ay bu başagrısı yedi bitirdi beni doktor minoset vermişti yanımda degilki içim artık çantamda taşıcam 1,30 saatim kaldı bi evime gitseydim
cnm ben bebeme oda yapmak istiyorum ama en az 1 yaşına kadar yanımızda yatacak sanırım, fakat yatak odasına beşik koyacak yerim yok, bende böle küçük bişey almayı düşünüyorum...
acaba bu sepette kaç aylık olana kadar yatabiliyolar? bilgin varmı?
bebe yağı yerine kakao yağı sürseniz daha iyi bence çünkü dr kakao yağının işe yaradığını söyledi
bebek hareketleninceye kadar kullanılabilooo sanırım..hareketlenince zorr....yanlış bilgide vermek istemiyorum cnm....araştır bir istersennyerimseniben
elacım o münük şeyde bebiş ööle çok uzun zaman kalmaz..4 ay filan demişlerdi bana
sağol cnm, araştıracağım biraz dahayerimseniben
dimee be zuzum, gitti bütün hayallerim deseneÇok üzgünüm çoook
daha erken ama şimdiden beni sarmaya başladı bu düşünceler, yeni doğan bebekte ayrı odada yatmazki dimikafamçokkarıştı
ya kızımın odasıyla ilgilenioduk ara verdim...mobilyalarını değiştiricem genç odası alıcam ama sonra bebişin cinsiyeti belli olsun öle devam edelim dedim...kız olursa aynı odayı kullanırlar ama erkek olursa zorr...offfff..
ben şimdiden gençodası bakıyorum bebek odası çok kısa süreli kullanılıyo dolapları falan küçük. kardeşimde park beşik var kullanmıyo onuda ordan temin ederim oldu bitti. tabi o kadar çok model ve çeşit varki insan ne alacağını şaşırıyo. ben emzirme koltuğu gördüm bayıldım 300-400 arası fiyatları inş onuda alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?