2009 Ekim Anneleri

Ayy kıslar sizinkiler bişeyler getirir en azından benim k.validem 3 merdiven aşağıdan 2 aydır bir kez yukarı çıkıp nslsn dedi:))) Bebeğe de 1 tane don alır çıkar işin içinden. 7 yıldır gelinine 1 iğne almışlığı yoktur. ıst.un 4/1ini de satın alır bu arada:))
Herşeyimi annem ve anneannem alır ve de eşimle biz tabiiki:)) Chickkonun ürünlerine baktık eşimle h.sonu baya bir pahalı.Eşimin bir chikko bayisi tanıdığı var avrupa yakasında ordan alıcaz indirimli. Ben aliim bir size de söölerim. Uygun olursa sizin için de, siz de benim adımı söyler oraya gidersiniz ist.dakiler...

hahahahahh üsper fikir yaaaaa hahah bayıldım ela

ama yok bi sonraki teli bekliyorum yine böle saçmalarsa patlıcam yeter dicem bide bizi sor dicem az kaldı azzz heehhehe

hazıran bendede aynı durum atıstıracak malzeme bulamıyorum artıkım....sımdı bısküvi yıyprum adınıd emeyım can cecker belkı

kızlar benım kayınvalıdem de cok heveslı pek konustunzu yazyım bari.. hergun yemek getırır para verır.. bend ebugun gelmese dıye gözüne bakarım.. herturlu esyamı alır. bebegın herseyıne ben yapacagım der.durur. bend e keyfıme göre almak ıstıyorum bakalım ne olacak :)))))))))

Stawbery gideriz tabi çok iyi olur canım ya unutma bizi:))

seninkide bi tuhafmış ne insanlar var yarabbim yaaaaaaa şaka gibiiiiiiiii

ayy evet yaa chicco çok pahalı hafatasonu bi araba sordum, 600küsür dediler çüşş yanii...
eşimde diyo illa markamı alcaz, daha uygunlardan alırız...
walla iyi olur senin şu tanıdık işi, sen bi hallette konuşalım tekraryerimseniben

:1no2::çok üzgünüm: temizlik yapiyordum biraz dinleneyim dedim okuyunca sastim kaldim..........kizlar yapmayin diyorsunz ama ben yapmazsam kim yapacak evi pok goturecek neredeyse
burda kimsem yok kayinvalidemde yardim edeyim mi diye sormuyor bile!
temizlikci iside zoryabanci dilim olmadigi icin illa turk olmasi lazim onuda bulana kadar kac gun gecer mecburum yapmaya haftasonuda misafir gelecek insan bir yandan da korkuyor yavas yavas yapacagim artik

Allah Allah 2 sat is yapinca nasil rahim kasiliyor anlamiyorum sabahtan aksama tarlada capa yapan abllalar aklima geldi simdi....ufff zor yaaaaaa

bende dun ordaydim ayy cok guzel yaa ins. bizde o gunleri goruruz
kızlar nisan annelerini ziyaret ettim...ay bir heyecan bir heyecan....suyum geldi galiba deyip netten çıkanlar mı istersiniz, azıcık ağrım var deyip dr gidenler mi...ayyyyyyyyyyy darısı bizim başımıza...

HAZIRAN diğer arkadasların canı ceker elki dıye canım.sende benım gibiysen tabıı cekmez.. :)))

rokcvelle cok üüzldüm..insallah allah enkısa zamanda yenı bebeiş kısmet eder..

Stawbery gideriz tabi çok iyi olur canım ya unutma bizi:))

seninkide bi tuhafmış ne insanlar var yarabbim yaaaaaaa şaka gibiiiiiiiii

Valla ben alıştım onların tuhflıklarına ama tabii + olarak bir doktor sorunu vb.bişey olsun bir tek benimle gider bişey olsun hep ben varımdır...1 üstte oturan kızı arayıp sormaz ama o kızıdır ve hep değerlidir ona laff yok:)))

Nasıl unutayım kıss hrgün burdayızz:))
Söylerim tabii alınca..

Kızlar valla şu 5 ayı devireyim bir ondan sonra başlıcam almaya. Şimdi sadece bakıyorum uzaktan...Ama size söylücem mutlaka merak etmeyin canlarım:1hug:

Kıs nıe senden kaÇalım benım mesaım bıtıcek bırazdan:))) kendınıze ıyı bakın kızlar yarın gÖrÜŞÜrÜz ÖptÜm sızı toparlanım ben

Eeheheheee :)) kaçmış herks mesai de bitiyor ya eve doğru yol aldı ondan:))
Olsun biz bize devam ederiz kızlar bağlanana kadar...
Bu arada bu notebooklar zararlı olur mu acaba bebişlere? Kucağımda deil ama masadan etkiler mi?
Msa üstü pclerde tehlike yokmuş ama bunları bilmiom Sizce?

canım bende laptop kullanıyorum.ben arastırdım. 30cm.mesafede olun yazıyor ama bırde sen arastır ıstersen. ben ayrıca nette bebeşi manyetık alanlaradn koruyan kemer gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…