2009 Ekim Anneleri

kıss ben izleyemiyom, sen iyice izlede anlat bize cnm...

ayyyy allah korusun açtım şimdi bekliyorum...

gözün aydınn pembee vee fatoşş minikleri görmüşsünüzz ne güzelll bende görecem bu hafta şimdiden sabırsızlanıyorum hihoyyyt özledim miniğimii :asigim:

Teşekkürler canım inş. sende hayırlısıyla görürsün bebişini
Bize video çıktısı vermiyordu dr eşimde videoya çekti görüntülerini dün akşam kaç kere izledik hatırlamıyorum bile

kızlar günaydın 12de doktora gidicem randevu aldım 2gğündür bebegimi hissedemiyom sanki dua edin bana kızıma bişi olmasın

musyascım kötü düşünme cnm, iyi haberlerle geleceksin Allahın izniyle...
bugün kontrolün olduğu içinmi gidiyosun, yoksa endişe ettiğin için mi?

Seren serengıl 6 aylık doĞum yapmıŞŞŞŞŞŞŞ allahım korusunnnnnnnnn

pempeee kıs gösün aydın cicim yolundayımş herşey..cinsiyet söledimiii

oo hadi gözün aydın minik kuzunu gördün darısı cinisyet öğrenmeyee işallahh kaydirigubbakcemile2

gunaydin hamisler ...
pancita maasallah bugun 15.haftaya girmissiniz oyy oyy buyuyorlar hihoyyyt demek bebesini hissedebildin ne guzel ...
dun gece esim karnima kulagini dayamis bebegi duyacakmis:)))))))))) oyle duyamazsin tekme mi atiyor diyorum yok ugrasti biraz erken dedim dinletemedimkaydirigubbakcemile3

[

saolun güseller belirtilerim devam ediyoda arkadaşın gibi denedim hissedemedim bebegimi daha önce bir iki kere yakalamıştım hareketini karnımda içim huzursuz olcagına emin olayım dedim rabbim bana bagışla kızımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…