın en ıyısını bılır ayrıntıya takılmaz ben agresıf olurum 2 arada 1 derede offf offff

benimde cildim igrenc oldu cok sivilce cıktıı yaa geciyormus sanırım 4. ayda
yaa ruya dedinde her gordugum ruyayı cinsiyet için mi gordum die bakıyorum yok eger cinsiyet hakkında degilse :))) pek yorumların devamına bakmıyoum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…