hahahahahah :))) cok sevincliyim ve dün gittim üc tulum aldim hehe dayanamadim :)). bebisimin kalbi piir piir atiyordu teyzeleri. ensesi cok iyi kac oldugunu demedi bu doktor sadece kendi iyice bakiyor iyi yada iyi degil diyor saglkilki bebegin dedi kan aldilar iste. ensesi cok güzell. ellerini gördüm parmaklarini gördüm. ayaklarini atmis biyere ohhh keyfi yerinde vallaaa basinada yastik gibi biyer olmus ahahahah koymus oraya basiniii. cok tatliydi cok duygulandim hehehehe.baktim herseyi güzel didimkii heheheh
doktorrr beyyy doktor beyyy acep sey bellimi yok dedi bu haftalar cok kritik dedi erkek ve kizda hemen hemen ayni gözüküyor dedi o yüzden söylemiyoruz bu haftalarda dedi. bidahaki gelisinde derim dedi. bende dedimki siz kemiginden bile anliyorsunuzdur :)))))))) yok gercekten dedi. diyemem dedi simdilik. didimki bari 2 hafta sonraya verin randevüyü, olmaz dedi 4 hafta dedi mayisin 4 ünde dedi. dedim yapmayin doktor bey nasil dayanacam ben dedim. adamin kahkasi disari duyulmustur. cok sabirsizsin ama dedi. sizde ona göre randevümü verin dedim. olmaz dedi 16. haftada gelmen lazim dedi. tamam dedim sinirli bi sekilde :)))))))))) oda dediki eger 2 hafta sonra bisey olursa gelme hissi hissedersen gel dedi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) temem aldim mesaji didiim ehehehehhehe. söylemedi uyuz adam. bende her haftra fenalasmazsam ne olim delikafadulden cok mutluyum kizlar darisi herkesin basina cok ama cok tatliydi bebisim. ama hic kimildamadi her defasinda fazla haraket etmiyor benimki. kipir kipir bi kere görmüstüm ama oda fazla degil. cok tembel. anca uyuyor :))
fatooş gösün aydın ciciimm..anasının tembel kuzusu noolcek,anca yatmış:))) benim de ayın 4ünde randewuummm
hahahahahah :))) cok sevincliyim ve dün gittim üc tulum aldim hehe dayanamadim :)). Bebisimin kalbi piir piir atiyordu teyzeleri. Ensesi cok iyi kac oldugunu demedi bu doktor sadece kendi iyice bakiyor iyi yada iyi degil diyor saglkilki bebegin dedi kan aldilar iste. Ensesi cok güzell. Ellerini gördüm parmaklarini gördüm. Ayaklarini atmis biyere ohhh keyfi yerinde vallaaa basinada yastik gibi biyer olmus ahahahah koymus oraya basiniii. Cok tatliydi cok duygulandim hehehehe.baktim herseyi güzel didimkii heheheh
doktorrr beyyy doktor beyyy acep sey bellimi yok dedi bu haftalar cok kritik dedi erkek ve kizda hemen hemen ayni gözüküyor dedi o yüzden söylemiyoruz bu haftalarda dedi. Bidahaki gelisinde derim dedi. Bende dedimki siz kemiginden bile anliyorsunuzdur :)))))))) yok gercekten dedi. Diyemem dedi simdilik. Didimki bari 2 hafta sonraya verin randevüyü, olmaz dedi 4 hafta dedi mayisin 4 ünde dedi. Dedim yapmayin doktor bey nasil dayanacam ben dedim. Adamin kahkasi disari duyulmustur. Cok sabirsizsin ama dedi. Sizde ona göre randevümü verin dedim. Olmaz dedi 16. Haftada gelmen lazim dedi. Tamam dedim sinirli bi sekilde :)))))))))) oda dediki eger 2 hafta sonra bisey olursa gelme hissi hissedersen gel dedi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) temem aldim mesaji didiim ehehehehhehe. Söylemedi uyuz adam. Bende her haftra fenalasmazsam ne olim delikafadulden cok mutluyum kizlar darisi herkesin basina cok ama cok tatliydi bebisim. Ama hic kimildamadi her defasinda fazla haraket etmiyor benimki. Kipir kipir bi kere görmüstüm ama oda fazla degil. Cok tembel. Anca uyuyor :))
günaydın kızlarr herkezee........
nasılsınızz
günaydın kuzucuklarıımm..naaperr...bulcukum geçmiş olsun canm,rabbim esirgesin..kıs pançiii naaaptın da hissettin nann bisde yapalıımm..gerçi sen accık daha büyüksün bisden ama..olsun bisde haftaya hissederiiss...
zor kurtuldu elimden ahahahah adama ciddi ciddi dedimki birakin simdi siz kemik yapisindan bile anliyrosunuzdur ahahahahhaah
ben ayin 4 ünü ihhh beklerim :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bişe sölememiş olsa ben de bekliyemezdim sanırsam ama büyük ihtimal bildiim için rahatım belki de..ama yinede 15te bi gitmeye alıştığım için 1 ay çok uzun geliyoo
günaydın kızlarrrr....
kıss pançit ne yaptında hissettin bebeni sölesene, ben geçmişi okuyamadım...
günaydın canım sırt üstü yattım okşamöaya başladım karnımı sonra eşim gördü o da seviyodu karnımı tam eşim severken yaptı çok güzeldi pıt diye bişi tıkladı acayipti sonra ben çok denedim de bana yapmadı
zuzum nabersinn...yerimseniben
günaydın lalimm..iim cicim sen nasılsınnn..sabah hawayı kapkara görüncek hafiften bi bunalım yaptım ama iim şimcikkk
[ı]iimmm bebişim bendee....:asigim:aynen canım sabah hava yağmurlu kapalı...bende uykuluu doğal olarakk...:1rolleyes:dünden beri yağıyor maşallahhh....ama son bi kaçgündür nasıl güseldi güneşli o havadan sonra bu bunalım yaptı ama iim şimdiii:sm_cool:[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?