zuzum malesef devlet hastaneleri öle datlumkafamçokkarıştı
bende senin gibiyim yeni geldim sayılır millete soruyom havadis ne var diye, kimseden çıt yok, sadece pançita gacısı zillisi olcanı öğrenmiş, bide onun heyecanından doktora ilişki yasağını soramamış, oyüzden biraz telaşlıdelikafadulden
zuzum malesef devlet hastaneleri öle datlumkafamçokkarıştı
bende senin gibiyim yeni geldim sayılır millete soruyom havadis ne var diye, kimseden çıt yok, sadece pançita gacısı zillisi olcanı öğrenmiş, bide onun heyecanından doktora ilişki yasağını soramamış, oyüzden biraz telaşlıdelikafadulden
buket eyüp nekadara bakıyor?
:roflol::roflol::roflol: Kız Allah iyiliğini versin emi
ayh cicim devlet hastanesi olsa derdim ki normal..bi de özel hastane güya gittiğim yer..pançii kıısss gözün aydın nan:)) şeyetmiyiwer azcık daha,madem sormadunkaydirigubbakcemile3
:jeyyar:delikafadulden
kıs ölee dimee, pançitte sen, handan bide fatoş gibi çıktı, yapmadan duramıyomuş:roflol:
canım 250 ye bakıo
yapma yaaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:roflol:
Ay kıslar benİm baŞagrılarım baŞladı yİne( dÜn akŞam saatlerce agrıdı sonra burnum kanadııı Şİmdİ yİne baŞladı agrımaya offff
Ay kıslar benİm baŞagrılarım baŞladı yİne( dÜn akŞam saatlerce agrıdı sonra burnum kanadııı Şİmdİ yİne baŞladı agrımaya offff
ayh cicim devlet hastanesi olsa derdim ki normal..bi de özel hastane güya gittiğim yer..pançii kıısss gözün aydın nan:)) şeyetmiyiwer azcık daha,madem sormadunkaydirigubbakcemile3
DÜn akŞam eŞİm ÖlÇtÜ 13-9 Çıktı sınıra gelmİŞ yanİ Şİmdİ İŞte ÖlÇtÜremem neyse kızlar ben bİ sÜre bİlg bakmadan İŞlerİmİ yapım bİlg da etkİlİo ÖpÜom sİİzİ İİ olursam gİrerİm sonra by
3,5 aydır bekliyom 1 ay daha beklerim nolcekk
kaç dk.bakıyor?
selam kızlar bende hastaydım faranjitim azdı. tatil yaptım bu arada hastaneye gittik. ense ölçümü 1,5 herşey yolunda dr büyük ihtimal oğlan ama 1 ay sonrada daha netleşir dedi ben şimdilik oğlan anasıyım hayırlısı bakalım.
ah canıııımmm kıyamamm nası da efkar basıyo düşündükçe..naniknanikkaydirigubbakcemile3tüttüürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?