2009 Ekim Anneleri

ben geldim yine....hihoyyythihoyyyt pançita canım hangi kremi verdi drun ismini yazsana

bende sivilce çıkmadı allahdannnnn....
ama bugün acaip bir baş ağrısı varr anlatamam yanii..uzanıyorum hafifleyeceğine dağada artıyorrr...çok kötü başımm yaaaa..:bbo:

ayy isim derdini napcaz hiç bilmiyorum zatenn :uhm:

bebe yağı yerine kakao yağı sürseniz daha iyi bence çünkü dr kakao yağının işe yaradığını söyledi

bende sivilce çıkmadı allahdannnnn....
ama bugün acaip bir baş ağrısı varr anlatamam yanii..uzanıyorum hafifleyeceğine dağada artıyorrr...çok kötü başımm yaaaa..:bbo:

evet bu baş ağrısı çok feci bendede oluyorr
karanlıkda olsam iyi gelicek gibi ama iş yerinde pc başında hep
eve gidiyorum ışıkları açmadan oturduğum bile oluyor bazen

evet bu baş ağrısı çok feci bendede oluyorr
karanlıkda olsam iyi gelicek gibi ama iş yerinde pc başında hep
eve gidiyorum ışıkları açmadan oturduğum bile oluyor bazen

hamilelikde olabiliyormuş ama olmasın istemiom ben başağrısı filannnn....hiç çekilmioo yaakafamçokkarıştı

benim doktorum lansinoh çatlak kremini önermişti

bebe yağı yerine kakao yağı sürseniz daha iyi bence çünkü dr kakao yağının işe yaradığını söyledi

açık daha şişmeye başlıyayım kakao yağına geçerim diye düşünüyorum
şu anda göbeğim çok fazla yok göğüslerime sürüyorum bebe yağınıdaa

ayy bende nisan analarının odalarına bakıyodum...
hala nasıl bişey yaptırcama karar veremedimde, fikir edineyim dedim :))

lallcim bendede çok baş ağrısı var yaa ...

ya arkadaşlar benimde her yanım sivilce doldu yaw hamilelikte herkes güzelleşirmiş ben çirkinleşiyom:çok üzgünüm:

bendede başağrısı gel gitleri oluyo normalde hiç ağrımazdı ama son 1 haftasır başladı çok sıık değil Allahtan. uçuk çıkmıştı geçti şimdi dr a sordum bağışıklığın normalden daha zayıf düştüğü için gebelikte çok sık rastanan bir durum vdemişti sivilcede sanırım bundan dolayı çıkıyo bende yok şimdilik sivilce.

:jeyyar:
kızlar kanıma gırdınız bende nısan ayı annelerının yanına gıttım zıyarete
maasallah dogum yapmıs kımıde gun sayıyo darısı basımıza sırnaşık şey

başağrısı bende de oluyor ama sivilce yok çok şükür, ama cildim genel olarak kötü, kızarıklıklar var, bi çirkinleşti yani...

zeynepcim şimdi aklımda yok kremin ismi yarın bakar yazarım kafam leyla bugün hiç bişi hatırlamıyorum

ay bu başagrısı yedi bitirdi beni doktor minoset vermişti yanımda degilki içim artık çantamda taşıcam 1,30 saatim kaldı bi evime gitseydim

elalım bebek uyku sepetii...hatta bambudan olanlarıda varrryerimseniben

cnm ben bebeme oda yapmak istiyorum ama en az 1 yaşına kadar yanımızda yatacak sanırım, fakat yatak odasına beşik koyacak yerim yok, bende böle küçük bişey almayı düşünüyorum...
acaba bu sepette kaç aylık olana kadar yatabiliyolar? bilgin varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…