2009 Ekim Anneleri

kızz handan zararlı çıkma :))) anane alırmış bende eşime senin annenlerin alması lazım demiştim :))
geçen bi misafirlikteyken büyük bi abla ananesi almalı diyince, ben yan çizdim :)))
yok biz kendimiz alcam didim :)))

park yatakların şiltesi çok ince oluyo, bebek rahat eder mi ki onda?
kızkardeşim kullandı canım 4,2 doğan bir oğlumuz olmuştu şimdi 3,5 yaşında. bi problemden bahsetmedi aslında ablamın güzel bir beşiği var onu alacaktım ama ablam onu yengeme verecek bana mama sandalyesini uygun görmüşkaydirigubbakcemile3bende beşik kalsın mama sandalyesi daha iyi dedim kardeşimin beşiğe göz diktim. sırnaşık şey

deme ya anneanne hangimize alsın ablamda hamiş biliosun yazık annemlere:))) banane banane onlar alsın yatak aldıramasamda arabasını aldırcam nası aldırcam bilmiorum ama öle konuşuom ama bişilerini almaları gerekmiomu ya

selam kzlar odalar konuşulmaya başlamış bunun için ayrı bi topık açmıştım orayada beklerım..

bende kesınlıkle buyuyen beşik alıcam çok daha mantıklı gelıyor aslında park yatak düşünuyrdum ama ağzı burnu eğiliyor çocuk 3 sene anca kullanır...nasılsa buda erkek abısıyle yatar ben mını kütüphane ve şifonyer düşünuyorum ayrıca vede duvara raflar bu sefer çok süsülemek ıstyrum kendı evımız yaa inş herşey ıstediğimiz gibi olur...bıde ıkeadan küçük sandalye alıcam mavı mavı masasıyla :)

handan ben kayınvalideme dün söyledım bebeğe oda yapıcam sizde bıraz bişeyler yollayın dedı..kaynımada sölicem...valla usandırana kadar söylerim ne olucak sankı... :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

bende oda yapıcam zaten odamda küçük bi dolap bi beşik anca sığcak yatak odamada şu sepet gibi olanlardan almyı düşünüyorum hafta sonu baktım 6 aylığa kadar yatabilir içindee diye düşünüyorum

bence sen beşiği kap, bebişin rahaaaat rahat yatsın, 1. de mama sandalyesini hiç kullanamadık biz, çocuk inat etti oturmadı, bi de kocaman bişey heyula gibi, yer işgal edip duruyor boşuna, gerçi senin işine yarar belki de bakarsın

yaa bencede paylaşılması lazım, odası, arabası, araba koltuğu daha neler neler kimbilir...
belimiz iyice bükülcek, ama bebeklerimize değer:sm_cool:

dimi aama elacım ya hepsini biz alamayızki bize yardım etsinler biraz aaa valla tee adanalardan kalkıp gelipte bi takısını takar 2 tulum getirir kurtulmaya çalışırlarsa lafını derim kardeşim:jeyyar:

dimi aama elacım ya hepsini biz alamayızki bize yardım etsinler biraz aaa valla tee adanalardan kalkıp gelipte bi takısını takar 2 tulum getirir kurtulmaya çalışırlarsa lafını derim kardeşim:jeyyar:

bende bizimkiler (kayınvalideler) teeee ankaradan gelip, 1 ay kalıp, 1 altın takıp, 2 tulum alıp giderlerse iyice bi konuşacamdelikafadulden

merhaba kızlar... günlerım bulantılı gectıgı çin giremedım.. beni unutmadınız degılmı?
herkes nasıl? ben ıkı gündür daha iyiyim.
midem bulanıyor bırsey atıstırınca gecıyor sızdede varmı ?bu durum herseyıd eyiyemedıgım için sımdı ne yıyecegım dıye düşünmek artık sıktı beni.. ama kusmamaktanm ıyıdır..

aman pek komıksınız kızlar.. bunları düşünüp sinirlenmeyın. yaparlar heralde yakısanı.. yapmazlar ozaman lafı koyarsınız.. şimdide takmayalım kafayı yac sımdı bende takarım

ayhhh elaa iyice içimizi dökeriz artık bunca zaman sustum kimse beni susturamaz valla hahahahah yandılar yani eşimede dicem sen karışma onlarla benim aramda heheheh ya dün beni aramış benim kaynana eltim yeni dogum yaptı ya el kadar bebenin sesini duyurcakmış bana ay deli etti beni telefonda ya bi bana sor kızım nası gidio bebek nasıl cinsiyeti belli oldumu hiç bişi sormak yok şimdide yeni bebekle bozdu kafayı çok üzüldüm ama eşime dedim bak bizi soran yok

hoşgeldin nisasum, bulantı benim de devam ediyor, ama arada iyi olduğum anlar da oluyor, çok az şey yiyebiliyorum ben de, hep azar azar bişeyler yemeğe devam edersem iyi hissediyorum, ama işyerinde abur cubur atıştırmaktan da fenalık geldi.

ayyy deme kıs bu daha kötüymüş, allah için arayıp halimi hatırımı sorarlar benim...
gerçi bebek sesi dinletecek biri olmdığı için belkide ondan soruyolardır:roflol:
sen boşver tıkma bunları hiçç, sende bebeğin doğduğunda gaz sesini dinletirsin onlaralülülülülülü:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…