2009 Ekim Anneleri

Canım yorma kendini boşver temizliği şimdi sizin sağlığınız önemli açıkçası temizliği benim eşim yapıyor.

Yazını okuyunca aklıma handan geldi geçen handan yapıyordu temizlik duydunmu handan temizlik falan yapma :mymeka: yorma bebişide

aynen ben boyumun ölçüsünü aldım yani, tarzanlık yapmaya gerek yok gerçekten. şaka geliyo size diyo doktor valla çok kızdı. rahim kasılmış böyle tümsek olmuş, bebişin vücudu o tümsekte, başı da aşağı düşmüş böyle sarkmış aşağı, toparlayamıyo kendini çocuk. valla çok üzüldüm kızlar içimin yapları eridi. sakın ev işi falan yapayım demeyin, kulağınıza küpe olsun. 2 saat temizlik yaptım diye 10 gün yatıcam şimdi. cinsel ilişkiyi de yasakladı. tüh bana yani valla çok kızdım kendime.klava:

Geçmiş olsun canım ya.Walla ben bulantılar yüzünden çok fazla bişi yapamıyorum ama düzelir düzelmez hemen bahar temizliğine başlıycaktım korktum şimdi bende..yasakkelime

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinee....:teselli:
Ben yavaş yavaş toparlanıyorum gidiyorum doktora belki biraz ipucu verir cinsiyeti ile ilgili.
inşlahh öğrenirsin bebişinin cinsiyetiniii canımm:asigim:iyi haberlerini bekliossyerimseniben

ya bencede sence canımm....inşlah bu gittiğimde söylerrr:1rolleyes:7 ay filanda bekleyemem yani almııım bu eşek sıpasıda göstersin cinsiyetini canım bacağını kapamasın gere gere açsın ben buyum dieee-tatlicadiarzu-çatlarım yoksaa-tatlicadiarzu-

geçmiş olsun canım ben akşam halı silcektim yaa nolcak şimdi :uhm:

öyle süpürge falan da yapmadım yani, tuvaleti banyoyu ovdum eğilip, ayakta fazla durdum bi de. ama eğilirken zorlandım sanırım o zaman oldu. sakın sakııııııııııın halı malı sileyim deme.

ne halı silmesi...huuuuu..hamilesin sen hamileeeeeeeeee...yok halı falan silmek ancak süpürebilirsin...klava:

geçen akşam girişi sildim dünde mutfak dolaplarımı silmiştim halısını silmem lazım dün silcektimde hepsi bir günde olmasın yorulmasın bebeğim demiştim neyse yarın silim bari misafirler de tamö gelcek zamanı buldular biraz daha beklemeyemediler sanki -tatlicadiarzu-

kızlar hamilelik boyunca bazı şeyleri görmemezlikden gelin yada bu konuda(temizlik) yardım alın....insan yapıyormuş gibi gözüküyor ama sonradan çıkıyor acısı....

rahim çabucak toparlar kendini ama sakın iyiyim nasıl olsa diye yorma kendini....

kızlar geçer dimi yaaaaa bişey söyleyin valla çok üzüldüm ben ya

bitanem tabiki geçer rahat ol...:teselli:ya millet tarlada çalışıoo tarlada doğuruyo hiç bişey olmuo...biz nie böleyiz yaa...bide dr.yüzü görmüolarrrkafamçokkarıştıanlamıom..

bitanem tabiki geçer rahat ol...:teselli:ya millet tarlada çalışıoo tarlada doğuruyo hiç bişey olmuo...biz nie böleyiz yaa...bide dr.yüzü görmüolarrrkafamçokkarıştıanlamıom..

ne bileyim ben lalcim bi anlasam, benim doktor da böyle dannn diye söyler herşeyi insanın içine otutturur. 10 gün içim içimi yer artık tamam yani.

amazoncum sıkma canını bitanem..bilemedin böyle olucağını sonuçta bilsen yapmazdın dimi..hem bişey yok şükür sadece bu şekilde kendini yormaya dewam edersen korkman gerekir ki bu sana zaten ders olmuştur..üzülme cnm dinlen bi güselll

Ben yavaş yavaş toparlanıyorum gidiyorum doktora belki biraz ipucu verir cinsiyeti ile ilgili.

pempeee oğluşun olcakk hihoyyyt

kıyamam ay:teselli:
geçmiş olsun canım ben akşam halı silcektim yaa nolcak şimdi :uhm:

ya pançi yawrum delimisin diwanemisin delirtme beni aa..halı silicekmiş..kız bis süpürürken bile korluyorus ağrıyınca..sakın ha walla yolarım saçını başınıkaydirigubbakcemile kocin siliwersin cicim hem erkek eli kuwwetli oluyo hızlı hızlı siliwerir

kızlar nisan annelerini ziyaret ettim...ay bir heyecan bir heyecan....suyum geldi galiba deyip netten çıkanlar mı istersiniz, azıcık ağrım var deyip dr gidenler mi...ayyyyyyyyyyy darısı bizim başımıza...

yıkatmaya verim bari yaz girerken vercektim ama erken vermiş olayım

kızlar nisan annelerini ziyaret ettim...ay bir heyecan bir heyecan....suyum geldi galiba deyip netten çıkanlar mı istersiniz, azıcık ağrım var deyip dr gidenler mi...ayyyyyyyyyyy darısı bizim başımıza...

ay ne güsel yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…