**canım ne güzellll...yarın gidiyormuşsunn dr.tadını çıkar yarınınn...yerimsenibeniyi haberlerle gelirsin inşlahh vede cinsiyetini öğrenirsinnn:asigim:
merhaba arkadaşlarrrr
nasılsınız bebişlerr nasılll oyy ne güzell cinsiyetlerrr öğrenilmişş bende bu hafta çarşamba sonucumu alayım gideceğim dr ama amaaa çokkk merak ediyorum walla heyecan çok falzaaa gelsin sonuçlarr gidelim drr yaa hem bu hafta eşim ilk kez görecek miniğimizi hep işi çıktığından gelemedi inşş gösteriri bizimkisi kendinii
yarın gelirim bugün işler vardı çıkış saatine gelebildimm
hepiniz öpüldünüzzz iyi bakın kendinize ve içinizdeki bebişlereee
kızlar ya bu hazımsızlık beni öldürecek sanırım hiçte geçmeyecek bütün hamileliğim boyunca süreceğe benziyor...dr umda saolsun hiç ilaç vermiyo ama ben yinede çok daraldığımda rennie alıyorum bir sakıncası yoktur diyor reçetesinde...yarında başka dr a gidicem belki o bişeyler verir...valla su içsem şişiyom ve hazmetmiyom...benim gibi olupta ilaç kullananız varmı....
kızlar ya bu hazımsızlık beni öldürecek sanırım hiçte geçmeyecek bütün hamileliğim boyunca süreceğe benziyor...dr umda saolsun hiç ilaç vermiyo ama ben yinede çok daraldığımda rennie alıyorum bir sakıncası yoktur diyor reçetesinde...yarında başka dr a gidicem belki o bişeyler verir...valla su içsem şişiyom ve hazmetmiyom...benim gibi olupta ilaç kullananız varmı....
canım hadi hayırlısı inşlah öğrenirsin cinsiyetinii....Şenizmerhaba arkadaşlarrrr
nasılsınız bebişlerr nasılll oyy ne güzell cinsiyetlerrr öğrenilmişş bende bu hafta çarşamba sonucumu alayım gideceğim dr ama amaaa çokkk merak ediyorum walla heyecan çok falzaaa gelsin sonuçlarr gidelim drr yaa hem bu hafta eşim ilk kez görecek miniğimizi hep işi çıktığından gelemedi inşş gösteriri bizimkisi kendinii
yarın gelirim bugün işler vardı çıkış saatine gelebildimm
hepiniz öpüldünüzzz iyi bakın kendinize ve içinizdeki bebişlereee
su içsem şişiyorum demişsin. ama hazımsızlık yaşayanlar için çok fazla sıvı yüklemesi yapmayın diyolar...
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar diliyorum yarın görüşürüz hepinizi öptüm kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
kızlar sıze haberım var
hanı ben bebek arabasını aldımya 390 mılyona dun pıercardının magazasına gıttık gorumceme almak ıcın sorduk ve bıze aynı modelı kaca desınler 530 :1shok:
şok oldum ve hıc esırgemedım lafımı ve dedım kadına daha 4gun evvel 390 mılyona aldık baska yerden nekadar fark var arada dıyınce nerden aldıgımız sordu ve dukkan sahıbını aradı ve 430 mılyona ındı baktı bız oralı olmuyos dedı eger ordan almayı dusunuyosanız 390 mılyona bız verelım pesın :bbo:
dusunun yanı 530mılyondan kadın 5dakıkada 390 mılyona dustu gozlerınızı ıyı acın fıyatları ıyı arastrın :içelim:
zaten masrafımız cok bıde boyle pahalılıklara gelmeyelım :dilcikar:
çakal bunlar hayatımm çakall
kızlar sıze haberım var
hanı ben bebek arabasını aldımya 390 mılyona dun pıercardının magazasına gıttık gorumceme almak ıcın sorduk ve bıze aynı modelı kaca desınler 530 :1shok:
şok oldum ve hıc esırgemedım lafımı ve dedım kadına daha 4gun evvel 390 mılyona aldık baska yerden nekadar fark var arada dıyınce nerden aldıgımız sordu ve dukkan sahıbını aradı ve 430 mılyona ındı baktı bız oralı olmuyos dedı eger ordan almayı dusunuyosanız 390 mılyona bız verelım pesın :bbo:
dusunun yanı 530mılyondan kadın 5dakıkada 390 mılyona dustu gozlerınızı ıyı acın fıyatları ıyı arastrın :içelim:
zaten masrafımız cok bıde boyle pahalılıklara gelmeyelım :dilcikar:
burcucumm yapmışken 1000tl yapsalardı...yok artık yaaaaklava: klava:
arkadaşlar fiyatları bi kaç yerde sorup alın alacaklarınızı..bazen gerçekten acaip fiyat farkı oluyorrrklava:millet sömürücü olmuşşş klava:
çok koyuyorlar madem o fıyata verıyorsun nıye kazıklamaya çalışıosun..bende hepsi buradadn bu arabayı aldım oğluma çok memnunum Hepsiburada.com : COMFY SMART PUSET | Bebek & Çocuk şuan yıne ındırımde ben 200 almıştım ama geçen ay burada bu arama 300 kusurdu...yanı bı anda 100 mılyon koyuyorlar madem bu fıyata satılıyor değilmi...
vay bee kazikcilar resmen .. kac kat kar koyuyorlar..uyardigin iyi oldu arkdaslarda ona gore alirlar artik ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?