benim bi sorum olcak..benim 3gündür kasiklarimda batma olmuyor.. bu normalmi? yada anormal bi durumun habercisimidr bu? sizde batma oluyormu haala```
İyi pazarlar kızlar,
Bu düşük korkusu herkeste var sanırım. Ben de rockweli okudum çok üzüldüm. Allahım sabır versin... Bu sebeple bebeğe hiçbişey alasım yok korkudan. Bugün gazete ek vermiş bebek ihtiyaçları kataloğu baktım işaretledim birkaç tane ama henüz almayı düşünmüyorum. Aslında kötü olacağı varsa 9.ayda da olur ama ne bilim böyle moralim bozuluyor kendimi dinliyorum. Ayy bişey mi oldu ayy şööle mi?...Endişelenmekten yoruldum
kilom tam 95 içinizde en kilolu benim o yüzden üzerime hiç birşey bulamıyorum of allahım of eşortman haricinde bişey olmuyorki özel bir yere gitsek ben tabiki eşortmanla gidiyoruım ne komik oluyor bir bilseniz geçen akşam tiyatroya gittik ve ben ayyyyyyyyyyyy çokkkkkkkk komikkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3
kizlar ben bebegimi kaybettim( haberiniz olsun dedim. Sali gunu kahverengi renk kanamam basladi sonra normal kirmiziya dondu ben anladim zaten. acile gittik dusuk dediler. sonra kendi doktorum bakti ultrasonlar falan evet dusuk dedi. Bugun genel anesteziyle aldilar bebegimi. tam 12 haftamizi doldurmustuk. Belli bir sebebi yokmus dusugumun. Ilk gebeliklerde genelde oluyor dedi doktor. Allah kimseye yasatmasin. cok yipratici bi durum ( Ben uzun bi sure foruma girmem. psikolojimi duzeltmek istiyorum. kendinize iyi bakin.
ben burdayı m şeker bakınıyodum foruma sen napıyon tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?