- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
iyi akşamlar kızlarr nasılız bugün güzel kokoş hamişlerim ne var ne yok
kızlar ya bu hazımsızlık beni öldürecek sanırım hiçte geçmeyecek bütün hamileliğim boyunca süreceğe benziyor...dr umda saolsun hiç ilaç vermiyo ama ben yinede çok daraldığımda rennie alıyorum bir sakıncası yoktur diyor reçetesinde...yarında başka dr a gidicem belki o bişeyler verir...valla su içsem şişiyom ve hazmetmiyom...benim gibi olupta ilaç kullananız varmı....
iyi akşamlar kızlarr nasılız bugün güzel kokoş hamişlerim ne var ne yok
kızlar günaydın nasılsınız ben bugün ikili testin sonucunu almaya gidicemm inşş temiz çıkmıştır dua edin bize olurmu :CüvCüv:
günaydın canımmm:asigim:test sonuçların iyi çıkar inşlahhhh:Saruboceq:günaydın lal
Günaydın kızlar
günaydın cancağızlarııımmmm
yağmurlu soğuk bir günden sıcacık sarılıyorum hepinizeee:1hug:
akşam burda (bursa) deprem olduu eyvah dedim bitti herşey o anda
ödüm kopuyodu bi anda resmen delikafadulden
kızlar günaydın nasılsınız ben bugün ikili testin sonucunu almaya gidicemm inşş temiz çıkmıştır dua edin bize olurmu :CüvCüv:
günaydın canımmm:asigim:test sonuçların iyi çıkar inşlahhhh:Saruboceq:
canım geçmiş olsun....:teselli:benim acaip deprem korkum var...:çok üzgünüm:buradada dünden beri yağmur yağıyor havalarda soğudu....yağmur berekettirr yağsınnn demi kızlarrryerimseniben
günaydın arkadaşlar yaa çok mutluyum dünki taktiği uyguladım ve akşam bebeğimi hissettim sevinçten ağladım resmen müthiş süper bir duyguydu pıt diye bişey karnıma içerden dokundu gibi ya acayip çok güzeldi inşallah en kısa zamanda hepimiz dahada güzel hareketlerini hissederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?