nann beni görüncede hemen o iş geliyo aklınıza haaa:jeyyar:
ohh olsun sanaa benimle uraşırmışınnaniknanik
valla aklımda öyle bir yer edinmişsin ki görür gömrmez yasağı hatırladım :roflol: :roflol:
ben teşekkür ederim nurefsancım:
nisanur sagol duzelttim bilgileri...
cnm bende yazdım topiğe ellerıne saglık cok güzel olmus ben 12^+6 iken öğrendım
pancita ayni durumdayimbende temizlige basladim bahar temizligi yapmisken her yeri temizleyecegim ins. oda oda halletmek istiyorum en sonada mutfagi birakacagim isi cok..
bugun yatak odasindayim bir kac is yapiyorum basim donuyor oturuyorum yavas yavas haledebilirim ins.
ya bende dün mutfak dolaplarımı fırınımı falan temizledim belimi ağrıttım bu akşamda halı silcem hafta içi misafirim gelcekmiş işler bitmek bilmiyo
yorumcuyu yapamadım ben cunku sanırım hem uye olman gerek hemde paralı
var tabi olmaz olurmu benim bebiş kızmış ayrıca 1 hafta büyükmüş bundan önemli konumu olur :roflol: fatostan hala haber yok bende merak ettim öğrendimi acaba
canım üye olman gerekiyo ama paralı değil orda standart üyelik var onu işaretlersen para falan ödemiyosunnn :jeyyar:
yorumcu nedir kizlar adres nedir ne ise yariyor?
var tabi olmaz olurmu benim bebiş kızmış ayrıca 1 hafta büyükmüş bundan önemli konumu olur :roflol: fatostan hala haber yok bende merak ettim öğrendimi acaba
pancita gozun aydin kizin olacakmis Allah ins. kucagina aldigin gunleride nasip eder..
masallah :)
ayyy çok sevinim cnm yaaa hadi gözün aydınhihoyyythihoyyythihoyyyt
ben KKya ilk girdiğimde fatoşun adı aşşada yazıyodu anlamadım ben niye yazmadıCADIARZU
cnm ben iki düşük yaptım 3.hamişligim 4.aya girdik şuan ve ilk defa renkli dopplerde görcem yüzünü deger yani kuşumu görmeye ama çapa ücretsizs duymuştum ben
Elacım fatoş bugun izinli canım yanlış görmüş olamayasın anacım
naber kuzular...ben çok yorgunum halsizim biraz da..ikili test beleşe gelsin diye başka bi özel hastaneye gittim ya bugün..anam neresi özel hastaneymiş deli oldum..9:50 deki randewuma 11e doğru aldılar..sırf 15-20 dk kan aldırabilmek için bekledim..deli oldum deli..doktor desen buzdolabı..herkes bi suratsıs..bu da bana ders olsun,üçlüyü kendi hastanemde yaptırırım.sis naaptınıss..hawadisleri geçin bana tek tek:)).
zuzuum canım biraz dinlen bari kıyamam
Ben bugün bebişimi görmeye gideceğim birazdan bende ki havadis bu hihoyyyt
kıs zuzu tekrar cinsiyet sorsaydın kıs:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?