2009 Ekim Anneleri

elalım bak ben yarın dr gitcem yasak kalkıyomu sorcam :roflol: senin daha kaç gün vardı :rolfol: :roflol:

sende geç dalganıı, inşallah senin yasak bitmezde görürsün nanayıılülülülülülü

ayip nerde olur elalim :jeyyar::jeyyar::jeyyar: hatirliyormusun :jeyyar:

hatırlıyomm kümestee:roflol:

bende böle düşünüyomkaydirigubbakcemile5

hiiiç sanmıyoruumm:roflol: :roflol: :roflol:

sanmassın tabüü, çürüttünüz benüüsositososito

zeynepcim gözün aydın, çok sevindim datlumm...
darısı cinsiyeti öğrenmeyeyerimseniben

aneyy bu gelin çok fenaa, allahtan zilli bi kızın oluyo, oğlun olsaydı gelin yandıydı...
Allah dağına göre kar veriyo işteelülülülülülü

canım benim gönlündeki gibi olur inşallah herşey..şimcikten hayırlı olsun:)) kesinlikle daha huzurlu dewam edicek hamişşliğin emin ol yerimseniben

benim cildim bebek gibi diyordun ya...kendine nazar değdirdin fatoooooş

Benide sivilce bastı ama olmadık yerlerde değil naniknanik sırtımda çıkmış birsürü

allah kolaylik versin hayatum sana ahahahahahah acidim valla simdi :)))

ay bak ben görümce fakötürünü unutmuştum o da yan binada ev tam cümbüş olur artık her kafadan bir ses

nisancım kıs öle düşünme içini karartma tatlım allah kolaylık verir inşallah sen bebişini düşünürsün zaten o zaman onlarla ilgilenmezsin canım herşey çok güsel oalcak melegin gelecek boşver onları sen

hadi ordan biz mi çürüttükk ..yok daha nelerr naniknanik naniknanik

zilli kızım olsun da o da anasına çeksinn lülülülülülü

ama ben bütün bu olan biteni öyle bi cilweyle sölüyorum ki kaynanacıma,kadıncaız kırılmadan gücenemden hallediyorum..kaydirigubbakcemile2

kızlar acaba doğumdan sonrada yazışmaya vaktımız olacakmı bu arada maşallah dıyerek baslıyayım cildim hıç bozulmadı

ayyyyy şaşıı olacamm yaaa bu ne hızzz bee ........

benim cildim bebek gibi diyordun ya...kendine nazar değdirdin fatoooooş

Benide sivilce bastı ama olmadık yerlerde değil naniknanik sırtımda çıkmış birsürü

elali nazar etti bana kesiiiin :)))))) dünden berii. dudagimdada sey cikti nederlerdi onapatlamis iste igrenc oldu rüyamda fara görmüstüm korkmusum baya:S.
(( cildim güzellesmisti ne güzel.. simdide fazla degil az az sivilceler cikmaya basladi. cikmazdi bende hic. heleoramda :S

allah dualarımızı bu mubarek güzel gününde kabul etsinnn kızlarrr....

he he börülcem istde..üniw okuyo..senede 2 kez ya geliirr ya gelmez..gelse de no problem..weririm eline süpürgeyi wiledayı ewi temizletirim kaydirigubbakcemile3

canım benim gönlündeki gibi olur inşallah herşey..şimcikten hayırlı olsun:)) kesinlikle daha huzurlu dewam edicek hamişşliğin emin ol yerimseniben

amin bittanemm herkesin huzurlu gecsin inş. :))))
ayy ben bugun ne cok dua eder gordum heheh kendimi nazyazın dedigi gibi Rabbim dualarımız kabul etsin

hihooyyyyyyttttttt güldürme benii nenn:roflol::mymeka:
ne nazar etcemklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…