kızlar hepinize merhaba,
az önce doktordan geldim, ikili testimin sonucunu göstermek için. temiz çıktı testimiz çok şükür.
Dün biraz temizlik yapmıştım kızlar yorulmuştum, belim de ağrımıştı. Doktor bebek rahatsız görünüyor, yordun mu kendini dedi hemen.Hareketleri kalp atışı falan güzel dedi ama rahim kasılmış biraz o yüzden bebek rahatsız duruyor dedi, lütfen kendini yorma git yat dinlen dedi. magnezyum bi de minoset verdi. Korkulacak birşey yok geçer dedi, Lütfen 4 ayı bitirene kadar dikkat edin kendinize iş yapmayın iyiyim diye dedi kızdı bi de. Bebişimi öyle görünce üzüldüm kızlar ya başına böyle birşey gelen varmı acaba.?
10-15 gün içinde düzelir dinlen dedi bana.
Canım yorma kendini boşver temizliği şimdi sizin sağlığınız önemli açıkçası temizliği benim eşim yapıyor.
Yazını okuyunca aklıma handan geldi geçen handan yapıyordu temizlik duydunmu handan temizlik falan yapma :mymeka: yorma bebişide
aynen ben boyumun ölçüsünü aldım yani, tarzanlık yapmaya gerek yok gerçekten. şaka geliyo size diyo doktor valla çok kızdı. rahim kasılmış böyle tümsek olmuş, bebişin vücudu o tümsekte, başı da aşağı düşmüş böyle sarkmış aşağı, toparlayamıyo kendini çocuk. valla çok üzüldüm kızlar içimin yapları eridi. sakın ev işi falan yapayım demeyin, kulağınıza küpe olsun. 2 saat temizlik yaptım diye 10 gün yatıcam şimdi. cinsel ilişkiyi de yasakladı. tüh bana yani valla çok kızdım kendime.klava:
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinee....:teselli:kızlar hepinize merhaba,
az önce doktordan geldim, ikili testimin sonucunu göstermek için. temiz çıktı testimiz çok şükür.
Dün biraz temizlik yapmıştım kızlar yorulmuştum, belim de ağrımıştı. Doktor bebek rahatsız görünüyor, yordun mu kendini dedi hemen.Hareketleri kalp atışı falan güzel dedi ama rahim kasılmış biraz o yüzden bebek rahatsız duruyor dedi, lütfen kendini yorma git yat dinlen dedi. magnezyum bi de minoset verdi. Korkulacak birşey yok geçer dedi, Lütfen 4 ayı bitirene kadar dikkat edin kendinize iş yapmayın iyiyim diye dedi kızdı bi de. Bebişimi öyle görünce üzüldüm kızlar ya başına böyle birşey gelen varmı acaba.?
inşlahh öğrenirsin bebişinin cinsiyetiniii canımm:asigim:iyi haberlerini bekliossyerimsenibenBen yavaş yavaş toparlanıyorum gidiyorum doktora belki biraz ipucu verir cinsiyeti ile ilgili.
bizimkide 20sinde gösterirse ne ala mualladelikafadulden
öğrenmek için bide 3lü teste kalmayalım:bbo:
belkide 7. aya kadar hiç göstermezler, öle olanlarda varmış:bbo: ayy bebeğim iyi olsunda ben razıyım geç görmeye, başka bişey istemem wallayerimseniben
geçmiş olsun canımben akşam halı silcektim yaa nolcak şimdi :uhm:
ne halı silmesi...huuuuu..hamilesin sen hamileeeeeeeeee...yok halı falan silmek ancak süpürebilirsin...klava:
kızlar geçer dimi yaaaaa bişey söyleyin valla çok üzüldüm ben ya
bitanem tabiki geçer rahat ol...:teselli:ya millet tarlada çalışıoo tarlada doğuruyo hiç bişey olmuo...biz nie böleyiz yaa...bide dr.yüzü görmüolarrrkafamçokkarıştıanlamıom..
kızlar hepinize merhaba,
Ben yavaş yavaş toparlanıyorum gidiyorum doktora belki biraz ipucu verir cinsiyeti ile ilgili.
aynen ben boyumun ölçüsünü aldım yani, tarzanlık yapmaya gerek yok gerçekten. şaka geliyo size diyo doktor valla çok kızdı. rahim kasılmış böyle tümsek olmuş, bebişin vücudu o tümsekte, başı da aşağı düşmüş böyle sarkmış aşağı, toparlayamıyo kendini çocuk. valla çok üzüldüm kızlar içimin yapları eridi. sakın ev işi falan yapayım demeyin, kulağınıza küpe olsun. 2 saat temizlik yaptım diye 10 gün yatıcam şimdi. cinsel ilişkiyi de yasakladı. tüh bana yani valla çok kızdım kendime.klava:
ya pançi yawrum delimisin diwanemisin delirtme beni aa..halı silicekmiş..kız bis süpürürken bile korluyorus ağrıyınca..sakın ha walla yolarım saçını başınıkaydirigubbakcemile kocin siliwersin cicim hem erkek eli kuwwetli oluyo hızlı hızlı siliwerir
kızlar nisan annelerini ziyaret ettim...ay bir heyecan bir heyecan....suyum geldi galiba deyip netten çıkanlar mı istersiniz, azıcık ağrım var deyip dr gidenler mi...ayyyyyyyyyyy darısı bizim başımıza...
yıkatmaya verim bari yaz girerken vercektim ama erken vermiş olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?