2009 Ekim Anneleri

Selemm kızlarrrr vallahi şu geçmişi okurken yoruluyorumm artıkkkk.... Rocwelll canımmm inan çok üzüldümmmm allah sabır versiinnn canımmm

Kızlarr dün doktora gittimmm bebişim gördümmmmmkıpır kıpırdı annesinin birtanesii takla atıp duruyodu iyikii sizi dinleyip çikolata yiyip girmişimmm yoksa bukadar kıpır kıpır göremezdimm artık iyice anladımm hamile olduğumu doktor cd ye çekip verdi dünden beri heralde 10 kere izlemişimdir doyamıyorummm...Bidee cinsiyetiii çok yüksekk ihtimal belli olduuuu Prensesimm olacakmışşşşş %70 kız dediii ve büyük olasılıkla değişmez dedi inşallah öle kalır allah gönlüme göre verdiii...:teytey::teytey:

Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusunnn sağlıkla kucağımza almayı nasip etsinn:Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız???
giremedim bugün zeytincim gözünaydın zilli kızın sağlıcakla gelir inş..
ROCKWELcim inan çok üzüldüm yaa ne diyiceğmi bilemiyorum. geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip eder inş. Rabbim bidaha yaşatmasın sana ve kimseye

zeytincim gözün aydın canım dr banada kız dedi inşallah yanılmazlar....

rockwell canım ya çok üzüldüm inşallah bir daha başına böyle birşey gelmez...tez zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur inşallah...

Kızlar ŞÜkÜrler olsun ÜtÜler bıttı ama benım de belım koptuı valla KIZLAR BU TıCKER NEDEN OLMUYO GENE YAAA

Son düzenleme:
Al bendende o kadar maheycım bende bayıldım ıŞ yapmaktanbelım koptu valla

merhaba kızlar geçmişi okuyodum baaaaayagı kaynatmısınız ya bu arada rockwell allah sabır versın cnm ne dıyecegımı bilemiyorum allah bl-idaha yasatmasın melgın daımı melek oldu öbür tarafata annesıne şefaat eder inş

Canim ne diyecegimi bilemiyorum cok uzuldum inan ne soylesem seni teselli etmez biliyorum Allah sabir versin....

Ya cok uzuldum hemde 12 haftasini doldurmisken dusurmus...insan korkuyor valla burda bir arkadasta 14 haftadan sonra dusurdu bunlari duyunca kendim icinde endiseleniyorum dogal olarak....Rabbim bebegini kaybedenlere sabir versin bizim bebeklerimizide korusun...

benım tıcker gerıden gelıyo cnm bugun tam 14.haftamdayım hersyım temız cıktı ense kalınlıgı 1.1 ve buyuk ihtimalle pasa dedi cnm

rockwellcim çoook geçmiş olsun.....allah bir daha yaşatmasın böyle bir olay....ALLAH HEPıMıZı VE BEBEKLERıMıZı KORUSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…