kızkardeşim kullandı canım 4,2 doğan bir oğlumuz olmuştu şimdi 3,5 yaşında. bi problemden bahsetmedi aslında ablamın güzel bir beşiği var onu alacaktım ama ablam onu yengeme verecek bana mama sandalyesini uygun görmüşkaydirigubbakcemile3bende beşik kalsın mama sandalyesi daha iyi dedim kardeşimin beşiğe göz diktim. sırnaşık şeypark yatakların şiltesi çok ince oluyo, bebek rahat eder mi ki onda?
ben şimdilik yatak odama güzel bi çekmeceli karyola alcam ama büyüyebilen sığmıyo benim yatak odamın mobilyası bayağı geniş onda bayağı bi yatar sonra ilerde belki oturma odasına oda yaparım ama o zamana kadar yatmıcağı odayı işgal etmiycem
deme ya anneanne hangimize alsın ablamda hamiş biliosun yazık annemlere:))) banane banane onlar alsın yatak aldıramasamda arabasını aldırcam nası aldırcam bilmiorum ama öle konuşuom ama bişilerini almaları gerekmiomu ya
kızkardeşim kullandı canım 4,2 doğan bir oğlumuz olmuştu şimdi 3,5 yaşında. bi problemden bahsetmedi aslında ablamın güzel bir beşiği var onu alacaktım ama ablam onu yengeme verecek bana mama sandalyesini uygun görmüşkaydirigubbakcemile3bende beşik kalsın mama sandalyesi daha iyi dedim kardeşimin beşiğe göz diktim. sırnaşık şey
deme ya anneanne hangimize alsın ablamda hamiş biliosun yazık annemlere:))) banane banane onlar alsın yatak aldıramasamda arabasını aldırcam nası aldırcam bilmiorum ama öle konuşuom ama bişilerini almaları gerekmiomu ya
dimi aama elacım ya hepsini biz alamayızki bize yardım etsinler biraz aaa valla tee adanalardan kalkıp gelipte bi takısını takar 2 tulum getirir kurtulmaya çalışırlarsa lafını derim kardeşim:jeyyar:
dimi aama elacım ya hepsini biz alamayızki bize yardım etsinler biraz aaa valla tee adanalardan kalkıp gelipte bi takısını takar 2 tulum getirir kurtulmaya çalışırlarsa lafını derim kardeşim:jeyyar:
ay kremim keşke bende söleyebilsem bilmiorum ki
merhaba kızlar... günlerım bulantılı gectıgı çin giremedım.. beni unutmadınız degılmı?
herkes nasıl? ben ıkı gündür daha iyiyim.
midem bulanıyor bırsey atıstırınca gecıyor sızdede varmı ?bu durum herseyıd eyiyemedıgım için sımdı ne yıyecegım dıye düşünmek artık sıktı beni.. ama kusmamaktanm ıyıdır..
ayhhh elaa iyice içimizi dökeriz artık bunca zaman sustum kimse beni susturamaz valla hahahahah yandılar yani eşimede dicem sen karışma onlarla benim aramda heheheh ya dün beni aramış benim kaynana eltim yeni dogum yaptı ya el kadar bebenin sesini duyurcakmış bana ay deli etti beni telefonda ya bi bana sor kızım nası gidio bebek nasıl cinsiyeti belli oldumu hiç bişi sormak yok şimdide yeni bebekle bozdu kafayı çok üzüldüm ama eşime dedim bak bizi soran yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?