2009 Ekim Anneleri

canım ne güzellll...yarın gidiyormuşsunn dr.tadını çıkar yarınınn...yerimsenibeniyi haberlerle gelirsin inşlahh vede cinsiyetini öğrenirsinnn:asigim:
**
inş. canım güzel haberlerle gelirim inş. rüyamda eşime dr. %100 erkek diyordu bakalım ögreniriz inş. sağlıklı olsunda bakalım:Saruboceq:

kızlar ya bu hazımsızlık beni öldürecek sanırım hiçte geçmeyecek bütün hamileliğim boyunca süreceğe benziyor...dr umda saolsun hiç ilaç vermiyo ama ben yinede çok daraldığımda rennie alıyorum bir sakıncası yoktur diyor reçetesinde...yarında başka dr a gidicem belki o bişeyler verir...valla su içsem şişiyom ve hazmetmiyom...benim gibi olupta ilaç kullananız varmı....

ne güsel ya.geçen senede aynı heycanları yaşıyodun şimcik te...maşallah yawruşlarına..

yok hayatım hiç kullanmadım..midemin çok yandığı durumlar filan oldu ama ööle kendi kendine geçsin diye bekledim..

su içsem şişiyorum demişsin. ama hazımsızlık yaşayanlar için çok fazla sıvı yüklemesi yapmayın diyolar...

HAMıLELıKTE HAZIMSIZLIK

Hazımsızlık çoğu zaman, mide yanması olarak adlandırılmaktadır. Mideden başlayıp boğaza doğru yükseliyormuş gibi hissedilen bir yanma hissidir. Asit içerikli gıdaların midede sindirilmesinden sonra bu gıdaların yemek borusuna itilmesinden kaynaklanmaktadır. Aldığınız sıvılar da midede bir yer işgal ettiğinden, bunlar da probleme neden olabilirler.
Gebelikte vücutta oluşan bazı değişiklikler , hazımsızlığı arttırabilirler. Vücuttaki hormon düzeylerindeki değişmeler, sindirimi yavaşlatabilir ve normalde midedeki sindirilmiş gıdaların yemek borusuna kaçışını engelleyen kasların gevşemesine neden olabilir. Buna ek olarak büyüyen rahim, mideye baskı yapabilir.

Mide yanmasını hafifletmek için, aşağıdaki önerileri yapmaya çalışın:
Günde iki ya da üç büyük yemek öğünü yerine ,beş ya da altı küçük yemek öğünü yiyebilirsiniz. (1 Bardak sıvı , hacim olarak küçük bir öğün yemeğe eşit olabilir. Dolayısıyla yemeklerde çok miktarda sıvı almamalısınız.)
Gaz yapabilecek yağlı ve baharatlı gıdaları yememelisiniz.
Yatmadan önce bir şey yeyip ya da içmemelisiniz.
Yemekten sonra egzersize başlamadan önce iki saat bekleyiniz.
Asit gidericiler yardımcı olabilirler. Doktorunuzdan bu konuda bir öneri alabilirsiniz

diyor bir sitede

canım hadi hayırlısı inşlah öğrenirsin cinsiyetinii....Şeniz

canım geçmiş olsunn...bencede bir dr.la görüş ve ona göre hareket et...5,5 ay çekilmez bu durumm..:teselli:

su içsem şişiyorum demişsin. ama hazımsızlık yaşayanlar için çok fazla sıvı yüklemesi yapmayın diyolar...

canım zaten içemiyorum misal olarak söyledim onu çorba dahil kahvaltı dahil ne yesem midem çok rahatsız oluyo ama önüne geçemiyorum ...bazen gerçekten bunalıma giriyorum hiç keyfim olmuyo evden bile çıkasım gelmiyo offf offffff......

kızlar sıze haberım var
hanı ben bebek arabasını aldımya 390 mılyona dun pıercardının magazasına gıttık gorumceme almak ıcın sorduk ve bıze aynı modelı kaca desınler 530 :1shok:
şok oldum ve hıc esırgemedım lafımı ve dedım kadına daha 4gun evvel 390 mılyona aldık baska yerden nekadar fark var arada dıyınce nerden aldıgımız sordu ve dukkan sahıbını aradı ve 430 mılyona ındı baktı bız oralı olmuyos dedı eger ordan almayı dusunuyosanız 390 mılyona bız verelım pesın :bbo:
dusunun yanı 530mılyondan kadın 5dakıkada 390 mılyona dustu gozlerınızı ıyı acın fıyatları ıyı arastrın :içelim:
zaten masrafımız cok bıde boyle pahalılıklara gelmeyelım :dilcikar:

bahair tabi ki onemli degil evde 2 kisiyiz ama 1aydan fazla is yapamayinca ev berbat oldu hele mutfak ..doktorumu aratip sordurdum is yapmasindA bir sakinca yok ama kendini cok iyi dinlesin eger karninda kasilma oluyorsa yorulmussa dinlensin sonra devam etsin birde vucudunu germesin mesela yukari uzanmasin demis bende oyle yapmaya calisiyorum...

nurefsan iyi hoş diyosun da. allah korusun yarın öbürgün bebişine bişey olsa evinin temiz olmasından daha mı önemli. ben de geçen hamileliğimde oldukça rahat davranmaya çalıştım sanırım biraz fazla rahat davranmışım ki bebişimi kaybettim. çoğu insana göre temizlik hastası olmama rağmen şu anda daha yeni yeni bile yerleri süpürmeye başladım. oda hafta da 2 gün sadece yerleri süpürüyorum. şu ana kadar da eşimden rica ediyordum. netice de zaten evde kaç kişi yaşıyosun ki ne pisliğin olacak. kaldıki kendini eski insanlarla yada şu anda tarlada doğada yaşayan insanlarla kıyaslama. onlarla aynı özelliklere sahip olabilseydik. biz şehirlerde yaşayan yeni nesilde bu kadar kısırlık sorunu yaşanmazdı...
o yüzden kendine ve bebişine dikkat et derim[/QUOTE]

çakal bunlar hayatımm çakall

vay bee kazikcilar resmen .. kac kat kar koyuyorlar..uyardigin iyi oldu arkdaslarda ona gore alirlar artik ..

burcucumm yapmışken 1000tl yapsalardı...yok artık yaaaaklava:klava:
arkadaşlar fiyatları bi kaç yerde sorup alın alacaklarınızı..bazen gerçekten acaip fiyat farkı oluyorrrklava:millet sömürücü olmuşşşklava:

ozaman yuuuh derdim klava:klava: daha neler bukadarda sömürme olmaz canım uyanık olalım kızlar :enbuyukkk::enbuyukkk::jeyyar::jeyyar:

hepsı aynı artık kıme pahalıya satarsak dıye atıyolar bı yuksek mıktar sonra musterının durumunu anlayınca dusuyorlar klava: bakıyorlar durumu ıyı hıc fıyat dusmuyorlar klava:klava:
benım aldıgım yerde kazanıyor kampanyada olmasına ragmen olsun onlara helal olsun ama boyle kazık fıyata satmaya calısanlara haram olsun klava:klava:
ınadına 300 e bıle dusse ordan almıcaz gorumcemın bebegıne arabayı laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:jeyyar::jeyyar:

iyi akşamlar kızlarr nasılız bugün güzel kokoş hamişlerim ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…