2009 Ekim Anneleri

he he börülcem istde..üniw okuyo..senede 2 kez ya geliirr ya gelmez..gelse de no problem..weririm eline süpürgeyi wiledayı ewi temizletirim kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: takdir ettim senii kıss:lepi:

kızlar acaba doğumdan sonrada yazışmaya vaktımız olacakmı bu arada maşallah dıyerek baslıyayım cildim hıç bozulmadı

sanmam cicimm..weletler canımıza okuycakk kanımcaa
amin bittanemm herkesin huzurlu gecsin inş. :))))
ayy ben bugun ne cok dua eder gordum heheh kendimi nazyazın dedigi gibi Rabbim dualarımız kabul etsin

aminn cicimmmm

lallcim hoşgeldin cnm nasılsın?

hoşbulduk ajkummmmm:asigim:
çok iim maşallah bugünn....ankarda çok güzel bugünn...sabahdan beri sokaktayımm hehehe:roflol:gezdim alışveriş yaptım geldimm...yerimseniben
birde üzerine cadı kızım yazılısından 95 almış teyzeleri daha ne istiimmm

pançitam allah sanada kolaylık verir tatlım melegin gelince dünya umrunda olmaz inşallah iyi geçirirsiniz

handancım çok da fazla tınlamıyorum ben ya aklıma bile gelmiyo bebeğim sağ salim doğsunda hayırlısıyla nasılsa annesi benim benim bebeğim kim ne derse desin

hoşgeldin lalim..aferim minik cadına..bebişe bişeler aldıysan topice koy da bisde göreliiiimm

benımde görümcemın bırı okuyo gelınce temızlık yaptırıyorum valla ama bu sene okulu bitıyo olsun yınede temızletırım öğretmen temızlık yapmazmı alasını yapar valla yapacakkaydirigubbakcemile5

az gez kız yorma bebeyi:ecrin_bebek:
ohh ne güzell aferin senin minik kızınaa:dance:

ne sanslisiniz.. benim esim yardim ediyo ama erkegin yapti is surda kalsin :)) iyi süprüyor ama hakkini yiyemem.. bi annemle babam brudalar bide kardesim iste annem zaten kardesimle ugrasip duruyor

hoşgeldin lalim..aferim minik cadına..bebişe bişeler aldıysan topice koy da bisde göreliiiimm

saol canım....:asigim:
canım bebişede kendimede aldımda bilg.yükleme zımbırtım yokkk(((kendime hamiş badisi aldım espirili çok ciiici:roflol:

tebrıkler senın kızına allahım hepsıne calışkanlık versın yarebbım turk mılletı calışkandır:enbuyukkk:

ben ne zamandır eve elimi sürmüyodum halsizdim eşim yapıyodu saolsun artık başladım kendim yapıyorum çok şükür kendin yapmak gibisi yok

kıs fatoş banada kimse yardım etmio anacım eşim hafta içi getir götür yapıo allah razı olsun ama o cumartesileride çalışıo bi pazar evde ben ona kıyamıyorum cumartesi her temizligimi kendim yapıyorum ailem hep burda ama kimseden hayır yok valla bende gelin yapın demedim hiç herşeyimi yapıyorum allaha şükürler olsun ablam çalışmadıgı halde büyük ablam yarın ona temizlige gidicekmiş vah vah bana dien yok naz yapmak lazım işte aglamak lazım demekki ben hep iiyiym iiyim diom ondan böle oluo salak benklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…