2009 Ekim Anneleri

kızlar dr dun bana plesenta onde eger 5.aya kadar duzelmezse sezryan olursun dedı hıc duydunuzmu boyle bı durum acıkcası ben kendımı normal doguma hazırlıyordumbenneyaptımki

kızlar dr dun bana plesenta onde eger 5.aya kadar duzelmezse sezryan olursun dedı hıc duydunuzmu boyle bı durum acıkcası ben kendımı normal doguma hazırlıyordumbenneyaptımki

geçmiş olsun canım, ben ilk hamileliğimde yaşadım bunu..tam adıyla marjinal plasenta previa..gözünü korkutmak istemem ama lütfen kendine çok dikkat et..detaya girmiyim ama ben ağır geçirdim o yuzden dıkkat et dıyorum sana..yorucu fiziksel aktivite, ağır kaldırmak ve cinsel ilişki maalesef yok...bır de bunun maalesef kı bir nedeni yok,tamamen şanssızlık canım...umarım hafiftir ve umarım çabuk düzelir...kanaman var mı? ya da herhangi bir şikayetin?

nilaycım senın nezaman bellı oldu boyle oldugu
henuz erken ya sımdı bı sorun teskıl edermı benım ve bebısım ıcın
6. 8. ve 10. haftalarda kanamam olmustu canım ve bu kanama yuzunden 3hafta hergun ıgne vuruldum ve daha dun dr bırak dedı..
dr da aynı senın gıbı soyledı yasaklarımı
ama dr a sormayı unuttum sımdı bebıs cok buyuk degıl ya sorun teskıl edermı acaba
sen kacıncı haftada ogrenmıstın boytle oldugunu ve kacıncı haftada doguma gıttın sezeryanmı oldunfisfisfis

Son düzenleme:
tatlım ben senın kadar şanslı değildim...14 haftalıkken ciddi boyutta bir kanamayla hastaneyle kaldırıldım,ama gözün korkmasın da,korkunç boyutta bir kanamaydı,içimdeki bütün kan dışarı çıktı sanki..bir hafta hastanede yattıktan sonra evde de yatak ıstırahatıyle gecırdım hamılelıgı...yalnız doğum süperdi,38 hafta 1 günlüktüm sezaryenla doğum yaptım ve hiçbir terslik olmadı çok sükür...doğumdan hıc korkma yanı iş oraya kadar sağ salim gelebilmekte...

bu arada genelde bebek buyudukce yukarı cekıyormus plasentayı,senın de zamanla ceker herhalde...sana yatak ıstırahatı falan mı verdı, yoksa normal hayatına devam edebılıyor musun?benım de sımdı ıkıncı hamılelıgım ve ben de cok korkuyorum tekrar aynı seylerı yasar mıyım dıye...

benım kanamalarımda acaba plesentanın durumu yuzundenmı oldukı
dr bısey demedı bu konu hakkında
ınsallah bende sag salım atlatırım su 6 ayı
maasallah yınede oyle olmasına ragmen erken dogum yasamamıssın..
hepmı gebelıgın suresınce yattın
bana ne onerırsın pekı benneyaptımki

canım dr ılıskı yasak 1ay daha dınlen dedı yukarıda cekılebılır plesenta fakat net 5. ayda sana bısey soylerım dedı benneyaptımki
senınkı cekılmemısmıydı..
ınsallah yukarı cekılırde yasamam boyle bısey :Saruboceq:

o kanamaların plasentayla alakalı degıldır herhalde..valla hemen hemen tum hamılelıgım boyunca yattım denılebılır...son 1-2 ay evın ıcınde gezebılıyordum ama hıc bır ıs yapmadan..sen de kendıne cok dıkkat et,çalışmıyorsan eger mumkun oldugunca yasaklara uy,cıddıye al bu olayı..bunda yasanan kanamanın en belırgın ozellıgı de agrısız ve ani olması...boyle bırsey yasarsan, umarım yasamazsın ama,yasarsan da sakın panikleme canım,yat ve hemen doktorunu ara ulasamıyorsan da hemen hastaneye gıt..
inşallah bunların hıcbırını yasamadan plasentan yukarı cıkar canım ve saglıkla kucagına alırsın bebısını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…