2009 Ekim Anneleri

bende daha bebişe bişey almadım...tam cinsiyetı bellı olsun o zman inşş...bende 55 kıloya düştüm..bakalım ne kadar alcam keremde 19 almıştım ama şimdiki hedefim 10 doğumdan çıkınca 8 kılom gitmişti...

benım hafıfı gobegım cıktı ama daha aynı kıyafetlerı gıyıyorum 2tane aldım ama daha gıymedım şişeyım gıyerım kaydirigubbakcemile3

benim hiçbişiyim olmuyo elbise aldım onu giyiyom normal dizde elbise hamiş elbisesini 6.ay alcam daha 14.haftamdayım

Canim benim cok cok gecmis olsun ne kadar uzuldum bilemessin allah tekrar hamile kalmayi nasip etsin sonuna kadar saglikla insallah guzel haberlerini bekliyoruz.

Keske imkanin varsa bir tatile ciksaniz esinle cok iyi gelir diye dusunuyorum

arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun ve meleklerimizi korusun. rockwell'in yaşadığını hepimiz yaşayabilirizz ihtimaller çok yüksek ama Allah herşeyin hayırlısını versin inşallahhhhhh. canım sana da çoook geçmiş olsunnn

günayyyydınnnnnnnn:)))))))))))))ben kasıklarım ağrıyor...sanncı gibi neden ki((((((((((

günaydın kızlar nasılsınız bebeişleriniz nasıl bebeişlerinizin hareketlerini hisseden varmı ne zaman başlarız hissetmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…