2009 Ekim Anneleri

:roflol::roflol::roflol: Kız Allah iyiliğini versin emi

ayh cicim devlet hastanesi olsa derdim ki normal..bi de özel hastane güya gittiğim yer..pançii kıısss gözün aydın nan:)) şeyetmiyiwer azcık daha,madem sormadunkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: Kız Allah iyiliğini versin emi

:jeyyar:delikafadulden

ayh cicim devlet hastanesi olsa derdim ki normal..bi de özel hastane güya gittiğim yer..pançii kıısss gözün aydın nan:)) şeyetmiyiwer azcık daha,madem sormadunkaydirigubbakcemile3

aneyy o zaman kötü kıss, bende yaptırırken beklemiştim ama benimki devlet hastanesiydisositososito hem özele git hemde beklee, ohh ne ala muallaadelikafadulden

kıs ölee dimee, pançitte sen, handan bide fatoş gibi çıktı, yapmadan duramıyomuş:roflol:

Ay kıslar benım baŞagrılarım baŞladı yıne( dÜn akŞam saatlerce agrıdı sonra burnum kanadııı Şımdı yıne baŞladı agrımaya offff

DÜn akŞam eŞım ÖlÇtÜ 13-9 Çıktı sınıra gelmıŞ yanı Şımdı ıŞte ÖlÇtÜremem neyse kızlar ben bı sÜre bılg bakmadan ıŞlerımı yapım bılg da etkılıo ÖpÜom sıızı ıı olursam gırerım sonra by

küçüğün bayaa yüksek cnm, bakma pcye falan hatta mümkünse bi yarım saat sakince otur...

selam kızlar bende hastaydım faranjitim azdı. tatil yaptım bu arada hastaneye gittik. ense ölçümü 1,5 herşey yolunda dr büyük ihtimal oğlan ama 1 ay sonrada daha netleşir dedi ben şimdilik oğlan anasıyım hayırlısı bakalım.

hem geçmiş olsun hem gözün aydın şekerimm...bi paşa daha gelio demekki :))

Ay kıslar benİm baŞagrılarım baŞladı yİne( dÜn akŞam saatlerce agrıdı sonra burnum kanadııı Şİmdİ yİne baŞladı agrımaya offff

Şekercim ağrın ne tarafında? Burun kanamanın miktarı ne? Burun kanaman olur muydu ya da hassas mıydı burnun daha önce? Migren var mıydı daha önce? Migrenden de olabilir baş ağrın. Tabii tansiyonuna baktır mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…