2009 Ekim Anneleri

ne bileyim ben lalcim bi anlasam, benim doktor da böyle dannn diye söyler herşeyi insanın içine otutturur. 10 gün içim içimi yer artık tamam yani.

canım sen 10 gün dikkat et kendine yorma kendini...düzelicek bak göreceksinnnyerimseniben

kızlar nisan annelerini ziyaret ettim...ay bir heyecan bir heyecan....suyum geldi galiba deyip netten çıkanlar mı istersiniz, azıcık ağrım var deyip dr gidenler mi...ayyyyyyyyyyy darısı bizim başımıza...

çok güzel bir duygu yaa...onlar için bile heyecanlanıyoruzki kendimizi düşünemiyorummm:asigim:

kızlar ya ne temziliği yapıyosunuz öyle hele pençita sen halıs silmekmii delirdinmi kuzum sen gebesib gebee delikafadulden acık pis duruversin evinizz bebişlerimizi daha önemli hatunlarrr günlük temzilik yapılır o bile dinlene dinlene siz anam bi badana yapmadığınız kalmışş

amazoncum yorma kendini düzelir durumun ama dinlenmelisin

fatımacım kız şimdilik oğlan annesiymişin hayırlı olsunn ben teee 27 nisanda gidicem doktorraaa

handancım geçmiş olsunn

nazyaz merak ettim bende bakıcam birazdannn başımıza neler gelcek öğrenelimm azıcıkk delikafadulden

kızlar sivilcelenen varmı aranızda ben sanki ergenlik çağındayım acayip sivilce bastı suratımı
bu durumda olan varmı?

merak mı ettiniz zilliler....herkes nisan anneleri ziyaretinde:)))))))))))))))))))))

kızlar sivilcelenen varmı aranızda ben sanki ergenlik çağındayım acayip sivilce bastı suratımı
bu durumda olan varmı?

benim bikaç hafta önce sırtımı felaket siwilce bastı..omuzlarım we sırtım..geçti baya ama şimcik

bizim ekim anneleri nisan annelerinde toplaşmış merkalılarr
lalll nazyazkaydirigubbakcemile yuvanıza gelin bakiimm

benimde sırtım omuzlrım sivilce doldu yüzümdede çıktı geçmekte bilmiyor mübareklerr -tatlicadiarzu-

bu arada kızlar dün doktorum çatlak kremi verdi ben istedim gerçide ne sürebilirim dedim o da krem verdi bu aydan itibaren her banyodan sonra sür dedi karnın gerilmeye başlayıncada hergün sür dedi kakao yağıda iyi geliyomuş bilginize

benim alnımda var...yüzümde çıktı sivilceler.....kaşınıyorlar birde.....

ben sormayı unuttum doktora gittiğimde..ama bebe yağı kullanıym diorum..kararsızım da aslında

ama çok heyecanlııııııı.....doğuruyorlar bir bir:)))))))))))darısı bize
evet bende göz ucuyla baktım patır patır döküüyorlarrr kaydirigubbakcemile3
ayy bizde öyle olcaz işallah

ben şimdilik bebe yağı sürüyorum banyodan sonraa dalinin

bulcuk evet canım şimdilik oğlan anasıyım ama biliyorsun 1 ay sonra daha net söyleyecek bende şimdiden kaptırmayım ama isim bakmaya başladım tabiki hiçbirini beğenmedimkaydirigubbakcemile3
kızlar nisan annelerine bakıp şimdiden doğum derdine düşmeyin.

selam kızlar, çoktandır giremedim herkes iyi mi?
şu temizlik konusuna ben de çok kafayı taktım, bu akşam perde yıkayıp ütüliycektim ama korktum şimdi ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…