2009 Ekim Anneleri

zeynep bu arada ben bir tanıdığımdan hazımsızlığa siyah zeytin çekirdeğinin iyi geldiğini duymuştum. hamile olduğumu söylediğimde kabızlık yada hazımsızlığın olursa siyah zeytin çekirdeği yut demişti aklıma geldi söyleyeyim dedim.:) organik bişey sonuçta denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum:)))))))))
yalnız senin hazımsızlık bana baya bi dert olmuş.

Selam anneler, sayfalari okudumda aklima sey geldi...harbidende doktor benim 2li testte hep sol tarafima tutuyordu cihazi. Birde bebegin kafasi resimde solda. Acaba diyorum Sol olayi dogrumu hani kiz olursa solda olurmus ya. Belki bu sekilde cinsiyet tahminleri tutabilir. Benimkine kiza benziyor demisti ya o bakimdan. Insallah hepiniz iyisinizdir. Gorusmek uzere :1hug:

günaydın cancağızlarııımmmm
yağmurlu soğuk bir günden sıcacık sarılıyorum hepinizeee:1hug:
akşam burda (bursa) deprem olduu eyvah dedim bitti herşey o anda
ödüm kopuyodu bi anda resmen delikafadulden

bulcuk canım öncelikle geçmiş olsun depremmi :1shok: allah korusun cümlemizi
Bebişimi gördüm çok şükür gayet iyi dedi dr kıpır kıpırdı meleğim cinsiyetini söylemedi yanıltmak istemem dedi ense kalınlığına baktı iyi çıktı 2 li est için kan verdim herşey çok güzeldi ihihoyyyt çok özlemişim bebişimi.

aslında bugün 12+6 olması gerekiyor seninle aramızda 3 gün vardı canım nedende öyle kalmış değişir belki

kızlar günaydın nasılsınız ben bugün ikili testin sonucunu almaya gidicemm inşş temiz çıkmıştır dua edin bize olurmu :CüvCüv:

günaydın lal
Günaydın kızlar
günaydın canımmm:asigim:test sonuçların iyi çıkar inşlahhhh:Saruboceq:

canım geçmiş olsun....:teselli:benim acaip deprem korkum var...:çok üzgünüm:buradada dünden beri yağmur yağıyor havalarda soğudu....yağmur berekettirr yağsınnn demi kızlarrryerimseniben

kızlar günaydın nasılsınız ben bugün ikili testin sonucunu almaya gidicemm inşş temiz çıkmıştır dua edin bize olurmu :CüvCüv:

hadi bakalım işallah güsel sonuçlar alıcaksın :Saruboceq:

sağol :1hug:
yağmur yağsın evet berekettir
ama bi soğuk bi sıcak olmasın

günaydın arkadaşlar yaa çok mutluyum dünki taktiği uyguladım ve akşam bebeğimi hissettim sevinçten ağladım resmen müthiş süper bir duyguydu pıt diye bişey karnıma içerden dokundu gibi ya acayip çok güzeldi inşallah en kısa zamanda hepimiz dahada güzel hareketlerini hissederiz

Günaydın canım ne güzel ya hissedebilmene çok sevindim içim bir hoş oldu bir an evvel şöyle tekmelerini hissetsek ne güzel olur :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…