2009 Ekim Anneleri

saol canım bılgılendırdıgın ıcın ve ılgılendıgın ıcın. ınsallah yasamam benneyaptımki
3asılama 3tupbebekten sonra kendılıgınden geldı melegım ınsallah sagsalımde dunyaya gelırde rahat ederım :Saruboceq:

bu arada ben sureklı burada yazamıyorum fırsat bulup da ama hergun bır gozatıyorum ne var ne yok dıye...bır gelısme olursa durumunda veya bana sormak ıstedıgın bısey olursa mutlaka yaz canım,ozelden de yazabılırsın..tekrar gecmıs olsun sana..sımdı cıkmam gerekıyor cunku mınık oğluşum ateşli onunla ilgileniyim ben...gorusmek uzere canım kendıne ıyı bak..

saol canım tesekkurler a.s.

arkadaşlar bu formdan çok yararlanıyorum... Allah hepinizden razı olsun. bende düşük yapma korkusu var çok, rüyalarıma bile giriyo. çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten. rabbim herkese hayırlısını versin
:Saruboceq:

sakın kötü seyler düşünme bende cok korkuyordum ama dikkat et kendine ve cok düşünme düşük olurmu diye ben 11. haftamdayım ve bebişim cok saglıklı cinsiyetide tam belli degil ama paşam olabilirmiş Allah saglıklı sekilde dünyaya gelmesini nasip etsin bütün bebişlerin

canım bu korkuların gayet normal cunku hepımızın ıcınde kaybetme korkusu var:1no2:
ama bunu cok fazla dusunmekı kendını ve melegını huzursuz etme a.s

canımmm allah sabır versin...tekrar yaşatmasın böle birşey.....senağlamasenağlamasenağlamaçok üüzüldüm canım çokkkkkkkksenağlama

bebişinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlarrr hepinizin gözü aydınnnnn...prensleriniz prensesleriniz hayırlı ve sağlıklı bi şekilde gelsinnnnn:teytey::teytey:

canım korkutma kendiniii...önce allah herşeyin hayırlısını versinn....birde sen neye odaklanırsan rüyandada onu görüyorsun bilinçaltı olayııı birazyerimsenibenbebeğin sağlıcakla sana gelecek inşlahhh

ii akşamlar kızlar nasılsınız ende kocişimle yemeğe gittim geldim tam dedim yatmadan bi bakayım kızlara yarın sınav varya erken yatsam ii olcak bugn

inşallahhhh lllalll , iyi dileklerin için teşekkrler

kızlar bu gün eşim sınavdan çıktıktan sonra biraz mağzaları dolaştık tabiiki bebek kıyafetleri bölümlerini ben kendimi kaybettim ne güzel ciciler var öyle yaw kocam zor toparladı..kaydirigubbakcemile bi cinsiyeti belli olsaydı allahhhh kim tutar beni

ii akşamlar kızlar nasılsınız ende kocişimle yemeğe gittim geldim tam dedim yatmadan bi bakayım kızlara yarın sınav varya erken yatsam ii olcak bugn

canım afiyet bal şeker olsun bebeğine bal olsun şifa olsun. bencede sınava gireceksene rken yatmalısın. başarılar dilerim iyi geceler......hihoyyyt

amiiiiiiinnnnnnnnnn canım saol:Saruboceq

sevgili hamişler ben bu gün çok yoruldum pilim bitti. hepinize ve göbişlerinizdeki meleklere rabbim rahatlık versin tatlı uykular........mirmirmirmiryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…