ay yok bizimkine sadece teyze denmicek abla denecek. ve kimseye elletmiyor yegenini baska cocuklara elletmiyor zarar verirler diye :))) cok koruyor kolluyor resmen yavyum
:dilcikar: adim cikti sapuga senin yüzünden kizimmm :jeyyar:
sen hep sapuktun yafrummlülülülülülü
icimimi okudun ahahahahahah dellendim resmen
ben malımı tanıyom artıkın:dilcikar:
ilkayummmmmmmmmm nasilsiiiin ne var ne yok? nerelerdesin?
canım mayısta manisaya kayınwalidemlere..onlar gelmesin diye hihoyyyt
temmuzda da inşallah amasyaya annemlere gitcem bi haftada kalcam..bahçeli annemlerin ewi..açık hawada bi güsel keyif yapcamm
onlar gelmesin diyeee haaaa, hayin domdommkaydirigubbakcemile3
13+1 cici
elalım bak ben yarın dr gitcem yasak kalkıyomu sorcam :roflol: senin daha kaç gün vardı :rolfol: :roflol:
ayip nerde olur elalim :jeyyar::jeyyar::jeyyar: hatirliyormusun :jeyyar:
kıs zuzu abowww ne fsenasın kıs sen hahahah onunda torunu ama hem kocişin nası desin anne gel ama az kal git felan die ayıp olmasmı kıs:) ben hiçbişi sölemedim ne zaman gelirler ne zaman giderler bilmiom zaten benim annem burda onunda annesinin babasının hakkı torunlarını görmek bi yorum yapamam yani ama helal olsun sanakaydirigubbakcemile3
hiiiç sanmıyoruumm:roflol: :roflol: :roflol:
merhaba kızlar kaç gündür yoğundum giremedim...ikili test sonucumu aldım çok şükür temiz çıktı...dr 3 lü test için 16. haftamda çağırdı...freee betamda 48 çıktı dr kıza benziyor demişti hatırlarsanız...bakalım hangisi doğru çıkacak...
fenalık diil be yawrum..kolay mı lohusa psikolijisi..yeni bidüzen..uykusuzluk ağrı yorgunluk..bi de ewde 3. bi kişi..kalsın işte bikaç gün soora gitsin..yıllıycakmı aa..kocam da ben söliyemem diyo sen söyle diyo..ben de diyorum ki doğuma girerim çıkarım,ararsın anne zuzu doğurdu,sen şu gün gel zuzunun anası da burda soora o gitcek sen yardım edersin die..ikisinin aynı anda bi faydası olmaz bana..ew dandini heryerde yatak..yok uğraşamam inanki..ben de derim hem noolcak..anne aynı anda burda olmanızdansa ayrı ayrı gelin öyle daha çok yardımınız dokunur derim..
hehehe unutuyor demek :))) Allahım namazlarınızı kabul etsin inş. hep hayalim vallahi
inş. cnmm ojelerimi sildim yavas yavas kendimi hazırlıyorum tırnaklarımıda kesicem bakalım baslıcam hayırlısı ile..
ayyy söylemeyi unuttum kizlarrr ahahahhaahah hatirliyan varmi bilmem ama hani ben gecen gece rüyamda bi sivilce görmüstüm hatta anlamini felan yazmistim buraya da? sabah kalktigimda felan bisi yoktu dün. aksam eve gittim dusa girdim direk anam o nee ahahahahah kocaman bir sivilceee karnimin alt bölgesindee anlayin istee anam bi sasirdimm sok oldum valla. ayriyetten kulaklarimin yakinlarinda sivilceler cikmaya basladi manyak olacam cildim bozulmaya basladi
ayyy söylemeyi unuttum kizlarrr ahahahhaahah hatirliyan varmi bilmem ama hani ben gecen gece rüyamda bi sivilce görmüstüm hatta anlamini felan yazmistim buraya da? sabah kalktigimda felan bisi yoktu dün. aksam eve gittim dusa girdim direk anam o nee ahahahahah kocaman bir sivilceee karnimin alt bölgesindee anlayin istee anam bi sasirdimm sok oldum valla. ayriyetten kulaklarimin yakinlarinda sivilceler cikmaya basladi manyak olacam cildim bozulmaya basladi
ayy kızlar ben napayım kaynanamla evımın arası 10 dk görumcemle karsılıklı hadı gorumce calısıyo onu boşver annem dogumda gelır 1_2 hafta kalır kayınvalıdem hergun sbh gelır aksam gıder bide gorumcemın oğluna bakıyo ayy oda cok kıskanc onuda getırır annem kayınvalıdem ve benı hıc aynı ortamda dusunemıyorum annem cok alıngan hemen alınır kayınvalıdemde herseye kahkaha atar aldırmaz herseyın en ıyısını bılır ayrıntıya takılmaz ben agresıf olurum 2 arada 1 derede offf offff
hosgeldin dadlummmmmmmmmmmm a.s.
ayy kızlar ben napayım kaynanamla evımın arası 10 dk görumcemle karsılıklı hadı gorumce calısıyo onu boşver annem dogumda gelır 1_2 hafta kalır kayınvalıdem hergun sbh gelır aksam gıder bide gorumcemın oğluna bakıyo ayy oda cok kıskanc onuda getırır annem kayınvalıdem ve benı hıc aynı ortamda dusunemıyorum annem cok alıngan hemen alınır kayınvalıdemde herseye kahkaha atar aldırmaz herseyın en ıyısını bılır ayrıntıya takılmaz ben agresıf olurum 2 arada 1 derede offf offff
sanmassın tabüü, çürüttünüz benüüsositososito
aneyy bu gelin çok fenaa, allahtan zilli bi kızın oluyo, oğlun olsaydı gelin yandıydı...
Allah dağına göre kar veriyo işteelülülülülülü
allah hepinizin dualarını kabul etsin......
benim cildim bebek gibi diyordun ya...kendine nazar değdirdin fatoooooş
Benide sivilce bastı ama olmadık yerlerde değil naniknanik sırtımda çıkmış birsürü
canım benim gönlündeki gibi olur inşallah herşey..şimcikten hayırlı olsun:)) kesinlikle daha huzurlu dewam edicek hamişşliğin emin ol yerimseniben
elali nazar etti bana kesiiiin :)))))) dünden berii. dudagimdada sey cikti nederlerdi onapatlamis iste igrenc oldu rüyamda fara görmüstüm korkmusum baya:S.
(( cildim güzellesmisti ne güzel.. simdide fazla degil az az sivilceler cikmaya basladi. cikmazdi bende hic. heleoramda :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?