2009 Ekim Anneleri

baby-gaga dan cetvel yaptım ama yapıştırdığım şey hata veriyo kızlar 3 tane kutu var hangisi yapışacak hepsini denedim ama olmadı

pançita gözünaydın canımmmmmm:asigim:
en son ben öğreneceğim sanırım cinsiyetini....:bbo:

ya hatunlar temizlik yaparken karnima agri giriyor sizde de boyle bir durum oluyormu?karnim sertlesiyor sanki bebegim anne beni rahatsiz ediyorsun mesaji mi gonderiyor yok sa normal mi?insan korkuyorda yaa...ama islerde mecbur yapilacak

ya hatunlar temizlik yaparken karnima agri giriyor sizde de boyle bir durum oluyormu?karnim sertlesiyor sanki bebegim anne beni rahatsiz ediyorsun mesaji mi gonderiyor yok sa normal mi?insan korkuyorda yaa...ama islerde mecbur yapilacak

Galiba normal canım bugun birkaçımız agrılardan, batmalardan bahsettik. Ben nerdeyse tüm gün masabaşındayım ama yine de batmalarım oluyooo

ewet canım özellikle süpürürken..o yüsden süpürme işini babaya dewrettik bis kuzumnan..korkuyorum çünkü..

slm kızlar o kadar çok yazı yazmışsınızki yazdıklarınızı okumaya yetiştiremiyorum.Geçmişe baktımda çoğunuz ikil testleri bitirp cinsiyetleri öğrenmiş, üçlü testler için hazırlanmaya başlamışsınız.Heralde topiğin en küçük bebişi benim.Daha cuma günü randevuya gidicez bakalım heralde daha yeni istiyecek bizden test bakalım.Bide burda cinsiyet tahmincileri arkadaşlardan benim içinde tahmin alabilirmiyim.

bide ben galiba geç öğreneceğim, daha 2 hafta var kontrole:çok üzgünüm:

sona kalan dona kalır derler inşlah biz donup kalmayızzz elalımmm:1rolleyes:
nurefsann canım benimde 27 nisanda randevum ama 24 düne almayı düşünüyorum kızımıda götürebilmek için.....bi terslik çıkmaz inşlahhh:Saruboceq:tabi birde o gün öğrenemeyebilirim cinsiyetini....buda ayrı bi dert:1no2:

kızlar hepinize merhaba,
az önce doktordan geldim, ikili testimin sonucunu göstermek için. temiz çıktı testimiz çok şükür.
Dün biraz temizlik yapmıştım kızlar yorulmuştum, belim de ağrımıştı. Doktor bebek rahatsız görünüyor, yordun mu kendini dedi hemen.Hareketleri kalp atışı falan güzel dedi ama rahim kasılmış biraz o yüzden bebek rahatsız duruyor dedi, lütfen kendini yorma git yat dinlen dedi. magnezyum bi de minoset verdi. Korkulacak birşey yok geçer dedi, Lütfen 4 ayı bitirene kadar dikkat edin kendinize iş yapmayın iyiyim diye dedi kızdı bi de. Bebişimi öyle görünce üzüldüm kızlar ya başına böyle birşey gelen varmı acaba.?
10-15 gün içinde düzelir dinlen dedi bana.

bizimkide 20sinde gösterirse ne ala mualladelikafadulden
öğrenmek için bide 3lü teste kalmayalım:bbo:
belkide 7. aya kadar hiç göstermezler, öle olanlarda varmış:bbo: ayy bebeğim iyi olsunda ben razıyım geç görmeye, başka bişey istemem wallayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…