2009 Ekim Anneleri

laptopların insan sğlığına zararı olduğunu fakat insan gelişimine zararı olmadığını okumuştum. yani zararı varsa da en çok etkilenecek insanlardan biri benim sanırım:)

canım 12. haftasında kaybetmıs.ilk gebelıklerde olabılıyor demiş doktor. sebep yok..

pancıta acıktın ve bekleyebılıyormusun?ne güzle ben beklersem kusacak gibi oluyorum

zuzu bende cok üzüldüm. günlerımız aynıydı rokvelle belırtılerımız bıle copk etkılendım.. allah kımseye göstermesın

pancıta acıktın ve bekleyebılıyormusun?ne güzle ben beklersem kusacak gibi oluyorum

nisacım beklemek zorundayım çok kilo almışım yine dr hamurişini ekmeği tatlıyı yasakladı ben ara öğünlerde de acıktıkca böyle bayağı bişi yiyodum artık acıksamda yemicem ara öğünlerde sadece meyve yicem dr dikkat et dedi bi haki gittiğimde biraz olsun normal kilo almış olmalıyım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım aralarda kepekli bisküwi kepekli grissini filan yesen?? ben de sık acıkıyorum hamişş olduumdan beri tükettiğim grissininin haddi hesabı yok:))hem bastırıyo hem de az kalorisi..meywe bazen daha çok acıktırıyo

cnm sıkma canını dikkat edersennn sorun olmaz...bende kilo alamıom die üüzlüyorum 4 ayımın içindeyim tık yok:çok üzgünüm:

zuzum bencede meyvalar acaip acıktırıo özellikle elma...ben elmayı çok severim yiyince hemen acıkıom bide işe yarasaa:çok üzgünüm:

canım kac kılo aldınkı? fazla meyved ekılo yapar. karıstırma meyvelerı canım

slm hamişler nasılsınız yarın dr gidiyoruz bakalım heyecan stres herşey bastı beni bakalım inş. bi sorun yoktur 2li test olayını falan ögrenim bişey dememişti belki yarın yapar siz ne güzel manş. ögrenmişsiniz test sonuçlarını, cinsiyetlerini ne güzel darısı benim gibi ögrenmeyenlerin başına 1haftadan fazladır nete giremedim manş. ne çok şey olmuş ciciler, göbişler falan bende yarın bi cici alim diyorum dr.dan sonra daha bişey almadım da

canım ne güzellll...yarın gidiyormuşsunn dr.tadını çıkar yarınınn...yerimsenibeniyi haberlerle gelirsin inşlahh vede cinsiyetini öğrenirsinnn:asigim:

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar diliyorum yarın görüşürüz hepinizi öptüm kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

yarın doya doya seyret yawruşunu canım..güsel haberlerle gel bize..aldığın cicinin resmini de koy ki görelimm..

merhaba arkadaşlarrrr
nasılsınız bebişlerr nasılll oyy ne güzell cinsiyetlerrr öğrenilmişş bende bu hafta çarşamba sonucumu alayım gideceğim dr ama amaaa çokkk merak ediyorum walla heyecan çok falzaaa gelsin sonuçlarr gidelim drr yaa hem bu hafta eşim ilk kez görecek miniğimizi hep işi çıktığından gelemedi inşş gösteriri bizimkisi kendinii
yarın gelirim bugün işler vardı çıkış saatine gelebildimm
hepiniz öpüldünüzzz iyi bakın kendinize ve içinizdeki bebişlereee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…