2009 Ekim Anneleri

bebek hareketleninceye kadar kullanılabilooo sanırım..hareketlenince zorr....yanlış bilgide vermek istemiyorum cnm....araştır bir istersennyerimseniben

elacım o münük şeyde bebiş ööle çok uzun zaman kalmaz..4 ay filan demişlerdi bana

bende bu parmaklıklı yataklardan almayı düşünüyorum uç tarafında çekmeceli altında çekmeceli olanlardan yatak odama koyucam sonra biraz büyünce oturma odasına dolabını felanda alır koyarız orayı bebek odası yaparız die düşündük salonda oturuyoruz zaten o odayı kullanmıoz

bebek hareketleninceye kadar kullanılabilooo sanırım..hareketlenince zorr....yanlış bilgide vermek istemiyorum cnm....araştır bir istersennyerimseniben

sağol cnm, araştıracağım biraz dahayerimseniben

elacım o münük şeyde bebiş ööle çok uzun zaman kalmaz..4 ay filan demişlerdi bana

dimee be zuzum, gitti bütün hayallerim deseneÇok üzgünüm çoook
daha erken ama şimdiden beni sarmaya başladı bu düşünceler, yeni doğan bebekte ayrı odada yatmazki dimikafamçokkarıştı

ya kızımın odasıyla ilgilenioduk ara verdim...mobilyalarını değiştiricem genç odası alıcam ama sonra bebişin cinsiyeti belli olsun öle devam edelim dedim...kız olursa aynı odayı kullanırlar ama erkek olursa zorr...offfff..

hayatım sen yinede bi araştır belki daha uzun süredir..ben mecbur ayrı odada yatırcam..odamda yer yok

kıss handan bu beşik ilerde büyüyp yatak olan cinsten mi? güzelmiş

valla aynen biz de kızımın bebek odasını daha yeni değiştirdik, çocuk odası yaptık heryer pespembe, bebiş erkek gelirse yandık biz de, bisürü masraf...

ewet handancım çok iyi oluyo büyüyo olması..ben de ööle düşünüyodum ama uzun gelio..ona da yer yok..70 x 130 lardan alıcam

canım benim kızımın yatağıda böyleydi büyüyen karyolalardan ....tabi şuan korkuluklarını çıkarttık normal yatak ...çokda kullanışlı oluyor...korkuluğunu asansörlü olanlardan alırsan dahada süper oluyor yerimsenibenkullanmasıda rahat oluyor...

efet öle sanırım elacım büyüyen dedine göre o o çekmeceler inip orası uzuo sanırsam dolaba gerek kalmaz bölece die düşündüm baya çekmecesi var

ben şimdiden gençodası bakıyorum bebek odası çok kısa süreli kullanılıyo dolapları falan küçük. kardeşimde park beşik var kullanmıyo onuda ordan temin ederim oldu bitti. tabi o kadar çok model ve çeşit varki insan ne alacağını şaşırıyo. ben emzirme koltuğu gördüm bayıldım 300-400 arası fiyatları inş onuda alırım.

yaa bu iyi demek çoks sevindim lall kesin bundan alım o zaman

zuzucum idare edersin kuşum ya napacan ablamında yatak odası küçük yatak koycak yeri yoktu yatagın yerini degiştirdi bi beşiklik yer açtı sonunda

park yatakların şiltesi çok ince oluyo, bebek rahat eder mi ki onda?

ya kıslar bu bebek beşigini kaynanamlara itelemek istiom aslında ama nerde onlarda o kapasite hehehe bide eltime ne aldılar ne ettiler bilmiom ki uyus oluom

ben şimdilik yatak odama güzel bi çekmeceli karyola alcam ama büyüyebilen sığmıyo benim yatak odamın mobilyası bayağı geniş onda bayağı bi yatar sonra ilerde belki oturma odasına oda yaparım ama o zamana kadar yatmıcağı odayı işgal etmiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…