2009 Ekim Anneleri

benim bi sorum olcak..benim 3gündür kasiklarimda batma olmuyor.. bu normalmi? yada anormal bi durumun habercisimidr bu? sizde batma oluyormu haala```

Selam kizlar, bugun hic nete girmeye vaktim olmadi...bitane kotu haber okudum cok uzuldum ve ben bugun soracaktim rockwell nerelerde diye 2 gundur aklimdaydi kendisi hic yazmayinca Insallah Allah tekrar nasip eder ve sag salim dunyaya gelir bebisi.Guldencim eger okuyorsan bunu geçmis olsun üzülme canim demekki böylesi daha hayirli imis kendine iyi bak ve kafana takmamaya çalis.Insallah hersey daha guzel olur senin için bundan sonra.

öptüm hepinizi

günaydın kızlar sınava giricek arkadaşlar başarılar size bende dün kendime hamile pantolonu aldım ama çok zor buldum ya ben çok paranoyak oldum düşünüp duruyorum ya bebeğime bişey olduysa diye kötü haberleri okuyunca iyice korku sarıyor beni deliriyorum galiba ben sürekli göğüslerimi yokluyorum sertmi yumşakmı diye ayyyyyyyyyyyyyyy

benim bi sorum olcak..benim 3gündür kasiklarimda batma olmuyor.. bu normalmi? yada anormal bi durumun habercisimidr bu? sizde batma oluyormu haala```

ayşecim benimde bazen kasıklarıma batmalar oluyo. zaman zaman bende tedirgin oluyorum özellikle bu duyum çok yorulduğum zaman çok oluyo ayaklarımı uzatıp dinlenince geçiyo ama, sende böyle yap bunu bana doktorum tavsiye etti.

ıyi pazarlar kızlar,

Bu düşük korkusu herkeste var sanırım. Ben de rockweli okudum çok üzüldüm. Allahım sabır versin... Bu sebeple bebeğe hiçbişey alasım yok korkudan. Bugün gazete ek vermiş bebek ihtiyaçları kataloğu baktım işaretledim birkaç tane ama henüz almayı düşünmüyorum. Aslında kötü olacağı varsa 9.ayda da olur ama ne bilim böyle moralim bozuluyor kendimi dinliyorum. Ayy bişey mi oldu ayy şööle mi?...Endişelenmekten yoruldum

tamam kızlar artık bu korkulara bi son vermeliyiz. allah korusun korktuğumuz başımıza gelebilir. elbirliği ile birbirimizi motive edelim ve bu konuyu açmayalım. çünkü herkes etkileniyo. ben mesela bi daha korkulu rüya görmek istemiyorum. hamileliğin tadını çıkaralım. gelin el ele verelim ve bu hamilelik dönemimizi çok güzel geçirelim haaa bu arada dua etmeyide ihmel etmeyelim dua çok önemli. herkes bebeğine onu ne kadar çok sevdiğini söylesin. artık korkuları bir kenara bırakalım. hadi başarabiliriz........a.s

bencede kızlar düşündükçe başımıza geliyor hayat güzel devam ededlim...bu arada rahman suresini okumak bebek için çok iyiyiimiş akıllı uslu bi çocuk olurmuş bol bol okuyalım...

selam guzel anne adyları dusecekmi diye dusunmeyin bakın bana ben kanamadan 17 gun hastanede yattım geldim hala yatıyorum. Kanamam ole buyuktu ki sakır sakır geldi ustune avcum kadar pıhtılar ama canımın canı icimde Allahıma binlerce sukurler olsun bakn hala yatıyorum sadece wc izni var onun icin guzel bebeklerinizi uzmeyin tadını cıkarın gezin temiz hava alın bi de dua edin bize :asigim:

canım benim bende kıloluyum 85kiloyla hamile kaldım 11haftam bitti simdiden 2,5kilo aldım:jeyyar:doktor normal dedi:uhm:aynen bende ustume hıcbısey bulamıyorum napcam bılmıyorum bır an once havalar ısınsında bol elbiseler giysek:CüvCüv:

Doğrusunuz kızlar birbirimizi olumluya motive edelim. Bol dua edelim sağlıkla kucağımıza almak için bebişlerimizi...
Allahım sen ezan saati dualarımızı kabul et...
Sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip et hepimize...:Saruboceq:

canım benim allah sabır versin:1no2: cok gecmiş olsun eminim kısa zamanda tekrar hamile kalıcaksın kendine cok dikkat eta.s.

iyi pazarlar kızlar.Topik çok sessiz bende nette geziniyorum hamile kıyafetlerine bakıyodum.Dün ilk bluzumu aldım.Ama daha kilo almaya başlamadığım için şu an eski kıyafetlerimi giyiyorum.Bebişlerinize aldığınız cicilerin yanına kendinize aldıklarınızıda koyarsanız ben bi türlü kıyafet beğenemiyorum sizin aldıklarınızdan fikir edinirim belki.

şekerim bendedaha hiçbirşey almadım çünkü bende hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum tatlım

ben burdayı m şeker bakınıyodum foruma sen napıyon tatlım

birazdan dısarı cıkacaz bi bakim dedim size canımm bende kilo almadım kendime de bebişide bişi almadım daha ben kilo almadım daha bebişinde cinsiyeti belli olmadan bişi almak istemiyrm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…