bebiş büyüyor diede olabilir nazyazcım baglar geriliyordur canım
Ben gidecektim ama doktorumu gelmedi işi çıkmış acil Bugün öğleden sonra gideceğim inş.
Sen nasılsın nasıl geçti haftasonun?
aa süpermişmiş handan
bende bebişe aldım ilk cicilerini ananesi aldı daha doğrusu hihoyyyt
burcu senin bebiş kız kesin galiba ne zaman ögrendin canım kaçıncı haftada:)
hayırlı olsun tatlım bizede ananesi maviş maviş tulumlar almış minicik yaaaa:)))
gule gule kullansın bebısler kıyafetlerını benımde annanesını yakaladıgım gıbı magazalara gırdırdım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bı kadıfe pembe pantalonla ona uygun kazak aldırdım cok şekeyley :dance:
cuma gunu ogrendım yanı 12+6 yken canım
sendaha ogrenmedınmı :CüvCüv:
kıslar bide ben haftasonu bebegimin hareketini hissettim emininm bebegim olduguna çok sesli ortama girdim böle bi pıt pıt mı desem pır pır mı öle bişiler hissettim tekmeledi sanki böle çindik atma gibiydi bu 15.haftada sesleri duymaya başlıolarmış ya çok mutlu oldum 1-2 hafta sonra daha net hisssederiz sanırım:))
kıslar bide ben haftasonu bebegimin hareketini hissettim emininm bebegim olduguna çok sesli ortama girdim böle bi pıt pıt mı desem pır pır mı öle bişiler hissettim tekmeledi sanki böle çindik atma gibiydi bu 15.haftada sesleri duymaya başlıolarmış ya çok mutlu oldum 1-2 hafta sonra daha net hisssederiz sanırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?