çok çok teşekkür ederim.evet kızımdan çok memnunum zaten. inşallah ablasına benzer. doktor bacak arasındaki kemiği gösterdi. o kemiğin açısı erkeklerde daha dar oluyomuş. kızlarınkisi ise geniş. %90 diyorum ben dedi. ama 1 ay sonra kontrol o zaman kesin söylerim dedi. ama biliyosun kızlarda pek yanılma payı olmuyo. erkeklerin pipileri karışıyo bazen ama. :) bu arad çinliler kandırdı beni. takvime göre erkekti benim. üçkağıtçı çinliler:)
Dogru soyluyorsun canımm cok haklısın :çok üzgünüm: herseyin hayırlısı olsun
Ya bu arada benim karnım cok agrıoo((
kizlar ben bebegimi kaybettim( haberiniz olsun dedim. Sali gunu kahverengi renk kanamam basladi sonra normal kirmiziya dondu ben anladim zaten. acile gittik dusuk dediler. sonra kendi doktorum bakti ultrasonlar falan evet dusuk dedi. Bugun genel anesteziyle aldilar bebegimi. tam 12 haftamizi doldurmustuk. Belli bir sebebi yokmus dusugumun. Ilk gebeliklerde genelde oluyor dedi doktor. Allah kimseye yasatmasin. cok yipratici bi durum ( Ben uzun bi sure foruma girmem. psikolojimi duzeltmek istiyorum. kendinize iyi bakin.
kızlar benımde mınık prensesım olacakmıs dun ogrendım ıkılı testıde carsambaya sonucunu alıcam ınsallah bı sorun cıkmaz
merhaba kızlar ya ben çok kiloluyumya üzerime göre hiç birşey bulamıyorum artık pantolonlarımda olmuyor hamile kıyafetleride beden olarak küçük ne olcak şimdi ben çıplakmı kalıcam giyicek bişey yok of of
gecmis olsun tatlim , karnin agriyorsa bu cok sebebi vardir :) biricinsi rahim genislediginden olabilir , ikincisi kabiz veya gaz gibi durumlardan olabilir , sonra yumurtaliklardan olabilir usutmus olabilirsin , en sonda yedigin birsey rahatsiz ediyordur dikkat et kendine ayaklarini sicak tutmaya calis
kalemiti nasil yedin kiz aci tursuyu :))))))))) karin agrin demekki ishalden kaynaklaniyor bol bol su ic iyi gelir havuc ve cikolata ye iki gunde duzelirsin :1rolleyes:
bijouxun sınavı nasıl geçmiş oda girmeyeekmiydi sınava heyyy millet
gizemcim , hamile kaldigimizda doguma kadar ve sonrasi icin bir cok hayallerimiz oluyor cok guzel ve anlik duygular yasiyabiliyoruz , ama bazende beklemedigimiz sorunlar ortaya cikabiliyor ve kaybedince cok uzuluyoruz , cunku kendimizi bebege alistirdigimiz icin bu zor geliyor , ama bu ihtimal 9 aya kadar herzaman var dilerim bundan sonra kaybimiz olmaz ALLAH im bebeklerimizi bize bagislar :) benim bildigim suana kadar 3 ekim bebegini kaybettik , ozderk bijoux ve rockwelle
kilom tam 95 içinizde en kilolu benim o yüzden üzerime hiç birşey bulamıyorum of allahım of eşortman haricinde bişey olmuyorki özel bir yere gitsek ben tabiki eşortmanla gidiyoruım ne komik oluyor bir bilseniz geçen akşam tiyatroya gittik ve ben ayyyyyyyyyyyy çokkkkkkkk komikkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?