2009 Ekim Anneleri

ne sanslisiniz.. benim esim yardim ediyo ama erkegin yapti is surda kalsin :)) iyi süprüyor ama hakkini yiyemem.. bi annemle babam brudalar bide kardesim iste annem zaten kardesimle ugrasip duruyor

yok ay benim de ankda kimselerim..kardeşim war okuyo ama çok ağır dersleri biz bilem zor görüşüyoruz..ona bişe yaptırmıyorum genelde..kocim pazardan pazara süpürcek de peşinden ben de silcem ew temiz kalcak..hamile kaldığımdan beri ewi süpürtmüyodu bana,geçen cmts misafir gelcekti mecbur süpürüym dedim..çok feci ağrı girdi karnıma..tamamen yasak artık..napalım idare edicez..

kızlar ben geldimmmmmmm.........
zeynepcim gözün aydınnnnn.....allah gönlüne göre versin bitanem...yerimseniben

zeynepcim gözün aydın, çok sevindim datlumm...
darısı cinsiyeti öğrenmeyeyerimseniben

saolun kızlar allahım hepimize güzel günler nasip etsin...ben yine kaçıyorum muhabettinize katılmak isterdim ama misafirlerim var...hepinizi öptüm....

benim sağolsun annem geldi geçen hafta yardım ettiii....canım annem :asigim:
doğumdada annem gelip gider ilk doğumda kayınvalidem hastaneye bile gelmedi hast.geçtimmm bebişi görmeyede bir hafta sonra geldiii:dilcikar:

ayy lalll ne biçim kayınvalideymiş insan torununu merak etmezmi benimki havalara uçuyor herbişeyini yapıyo ayy allah razı olsun birde kaç tane torunu var

al işte tipik gelin örneği:mymeka:
kardeşe gelince iş yaptırma, görümce gelince kakala eline viledayı:roflol:
ne bu perhiz, ne bu lahana turşusudelikafadulden

benim sağolsun annem geldi geçen hafta yardım ettiii....canım annem :asigim:
doğumdada annem gelip gider ilk doğumda kayınvalidem hastaneye bile gelmedi hast.geçtimmm bebişi görmeyede bir hafta sonra geldiii:dilcikar:

ben sadeceee YUHHHH diyorum başkada bişey demiyorum

ayy lalll ne biçim kayınvalideymiş insan torununu merak etmezmi benimki havalara uçuyor herbişeyini yapıyo ayy allah razı olsun birde kaç tane torunu var

canım ne güzel ne şanslısın...bence geliosa bırakın gelsin ilgilensinn....ne kadar dediği yaptığı batsada destektir yinedee....böle olunca insan çok üzülüyor....:1no2:

çok ciddiyimmm:bbo:birde tartışmamız kavgamız olsa neyse aradada hiç bişey yokk...sanmayınki araları kötü die...görümcemde 6 aylıkken geldiii:dilcikar:

çok kızıyorum böyle insanlara o da evlat o da halbuki ne farkediyor ya insan torununu nasıl merak etmez 1 hafta beklermi şaştım kaldım ne insanlar varbenneyaptımkibenneyaptımki

al işte tipik gelin örneği:mymeka:
kardeşe gelince iş yaptırma, görümce gelince kakala eline viledayı:roflol:
ne bu perhiz, ne bu lahana turşusudelikafadulden

günahımı alma nan..börülcemnen kardeşim iyi anlaşırlar..börülce gelincek kardeşim de kalır bende..ikisine birden iş yaptırırım..hatta en çok kendi kardeşim yapar..

canım ne güzel ne şanslısın...bence geliosa bırakın gelsin ilgilensinn....ne kadar dediği yaptığı batsada destektir yinedee....böle olunca insan çok üzülüyor....:1no2:

biz zaten beraber oturuyoruz eve gittiğimde yemeği hazır oluyo sofram hazır oluyo allah razı olsun

ben sadeceee YUHHHH diyorum başkada bişey demiyorum
evet bende öle diyorumm....inanki eşim bu konu açılınca çok üzülüyor...çünkü bi kere dilime düşmüş..tabi eşimin bir suçu yok ama napıım insan yapılan hiç bişeyi unutmuyor....

çok kızıyorum böyle insanlara o da evlat o da halbuki ne farkediyor ya insan torununu nasıl merak etmez 1 hafta beklermi şaştım kaldım ne insanlar varbenneyaptımkibenneyaptımki

ya canım bi anlatsam..birde kızının doğumunda hastanede beklio ve bana ne dio biliomusun....gelde gıjık olma...bir kayınvalidesi var herkes onu annesi zannetti dioo..bende dedim aynı bazıları gibiii:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…