2009 Ekim Anneleri

ne güsel pençitam bebişin dokunmuş sana
işallah bizde hissederizz en kısa zamanda

günaydın kızlarrrr....
kıss pançit ne yaptında hissettin bebeni sölesene, ben geçmişi okuyamadım...

canım gözünaydınn.....bebişi hissetmek çok güzel yaa...kasları biraz daha güçlensin herşeyini hissederizz...tekmelerler artıkkk:ecrin_bebek:

günaydın lalcim nasılsın :)))
kıs sen biliyonmu pançit ne yapmışta hissetmiş bebesini :)))

günaydın lalcim nasılsın :)))
kıs sen biliyonmu pançit ne yapmışta hissetmiş bebesini :)))
iimm bebişş:asigim:canım sırtüstü dümdüz yatmış...bebişinin hareketini ve kalp atışlarını hissetmiş..yanlış hatırlamıosam böleydi....sırt üstü yatıp beklemek şarttt bildiğim kadarıyla...dün handan sölemişti yanılmıosam...:1rolleyes:
günaydın arkadaşlarr a.s.
herkez iyi mi bakalımm :1hug:

günaydın canımmmyerimseniben

hmmm sağol datlummŞeniz
du bu akşam bende denim bakim hissedebilecekmiyimCADIARZU gerçi benim arada karnımda sanki bişiler oluyo gibi ama tam tanımlayamıyorum:sm_confused:

yaa bide kızlarr bizim bebeler hala rahimdemi yoksa karnımıza doğru çıkmaya başladılar mı bilen varmı içinizde:uhm:

hoşgeldin fatoş gacısı bırak bizi sen anlat ne var neyok :)))
doktor hala yaşıyomu?

fotoşum geçmişi okumayı bırak bebişin nsl anlat hadiyerimseniben

hahahahahah :))) cok sevincliyim ve dün gittim üc tulum aldim hehe dayanamadim :)). bebisimin kalbi piir piir atiyordu teyzeleri. ensesi cok iyi kac oldugunu demedi bu doktor sadece kendi iyice bakiyor iyi yada iyi degil diyor saglkilki bebegin dedi kan aldilar iste. ensesi cok güzell. ellerini gördüm parmaklarini gördüm. ayaklarini atmis biyere ohhh keyfi yerinde vallaaa basinada yastik gibi biyer olmus ahahahah koymus oraya basiniii. cok tatliydi cok duygulandim hehehehe.baktim herseyi güzel didimkii heheheh

doktorrr beyyy doktor beyyy acep sey bellimi yok dedi bu haftalar cok kritik dedi erkek ve kizda hemen hemen ayni gözüküyor dedi o yüzden söylemiyoruz bu haftalarda dedi. bidahaki gelisinde derim dedi. bende dedimki siz kemiginden bile anliyorsunuzdur :)))))))) yok gercekten dedi. diyemem dedi simdilik. didimki bari 2 hafta sonraya verin randevüyü, olmaz dedi 4 hafta dedi mayisin 4 ünde dedi. dedim yapmayin doktor bey nasil dayanacam ben dedim. adamin kahkasi disari duyulmustur. cok sabirsizsin ama dedi. sizde ona göre randevümü verin dedim. olmaz dedi 16. haftada gelmen lazim dedi. tamam dedim sinirli bi sekilde :)))))))))) oda dediki eger 2 hafta sonra bisey olursa gelme hissi hissedersen gel dedi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) temem aldim mesaji didiim ehehehehhehe. söylemedi uyuz adam. bende her haftra fenalasmazsam ne olim delikafadulden cok mutluyum kizlar darisi herkesin basina cok ama cok tatliydi bebisim. ama hic kimildamadi her defasinda fazla haraket etmiyor benimki. kipir kipir bi kere görmüstüm ama oda fazla degil. cok tembel. anca uyuyor :))

günaydın kuzucuklarıımm..naaperr...bulcukum geçmiş olsun canm,rabbim esirgesin..kıs pançiii naaaptın da hissettin nann bisde yapalıımm..gerçi sen accık daha büyüksün bisden ama..olsun bisde haftaya hissederiiss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…