2009 Ekim Anneleri

ben ikili testi çapada yaptırdım canımtel. ile randevu alıyosun ücret ödemiyorsun

tünaydın kızlar nasılsınızzz????
giremedim bugün çok yorgunum dün temizlik falan yaptımm bgünde iş ölü gibiyim vallaaaa

cnm ben iki düşük yaptım 3.hamişligim 4.aya girdik şuan ve ilk defa renkli dopplerde görcem yüzünü deger yani kuşumu görmeye ama çapa ücretsizs duymuştum ben

üçlü testteki ultrason renklimi oluyo benimki değildi 2. düzey ultrasondu ama renksizdi kalp atışlarını falan duyabildim

tünaydın kızlar nasılsınızzz????
giremedim bugün çok yorgunum dün temizlik falan yaptımm bgünde iş ölü gibiyim vallaaaa

tunaydın canım hosgeldin sen nasılsın ellerine saglıkk
bende temizlik yaptım dinlene dinlene arada buraya geldim :)) belim cok agrıdı benimdee

ya bende dün mutfak dolaplarımı fırınımı falan temizledim belimi ağrıttım bu akşamda halı silcem hafta içi misafirim gelcekmiş işler bitmek bilmiyo

anamm fatoşş adını gördümm, naptın kuşum gördünmü böceniii :)))

elalım hoşgeldin :) ya seni görünce aklıma geldi valla ben cinsiyet heyecanından yasağı sormayı unuttum doktora :roflol: :roflol:

elalım hoşgeldin :) ya seni görünce aklıma geldi valla ben cinsiyet heyecanından yasağı sormayı unuttum doktora :roflol: :roflol:

nann beni görüncede hemen o iş geliyo aklınıza haaa:jeyyar:
ohh olsun sanaa benimle uraşırmışınnaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…