ben ne zamandır eve elimi sürmüyodum halsizdim eşim yapıyodu saolsun artık başladım kendim yapıyorum çok şükür kendin yapmak gibisi yok
ne sanslisiniz.. benim esim yardim ediyo ama erkegin yapti is surda kalsin :)) iyi süprüyor ama hakkini yiyemem.. bi annemle babam brudalar bide kardesim iste annem zaten kardesimle ugrasip duruyor
tebrıkler senın kızına allahım hepsıne calışkanlık versın yarebbım turk mılletı calışkandır:enbuyukkk:
kızlar ben geldimmmmmmm.........
zeynepcim gözün aydınnnnn.....allah gönlüne göre versin bitanem...yerimseniben
zeynepcim gözün aydın, çok sevindim datlumm...
darısı cinsiyeti öğrenmeyeyerimseniben
benim sağolsun annem geldi geçen hafta yardım ettiii....canım annem :asigim:
doğumdada annem gelip gider ilk doğumda kayınvalidem hastaneye bile gelmedi hast.geçtimmm bebişi görmeyede bir hafta sonra geldiii:dilcikar:
saolun kızlar allahım hepimize güzel günler nasip etsin...ben yine kaçıyorum muhabettinize katılmak isterdim ama misafirlerim var...hepinizi öptüm....
yok ay benim de ankda kimselerim..kardeşim war okuyo ama çok ağır dersleri biz bilem zor görüşüyoruz..ona bişe yaptırmıyorum genelde..kocim pazardan pazara süpürcek de peşinden ben de silcem ew temiz kalcak..hamile kaldığımdan beri ewi süpürtmüyodu bana,geçen cmts misafir gelcekti mecbur süpürüym dedim..çok feci ağrı girdi karnıma..tamamen yasak artık..napalım idare edicez..
ciddimisinnn aaaaaaa
al işte tipik gelin örneği:mymeka:
kardeşe gelince iş yaptırma, görümce gelince kakala eline viledayı:roflol:
ne bu perhiz, ne bu lahana turşusudelikafadulden
benim sağolsun annem geldi geçen hafta yardım ettiii....canım annem :asigim:
doğumdada annem gelip gider ilk doğumda kayınvalidem hastaneye bile gelmedi hast.geçtimmm bebişi görmeyede bir hafta sonra geldiii:dilcikar:
ayy lalll ne biçim kayınvalideymiş insan torununu merak etmezmi benimki havalara uçuyor herbişeyini yapıyo ayy allah razı olsun birde kaç tane torunu var
çok ciddiyimmm:bbo:birde tartışmamız kavgamız olsa neyse aradada hiç bişey yokk...sanmayınki araları kötü die...görümcemde 6 aylıkken geldiii:dilcikar:
çok ciddiyimmm:bbo:birde tartışmamız kavgamız olsa neyse aradada hiç bişey yokk...sanmayınki araları kötü die...görümcemde 6 aylıkken geldiii:dilcikar:
al işte tipik gelin örneği:mymeka:
kardeşe gelince iş yaptırma, görümce gelince kakala eline viledayı:roflol:
ne bu perhiz, ne bu lahana turşusudelikafadulden
canım ne güzel ne şanslısın...bence geliosa bırakın gelsin ilgilensinn....ne kadar dediği yaptığı batsada destektir yinedee....böle olunca insan çok üzülüyor....:1no2:
günahımı alma nan..börülcemnen kardeşim iyi anlaşırlar..börülce gelincek kardeşim de kalır bende..ikisine birden iş yaptırırım..hatta en çok kendi kardeşim yapar..[/QUOE
lülülülülülülülülülülülü
evet bende öle diyorumm....inanki eşim bu konu açılınca çok üzülüyor...çünkü bi kere dilime düşmüş..tabi eşimin bir suçu yok ama napıım insan yapılan hiç bişeyi unutmuyor....ben sadeceee YUHHHH diyorum başkada bişey demiyorum
çok kızıyorum böyle insanlara o da evlat o da halbuki ne farkediyor ya insan torununu nasıl merak etmez 1 hafta beklermi şaştım kaldım ne insanlar varbenneyaptımkibenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?