2009 Ekim Anneleri

amin burcu insallah canim benim sen bebegin cinsiyetini ogrenmissin kizlar masallah bir kac annemiz simdiden ogrendi ne guzel :))) ALLAH im bebegini sana bagislasin burcuu benim randevum ayin 21 de simdi bende sabirsizlaniyorum bebegimi gormek icin

şimdi daha dikkat etmeye çalışıyorum ama kıyafet işi zor üzerime bulurum erkek tişörtleri alırım ama pantolon kısmı ne olcak olmazsa onuda tişörtü uzun alırım elbise niyetine ne güzel olur :) bende çok acı yiyorum ama inşallah bişey olmaz

burcu benim yanımda 77 kilo neyki ben tam bir fıçı heralde 8-9 aylık oluncada kocaman bir futbol topu olurum maç yapan varmı aranızda kızlar top hazır

kaydirigubbakcemile2 bencede bu guzel bir fikir ustelik ilkbahardayiz önümüz yaz bol bol tisort ler veya ince bol elbiseler giyebilirsin canim kiyafet sorunu yasayacagini sanmiyorum yazin :icecream:

arkadaslar simdilik bana musade benim daha cikip alis veris falan yapmam lazim :)) havada guzel biraz oksijen alayim , sizlerde fazla pc basinda kalmayin nefes alin hava guzel ise kaldiginiz yerlerde optum gorusuruz a.s.

arkadaslar simdilik bana musade benim daha cikip alis veris falan yapmam lazim :)) havada guzel biraz oksijen alayim , sizlerde fazla pc basinda kalmayin nefes alin hava guzel ise kaldiginiz yerlerde optum gorusuruz a.s.
ben geldim :) biraz azaldı gibi ya uzandıgımda sıkılıyorum zaten bende cıkıcam annemlere gidecem 15 dk uzaklıkta hemde yuruyus yapmıs olurum bende optm canım seni iyi alısverişlerr Şeniz

bende kaçtım yemek yapmam lazım sonrada biraz dışarı çıkıp dolaşırım kendinize ve bebişlere iyi bakın kızlar

birileri olsada kızlar benim şu ütüleri yapsa valla bi yığıldıki sormayın gitsin :)))

ilkaycigim iyiyim cok sukur seni sormali kusura bakma yeni gordum yazdigini ..
mutfagi toparladim evi topladim supurdum camasir attim makineye onlari astim
cok bir is de yapamadim basim dondu yarim saat is yapip 10 dak. dinlendim
dinlene dinlene yapmama ragmen belim cok agridi o kadarda is yapmadigim halde
isimde cok bakalim artik hergun 1odayi halletmeye calisacagim

nurefsann islerini yaptinmi temizlik falan dun :)))))))))) nasilsin canim ?

selam kizlar karnimizi doyurduk biz geldik minigim size el salliyo bakin :)) hehee. ne var ne yok kizlar nasilsiniz?? ilkayi kacirdim sanirim (. nurefsan bosver dedigin gibi yap canim yorma kendini. banada oluyor. bi girisiyorum herseyi hallediyorum ama bende hallaloyorum. bide zaten belimle sorunum var ve kalca kemigimle, yatamiyorum adeta olmuyor. yattigim zaman kalkamiyorum daha agridan.. yan cevirip kendimi öyle kalkiyorum esim diyo ben senin cürük oldugunu bilmiyordum :)))..cok is yapinca yattiktan sonra kalkamiyorum ve lavoboya bile esime tutanarak gidiyorum düsünün yani..

Kızlar herkese ıyı haftasonları, gÖrÜŞmek Üzere...

benim iyi gidiyor yuvarnanıp gidiyoruz senin göbiş buyudumu
benim azcık buyudu

büyüdü valla sekerim helede dar bisi giyince baya bi cikiyor .. sadece karnim büyüdü baska yerlerim ayni duruyo hehe. kilo almadim cok sükür fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…