ne bileyim ben lalcim bi anlasam, benim doktor da böyle dannn diye söyler herşeyi insanın içine otutturur. 10 gün içim içimi yer artık tamam yani.
onan izin werorum bakk...yıkatabilünnn..laelaelaelaelaeama adamlara werirken ya da teslim alırken sakın ha sakın kaldırıym deme
yıkatmaya verim bari yaz girerken vercektim ama erken vermiş olayım
kızlar nisan annelerini ziyaret ettim...ay bir heyecan bir heyecan....suyum geldi galiba deyip netten çıkanlar mı istersiniz, azıcık ağrım var deyip dr gidenler mi...ayyyyyyyyyyy darısı bizim başımıza...
kızlar sivilcelenen varmı aranızda ben sanki ergenlik çağındayım acayip sivilce bastı suratımı
bu durumda olan varmı?
bizim ekim anneleri nisan annelerinde toplaşmış merkalılarr
lalll nazyazkaydirigubbakcemile yuvanıza gelin bakiimm
benim bikaç hafta önce sırtımı felaket siwilce bastı..omuzlarım we sırtım..geçti baya ama şimcik
bu arada kızlar dün doktorum çatlak kremi verdi ben istedim gerçide ne sürebilirim dedim o da krem verdi bu aydan itibaren her banyodan sonra sür dedi karnın gerilmeye başlayıncada hergün sür dedi kakao yağıda iyi geliyomuş bilginize
bizim ekim anneleri nisan annelerinde toplaşmış merkalılarr
lalll nazyazkaydirigubbakcemile yuvanıza gelin bakiimm
evet bende göz ucuyla baktım patır patır döküüyorlarrr kaydirigubbakcemile3ama çok heyecanlııııııı.....doğuruyorlar bir bir:)))))))))))darısı bize
bu arada kızlar dün doktorum çatlak kremi verdi ben istedim gerçide ne sürebilirim dedim o da krem verdi bu aydan itibaren her banyodan sonra sür dedi karnın gerilmeye başlayıncada hergün sür dedi kakao yağıda iyi geliyomuş bilginize
geldim geldim bebekimmmyerimsenibeniki çene yaptım ve geldimmmmm:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?