2009 Ekim Anneleri

fatooş gösün aydın ciciimm..anasının tembel kuzusu noolcek,anca yatmış:))) benim de ayın 4ünde randewuummm

nann fatoş yapmışın yapacanı genee:roflol:
başlarda okurken çok duygulandım, sonlara doğru geldiğimde gülmekten kıramp girdi karnıma:roflol:
hadi gözün aydın cnm:sm_cool:

canım hayırlı olsuuuuun:))))))))))))))))))))))))))

cok sagolun kizlarrr darisi testden gecmiyenlerin basinaa göccücük elini gördümya resmen parmaklari sayiliyor. diyom niye haraket etmiyor uyuyor dedi kalbi atiyor merak etma dedi :)

günaydın kızlarr herkezee........
nasılsınızz

günaydın esmacım nasılsın şekerimsositososito

ajkumm nasılsınn:jeyyar:
sırtüstü yatmış epey bi pançi, sonra elini karnında yumuşak yumuşak gezdirmiş, sonrada parmak uçlarını karnına koymuş, bebesi kıpırdamış hissetmiş:roflol:
bende yapcem akşamalaelaelaelaelae

zor kurtuldu elimden ahahahah adama ciddi ciddi dedimki birakin simdi siz kemik yapisindan bile anliyrosunuzdur ahahahahhaah

delüülülülülülülü

ben ayin 4 ünü ihhh beklerim :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

bişe sölememiş olsa ben de bekliyemezdim sanırsam ama büyük ihtimal bildiim için rahatım belki de..ama yinede 15te bi gitmeye alıştığım için 1 ay çok uzun geliyoo

bişe sölememiş olsa ben de bekliyemezdim sanırsam ama büyük ihtimal bildiim için rahatım belki de..ama yinede 15te bi gitmeye alıştığım için 1 ay çok uzun geliyoo

valla ya cok uzun bekliyemem manane manane heheh. dün doktora baska giden oldumu yada haftasonu? okuyamadim yeni haberler varmi??

günaydın kızlarrrr....
kıss pançit ne yaptında hissettin bebeni sölesene, ben geçmişi okuyamadım...

günaydın canım sırt üstü yattım okşamöaya başladım karnımı sonra eşim gördü o da seviyodu karnımı tam eşim severken yaptı çok güzeldi pıt diye bişi tıkladı acayipti sonra ben çok denedim de bana yapmadı

fatoşum msj almışsın her hafta biryerin ağrır artık..delikafadulden.bebişinin iyi olmasınada çok sevindim..ısırırım onun minik ellerini ayaklarını yaaa...:asigim:hemen gelsin şu randevu günümmmmm:çok üzgünüm:

kızlar zeynepden haberi olan varmı?hazımsızlıkla ilgili dr.gidecektiii...inşlahhh iyidir...

eheheheee demekki bu bebe babasını daha çok seveceklülülülülülü

gözün aydınn pembee vee fatoşş minikleri görmüşsünüzz ne güzelll bende görecem bu hafta şimdiden sabırsızlanıyorum hihoyyyt özledim miniğimii :asigim:

günaydın lalimm..iim cicim sen nasılsınnn..sabah hawayı kapkara görüncek hafiften bi bunalım yaptım ama iim şimcikkk

iimmm bebişim bendee....:asigim:aynen canım sabah hava yağmurlu kapalı...bende uykuluu doğal olarakk...:1rolleyes:dünden beri yağıyor maşallahhh....ama son bi kaçgündür nasıl güseldi güneşli o havadan sonra bu bunalım yaptı ama iim şimdiii:sm_cool:

fatoş aldığın cicileri cici topine eklede görelim...

ooohh oku oku anca bitti fatoscum çok sevindim canım ya ama doktor senden inatcı çıkmış bende biraz duygu sömürü yapınca benimki söyledi ama banada kesin 1 ay sonra belli olur dedi 2 mayısta gitcem bende :) tabi arada yine gidebilirim cinsiyet için belli olmaz

bu arada elalım öyle uzun uzun yatmadım yatar yatmaz okşamaya başladım zaten sonra eşimde seviyodu 5-10 dk anca olmuştur ki pıt etti sonra ben uğraştımda bi daha yapmadı babacı kızım :)

Kıslar günaydın herkese:)))

Evde olanlar showtvde herşey dahile baksınlar. Seren Serengil erken doğum yaptı preeklampsiden daha önce de öyle olmuştu 9 aylıkken kaybetmişti bebeğini. Şimdi o konuyla ilgili bilgi verecekler. Uyanık olalım. Çünkü şimdi tansiyon düşükken birden 6.aydan itibaren yükselebiliyor. Dikkatli olmak lazım izleyin kızlar...

kızlar kaç yıldır böyle yağmıyordu yağmur....bizim bebişlerin bereketi bu:)))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…