Ayy kıslar sizinkiler bişeyler getirir en azından benim k.validem 3 merdiven aşağıdan 2 aydır bir kez yukarı çıkıp nslsn dedi:))) Bebeğe de 1 tane don alır çıkar işin içinden. 7 yıldır gelinine 1 iğne almışlığı yoktur. İst.un 4/1ini de satın alır bu arada:))
Herşeyimi annem ve anneannem alır ve de eşimle biz tabiiki:)) Chickkonun ürünlerine baktık eşimle h.sonu baya bir pahalı.Eşimin bir chikko bayisi tanıdığı var avrupa yakasında ordan alıcaz indirimli. Ben aliim bir size de söölerim. Uygun olursa sizin için de, siz de benim adımı söyler oraya gidersiniz ist.dakiler...
kızlar hepinize merhaba,
az önce doktordan geldim, ikili testimin sonucunu göstermek için. temiz çıktı testimiz çok şükür.
Dün biraz temizlik yapmıştım kızlar yorulmuştum, belim de ağrımıştı. Doktor bebek rahatsız görünüyor, yordun mu kendini dedi hemen.Hareketleri kalp atışı falan güzel dedi ama rahim kasılmış biraz o yüzden bebek rahatsız duruyor dedi, lütfen kendini yorma git yat dinlen dedi. magnezyum bi de minoset verdi. Korkulacak birşey yok geçer dedi, Lütfen 4 ayı bitirene kadar dikkat edin kendinize iş yapmayın iyiyim diye dedi kızdı bi de. Bebişimi öyle görünce üzüldüm kızlar ya başına böyle birşey gelen varmı acaba.?
10-15 gün içinde düzelir dinlen dedi bana.
aynen ben boyumun ölçüsünü aldım yani, tarzanlık yapmaya gerek yok gerçekten. şaka geliyo size diyo doktor valla çok kızdı. rahim kasılmış böyle tümsek olmuş, bebişin vücudu o tümsekte, başı da aşağı düşmüş böyle sarkmış aşağı, toparlayamıyo kendini çocuk. valla çok üzüldüm kızlar içimin yapları eridi. sakın ev işi falan yapayım demeyin, kulağınıza küpe olsun. 2 saat temizlik yaptım diye 10 gün yatıcam şimdi. cinsel ilişkiyi de yasakladı. tüh bana yani valla çok kızdım kendime.klava:
kızlar nisan annelerini ziyaret ettim...ay bir heyecan bir heyecan....suyum geldi galiba deyip netten çıkanlar mı istersiniz, azıcık ağrım var deyip dr gidenler mi...ayyyyyyyyyyy darısı bizim başımıza...
hazıran bendede aynı durum atıstıracak malzeme bulamıyorum artıkım....sımdı bısküvi yıyprum adınıd emeyım can cecker belkı
Stawbery gideriz tabi çok iyi olur canım ya unutma bizi:))
seninkide bi tuhafmış ne insanlar var yarabbim yaaaaaaa şaka gibiiiiiiiii
ayy evet yaa chicco çok pahalı hafatasonu bi araba sordum, 600küsür dediler çüşş yanii...
eşimde diyo illa markamı alcaz, daha uygunlardan alırız...
walla iyi olur senin şu tanıdık işi, sen bi hallette konuşalım tekraryerimseniben
Eeheheheee :)) kaçmış herks mesai de bitiyor ya eve doğru yol aldı ondan:))
Olsun biz bize devam ederiz kızlar bağlanana kadar...
Bu arada bu notebooklar zararlı olur mu acaba bebişlere? Kucağımda deil ama masadan etkiler mi?
Msa üstü pclerde tehlike yokmuş ama bunları bilmiomSizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?