2009 Ekim Anneleri

günaydın canım iyiyiz fatoşu merak ediyoruz.....senden naber?
bende iyiyim cnm işler yoğunlaştı yazmadımm... sen cinsiyeti öğrenmiştin dimi cnm karıştırıyorum hep.

kız allah iyiliğini vermesinn(zuzu diyicek yine versin diye amaaa)) ne güldüm haaa alemsinn vallaaa

günaydın esmacım nasılsın şekerimsositososito

iyiyim şekercimm sen nasılsınnn 23 nisannn benimde bayramımm doktoraa gidicemmm sabırsızlıkla o günü bekliyorum cnm sen nasılsın.

]

musyas zaten öyle sık hissedilmezmiş ilk başlarda ara ara sen içini ferah tut bişey olaz allahın izniyle

ayyyyy kocam izin verse hemen dr gidicem ama hayır bekle diyor...25 nisannnnnnnnn gel çabucak...

Fatoşum gözünaydın canım herşeyin yolunda olmasına sevindim canım .

musyas kaç haftalıksın sen
yani bizim gibi 12-13se zaten hissetmemek çok normal ben dha bi kere seyirme şeklinde hissetttim

gözün aydın canımsırnaşık şey ben de seni merak ediyodum..bugün de benim randevum var 3 te..sabırsızlanıyorum gitmek için..izin aldım evde oturuyorum..kocimi bekliyom o da 1 de gelcek:çok üzgünüm: izmire gitcez dahs..ahh ahhh..Rabbim korktuğumuz şeyleri başımıza vermesin güzel Allahım..inşallah ben de senin gibi iyi haberlerle dönerim:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…