2009 Ekim Anneleri

gğnaydın bukett nası geçti doktor kıs anlatsana ayrıntılı ultrason nasıldı bebişinni cinsiyetini ögrendinmi kıs:)

kızlar ben cuma gunu gıttım bebısım 6.48cm olmustu maasallah oyle kıpır kıpırdıkı anlatamam taklalar atıyodu bızı gordugunun sevıncınden olsa gerek kaydirigubbakcemile3bıdahakı gıttıgımde dr a sorucam bazı arkadaslar cd ye cekılı almıs bende alabılırmıyım dıye soruam dr uma bakalım verecekmısırnaşık şey
bu arada kasık agrıları normaldır arkadaslar amabenım agrım yok o ayrı fisfisfis

kıslar haftasonu kendime alışveriş yaptım 2 tane beli lastikli pantolon aldım rahatladım ohh be outlet magazalara gittik acaip indirim var ya kıslar yardsdan 2 tane pantol aldım bi alana bi bedava lastikli çok güsel inanmazsız 20 tl 2 pantol:)))) collezione den tanesi 5 tl süper badiler tunikler aldım ya hihoyyyt

aa süpermişmiş handan
bende bebişe aldım ilk cicilerini ananesi aldı daha doğrusu hihoyyyt

aa süpermişmiş handan
bende bebişe aldım ilk cicilerini ananesi aldı daha doğrusu hihoyyyt

gule gule kullansın bebısler kıyafetlerını benımde annanesını yakaladıgım gıbı magazalara gırdırdım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bı kadıfe pembe pantalonla ona uygun kazak aldırdım cok şekeyley :dance:

oyy ciciler alınmaya basladı desenıze kızlar :sm_cool: :sm_cool:
sırada tekmeler ve sonra kendılerı tesrıf eder ınsallah :sm_cool:
bende sabırsızlıkla hıssetmeyı beklıyorum cunku hıcbır belırtım yok gebelıge daır barı hıssetsemde rahatlasam dıyorum :asigim:

aaa cok ıyı almışsın handancım ya bende 2 tane tunık aldım ama 1 tanesını 1 ay snra gıyemem herhal dar ama cok begendım dogumdan snra gıyerım dıye birisini 20 diğerınıde 30 tl ye aldım ama pantalon ihtıyacım 1 tane klasık istıyorum düğünler baslıyor ayy napcaz yaaa

kıslar bide ben haftasonu bebegimin hareketini hissettim emininm bebegim olduguna çok sesli ortama girdim böle bi pıt pıt mı desem pır pır mı öle bişiler hissettim tekmeledi sanki böle çindik atma gibiydi bu 15.haftada sesleri duymaya başlıolarmış ya çok mutlu oldum 1-2 hafta sonra daha net hisssederiz sanırım:))

hayırlı olsun tatlım bizede ananesi maviş maviş tulumlar almış minicik yaaaa:)))

cuma gunu ogrendım yanı 12+6 yken canım
sendaha ogrenmedınmı :CüvCüv:

iyi günlerde sağlıkla giysinler işallah bebişlerimizz

ne güsel ya erkenden öğrendiniz cinsiyetii ay sonunu bekliyorumm öğrenmek için

delikafadulden delikafadulden
oyy maasallah neguzel ıkıncı bebegınmıkı hıssettın hemen
2.cocukta hemen anneler hıssedıyor derler ya

bende ögrendim canım ogluşum olacak allah izin verirse:))

nisancım çok ucuza aldım ya senininkilerde hayırlı olsun canım ben rengarenk aldım tunkleri ya sorma bizimde 12 nisanda en yakın arkidişimizin dügünü var ne giycem bilmiom ya bi elbise ayarlamam lazım

süper yaa bende iki defa öyle seyirme şeklinde bişey hissettim bidaha hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…