- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
o kanamaların plasentayla alakalı degıldır herhalde..valla hemen hemen tum hamılelıgım boyunca yattım denılebılır...son 1-2 ay evın ıcınde gezebılıyordum ama hıc bır ıs yapmadan..sen de kendıne cok dıkkat et,çalışmıyorsan eger mumkun oldugunca yasaklara uy,cıddıye al bu olayı..bunda yasanan kanamanın en belırgın ozellıgı de agrısız ve ani olması...boyle bırsey yasarsan, umarım yasamazsın ama,yasarsan da sakın panikleme canım,yat ve hemen doktorunu ara ulasamıyorsan da hemen hastaneye gıt..
inşallah bunların hıcbırını yasamadan plasentan yukarı cıkar canım ve saglıkla kucagına alırsın bebısını..
bu arada ben sureklı burada yazamıyorum fırsat bulup da ama hergun bır gozatıyorum ne var ne yok dıye...bır gelısme olursa durumunda veya bana sormak ıstedıgın bısey olursa mutlaka yaz canım,ozelden de yazabılırsın..tekrar gecmıs olsun sana..sımdı cıkmam gerekıyor cunku mınık oğluşum ateşli onunla ilgileniyim ben...gorusmek uzere canım kendıne ıyı bak..
arkadaşlar bu formdan çok yararlanıyorum... Allah hepinizden razı olsun. bende düşük yapma korkusu var çok, rüyalarıma bile giriyo. çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten. rabbim herkese hayırlısını versin
:Saruboceq:
kizlar ben bebegimi kaybettim( haberiniz olsun dedim. Sali gunu kahverengi renk kanamam basladi sonra normal kirmiziya dondu ben anladim zaten. acile gittik dusuk dediler. sonra kendi doktorum bakti ultrasonlar falan evet dusuk dedi. Bugun genel anesteziyle aldilar bebegimi. tam 12 haftamizi doldurmustuk. Belli bir sebebi yokmus dusugumun. Ilk gebeliklerde genelde oluyor dedi doktor. Allah kimseye yasatmasin. cok yipratici bi durum ( Ben uzun bi sure foruma girmem. psikolojimi duzeltmek istiyorum. kendinize iyi bakin.
arkadaşlar bu formdan çok yararlanıyorum... Allah hepinizden razı olsun. bende düşük yapma korkusu var çok, rüyalarıma bile giriyo. çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten. rabbim herkese hayırlısını versin
:Saruboceq:
canım korkutma kendiniii...önce allah herşeyin hayırlısını versinn....birde sen neye odaklanırsan rüyandada onu görüyorsun bilinçaltı olayııı birazyerimsenibenbebeğin sağlıcakla sana gelecek inşlahhh
ii akşamlar kızlar nasılsınız ende kocişimle yemeğe gittim geldim tam dedim yatmadan bi bakayım kızlara yarın sınav varya erken yatsam ii olcak bugn
Yarın sınavında basarılar dilerim ......
canım afiyet bal şeker olsun bebeğine bal olsun şifa olsun. bencede sınava gireceksene rken yatmalısın. başarılar dilerim iyi geceler......hihoyyyt
sakın kötü seyler düşünme bende cok korkuyordum ama dikkat et kendine ve cok düşünme düşük olurmu diye ben 11. haftamdayım ve bebişim cok saglıklı cinsiyetide tam belli degil ama paşam olabilirmiş Allah saglıklı sekilde dünyaya gelmesini nasip etsin bütün bebişlerin
ii akşamlar kızlar nasılsınız ende kocişimle yemeğe gittim geldim tam dedim yatmadan bi bakayım kızlara yarın sınav varya erken yatsam ii olcak bugn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?