2009 Ekim Anneleri

yaaaa ne çok yazmışsınızz, nolursunuz önemli olayları özet geçin azcık...
fatoş naptı doktorda niye yazmıyo? başka nevar neyok anlatsanıza yahuu, yokmu bi gelişmee...

onemli degil handancigim...

var tabi olmaz olurmu benim bebiş kızmış ayrıca 1 hafta büyükmüş bundan önemli konumu olur :roflol: fatostan hala haber yok bende merak ettim öğrendimi acaba

var tabi olmaz olurmu benim bebiş kızmış ayrıca 1 hafta büyükmüş bundan önemli konumu olur :roflol: fatostan hala haber yok bende merak ettim öğrendimi acaba

ayyy çok sevinim cnm yaaa hadi gözün aydınhihoyyythihoyyythihoyyyt
ben KKya ilk girdiğimde fatoşun adı aşşada yazıyodu anlamadım ben niye yazmadıCADIARZU

pancita gozun aydin kizin olacakmis Allah ins. kucagina aldigin gunleride nasip eder..
masallah :)

tşk nurefsan hepimiz sağlıkla kucağıma alırız inşallah pamuklarımızı

bu arada yorumcu diye bi site var cinsiyet tahmininde bulunuyo çin takviminden biraz daha farklı benim ikiside tutmuş oldu ama ilkayın yazı turası tutmadı :roflol:

ayyy çok sevinim cnm yaaa hadi gözün aydınhihoyyythihoyyythihoyyyt
ben KKya ilk girdiğimde fatoşun adı aşşada yazıyodu anlamadım ben niye yazmadıCADIARZU

saol canım çok teşekkür ederim Şeniz

belki işten vakit bulamamıştır ya bazen öyle oluyo hani

cnm ben iki düşük yaptım 3.hamişligim 4.aya girdik şuan ve ilk defa renkli dopplerde görcem yüzünü deger yani kuşumu görmeye ama çapa ücretsizs duymuştum ben

canım benım dedıgım kan testı yoksa dr dan ıstesen ek ucret almıyorkı renklı ultrason ıcın:asigim:

naber kuzular...ben çok yorgunum halsizim biraz da..ikili test beleşe gelsin diye başka bi özel hastaneye gittim ya bugün..anam neresi özel hastaneymiş deli oldum..9:50 deki randewuma 11e doğru aldılar..sırf 15-20 dk kan aldırabilmek için bekledim..deli oldum deli..doktor desen buzdolabı..herkes bi suratsıs..bu da bana ders olsun,üçlüyü kendi hastanemde yaptırırım.sis naaptınıss..hawadisleri geçin bana tek tek:)).

zuzuum canım biraz dinlen bari kıyamam
Ben bugün bebişimi görmeye gideceğim birazdan bende ki havadis bu hihoyyyt

zuzum malesef devlet hastaneleri öle datlumkafamçokkarıştı
bende senin gibiyim yeni geldim sayılır millete soruyom havadis ne var diye, kimseden çıt yok, sadece pançita gacısı zillisi olcanı öğrenmiş, bide onun heyecanından doktora ilişki yasağını soramamış, oyüzden biraz telaşlıdelikafadulden

zuzuum canım biraz dinlen bari kıyamam
Ben bugün bebişimi görmeye gideceğim birazdan bende ki havadis bu hihoyyyt

ooyy ne güsel..güsel haberlernen gel pempemmm..ewet dinlencem kuzu..haftasonunu da aşırı yoğun geçirdim zati..biyerlerde düşüp bayılcam yoksam..sizi merak ettim de accık ucundan bakiim didimm
kıs zuzu tekrar cinsiyet sorsaydın kıs:)))

sordum..uzuun uzuunn baktı..baktıı...baktıı..kıza benziyo dedi..ben de bi oran wersek dedim kırıta kırıta en tadlu halimnen.. buzz gibi bi cwp oran wermek doğru değil! aman noolur werr..ben biliom kızım olcek..benüm tadlu doktorum ööle didiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…