canım bende laptop kullanıyorum.ben arastırdım. 30cm.mesafede olun yazıyor ama bırde sen arastır ıstersen. ben ayrıca nette bebeşi manyetık alanlaradn koruyan kemer gördüm.
bebegini kaybetmiş canım:1no2:
:1no2::çok üzgünüm: temizlik yapiyordum biraz dinleneyim dedim okuyunca sastim kaldim..........kizlar yapmayin diyorsunz ama ben yapmazsam kim yapacak evi pok goturecek neredeyse
burda kimsem yok kayinvalidemde yardim edeyim mi diye sormuyor bile!
temizlikci iside zoryabanci dilim olmadigi icin illa turk olmasi lazim onuda bulana kadar kac gun gecermecburum yapmaya haftasonuda misafir gelecek insan bir yandan da korkuyor yavas yavas yapacagim artik
nurefsan iyi hoş diyosun da. allah korusun yarın öbürgün bebişine bişey olsa evinin temiz olmasından daha mı önemli. ben de geçen hamileliğimde oldukça rahat davranmaya çalıştım sanırım biraz fazla rahat davranmışım ki bebişimi kaybettim. çoğu insana göre temizlik hastası olmama rağmen şu anda daha yeni yeni bile yerleri süpürmeye başladım. oda hafta da 2 gün sadece yerleri süpürüyorum. şu ana kadar da eşimden rica ediyordum. netice de zaten evde kaç kişi yaşıyosun ki ne pisliğin olacak. kaldıki kendini eski insanlarla yada şu anda tarlada doğada yaşayan insanlarla kıyaslama. onlarla aynı özelliklere sahip olabilseydik. biz şehirlerde yaşayan yeni nesilde bu kadar kısırlık sorunu yaşanmazdı...
o yüzden kendine ve bebişine dikkat et derim
Eeheheheee :)) kaçmış herks mesai de bitiyor ya eve doğru yol aldı ondan:))
Olsun biz bize devam ederiz kızlar bağlanana kadar...
Bu arada bu notebooklar zararlı olur mu acaba bebişlere? Kucağımda deil ama masadan etkiler mi?
Msa üstü pclerde tehlike yokmuş ama bunları bilmiomSizce?
canım 12. haftasında kaybetmıs.ilk gebelıklerde olabılıyor demiş doktor. sebep yok..
zuzu bende cok üzüldüm. günlerımız aynıydı rokvelle belırtılerımız bıle copk etkılendım.. allah kımseye göstermesın
pancıta acıktın ve bekleyebılıyormusun?ne güzle ben beklersem kusacak gibi oluyorum
nisacım beklemek zorundayım çok kilo almışım yine dr hamurişini ekmeği tatlıyı yasakladı ben ara öğünlerde de acıktıkca böyle bayağı bişi yiyodum artık acıksamda yemicem ara öğünlerde sadece meyve yicem dr dikkat et dedi bi haki gittiğimde biraz olsun normal kilo almış olmalıyım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
cnm sıkma canını dikkat edersennn sorun olmaz...bende kilo alamıom die üüzlüyorum 4 ayımın içindeyim tık yok:çok üzgünüm:nisacım beklemek zorundayım çok kilo almışım yine dr hamurişini ekmeği tatlıyı yasakladı ben ara öğünlerde de acıktıkca böyle bayağı bişi yiyodum artık acıksamda yemicem ara öğünlerde sadece meyve yicem dr dikkat et dedi bi haki gittiğimde biraz olsun normal kilo almış olmalıyım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım aralarda kepekli bisküwi kepekli grissini filan yesen?? ben de sık acıkıyorum hamişş olduumdan beri tükettiğim grissininin haddi hesabı yok:))hem bastırıyo hem de az kalorisi..meywe bazen daha çok acıktırıyo
nisacım beklemek zorundayım çok kilo almışım yine dr hamurişini ekmeği tatlıyı yasakladı ben ara öğünlerde de acıktıkca böyle bayağı bişi yiyodum artık acıksamda yemicem ara öğünlerde sadece meyve yicem dr dikkat et dedi bi haki gittiğimde biraz olsun normal kilo almış olmalıyım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
slm hamişler nasılsınız yarın dr gidiyoruz bakalım heyecan stres herşey bastı beni bakalım inş. bi sorun yoktur 2li test olayını falan ögrenim bişey dememişti belki yarın yapar siz ne güzel manş. ögrenmişsiniz test sonuçlarını, cinsiyetlerini ne güzel darısı benim gibi ögrenmeyenlerin başına 1haftadan fazladır nete giremedim manş. ne çok şey olmuş ciciler, göbişler falan bende yarın bi cici alim diyorum dr.dan sonra daha bişey almadım da
slm hamişler nasılsınız yarın dr gidiyoruz bakalım heyecan stres herşey bastı beni bakalım inş. bi sorun yoktur 2li test olayını falan ögrenim bişey dememişti belki yarın yapar siz ne güzel manş. ögrenmişsiniz test sonuçlarını, cinsiyetlerini ne güzel darısı benim gibi ögrenmeyenlerin başına 1haftadan fazladır nete giremedim manş. ne çok şey olmuş ciciler, göbişler falan bende yarın bi cici alim diyorum dr.dan sonra daha bişey almadım da
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar diliyorum yarın görüşürüz hepinizi öptüm kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?